Persondatapolitik

Sommerhusudlejning.com er finanseret af Sol og Strand A/S og følger pga. det tætte samarbejde samme persondatapolitik.

Registrering
Her vil vi præcisere hvordan Sol og Strand registrerer, behandler og opbevarer jeres personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og eventuel e-mail adresse samt bankoplysninger. Jeres kreditkortoplysninger bliver ikke opbevaret hos Sol og Strand. Det er udelukkende vores samarbejdspartner DIBS Payment Services, der håndterer kreditkort. DIBS Payment Services er certificeret af VISA/Mastercards til formålet.

Brug af personoplysninger
Sol og Strand registrerer jeres personlige oplysninger for at kunne kommunikere med jer i relation til jeres ferieforhold, for eksempel via lejebevis og betalingskvittering.
Personlige oplysninger benytter Sol og Strand endvidere til interne statistikker.
Du modtager ingen elektronisk markedsføring fra Sol og Strand med mindre du aktivt har accepteret dette ved at tilmelde jer nyhedsbrevet.

Opbevaring og sikkerhed
Dine personlige oplysninger behandler vi fortroligt og de bliver aldrig overdraget til en tredjepart uden din tilladelse. Oplysningerne opbevarer vi ukrypteret i Sol og Strands database, som er beskyttet mod uvedkommende indtrængning med en firewall.
Hjemmesider, hvor web-adressen starter med https://www...., er krypteret og sikkerhedscertificeret. Dette drejer sig typisk om hjemmesider med booking eller login.
Sol og Strand opbevarer dine personlige oplysninger indtil du ønsker at få oplysningerne slettet.

Indsigt
I henhold til persondataloven har du ret til indsigt i de oplysninger, vi opbevarer om dig, og ønsker du at gøre brug af denne eller at blive slettet i vores database, kan du henvende dig til den dataansvarlige hos:
Sol og Strand
Ilsigvej 21
9492 Blokhus
Tlf.: 9944 4444
E-mail: info@sologstrand.dk

Brug af personoplysninger
Sol og Strand registrerer dine personlige oplysninger for at kunne kommunikere med dig og opfylde dine anmodninger. Dit telefonnummer anvendes som identifikation i vores database.
Booker du ikke elektronisk, anvendes dit navn og din adresse til udsendelse af lejebevis, kataloger o.lign. Din e-mail adresse bruges til udsendelse af nyhedsbreve samt i forbindelse med konkurrencer.
Derudover bruger vi dine oplysninger til statistiske formål, således at vi kan justere katalogoplag, udbud, rejsemål og ferietyper efter jeres ønsker.
Oplysningerne bruges udelukkende internt af Sol og Strands personale i forbindelse med markedsføring, katalogomdeling, nyhedsbrevsudsendelse osv.

Cookie
Når du anvender Sol og Strands website indsættes der en cookie på din harddisk. Således husker computeren dig og dine præferencer, og cookien hjælper dig til at manøvrere rundt på siden. En cookie er en lille tekstfil, som lagrer oplysninger om en brugers adfærd på et site. En cookie indeholder kun tekniske informationer, og kan ikke give din computer virus. Den optager ingen plads af betydning på computeren og bemærkes ikke af brugeren.
Sol og Strand anvender denne cookie for at indsamle oplysninger om din adfærd på sitet. Den viser, hvorledes og hvor længe du færdes her, og disse informationer anvender vi udelukkende for at konstatere, hvor sitet evt. kan gøres mere brugervenligt.
Ønsker du ikke at gøre brug af denne service, kan du indstille din browser til at afvise cookies, eller du kan slette dine cookies ved at redigere i dine internetindstillinger.

Webstatistik
Vi bruger en webstatistik på Sommerhusudlejning.com. Det betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet, den besøgende forlader det osv.

Webstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Sommerhusudlejning.com.

Nødvendige cookies
Disse cookies er påkrævet for at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som I udtrykkeligt har anmodet om. Det kan eksempelvis være cookies, der bruges til at gennemføre en bestilling eller lave en huskeliste.

Præferencecookies
Disse cookies bruger vi til at sikre jer den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er eksempelvis valgte præferencer såsom sprog eller valg ved søgning, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personlige, identificerbare data med denne type cookies.

Drifts- og optimeringscookies
Disse cookies anvender vi til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger. Dataene tilhører Sol og Strand og bliver kun brugt at optimere Sommerhusudlejning.com.

  • Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden.
  • Vi bruger Visual Website Optimizer til at gennemføre tests af forskellige sider. Visual Website Optimizer indsamler ikke-personlige, identificerbare oplysninger om brugen af siderne.

Marketing - anonym tracking på tværs af hjemmesider
Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger, hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part.

  • Vi samarbejder med virksomheden Google om brugen af systemet Google remarketingtag til styring af internetannoncer i forsøg på at vise jer annoncer, der har relevans for jer. Disse data kan blive delt med 3. part.
  • Abonnerer I på vores nyhedsbrev, bruger vi cookies til at skabe relevant indhold i forhold til jeres adfærd på hjemmesiden. Vi samarbejder med virksomheden Globase, som lager disse data for os.

 
e-mærket
Kontakt os
Tlf.: 9696 5656
info@sommerhusudlejning.com

Mandag - fredag 9.00 - 18.00
Trustpilot
Trustpilot
Facebook
Google +
Google plus