Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Helletofte Strand

Helletofte Strand er roligt og naturskønt beliggende på Langelands nordvestkyst.

Det dejlige og hyggelige sommerhusområde ved Helletofte Strand er omgivet af kyst, marker og fredelig natur. Helletofte Strand ligger lige mellem Lohals og Rudkøbing, og fra stranden har I udsigt til Fyn. Den lille by Helletofte ligger et par km inde i landet, og her har I mulighed for indkøb af dagligvarer. Få km mod nord ligger det idylliske fiskerleje Dageløkke. Her kan I købe friskfanget fisk om sommeren. I Rudkøbing, 17 km fra Helletofte Strand, finder I gode indkøbsmuligheder, mange spisesteder, aktivitetsmuligheder samt seværdigheder for hele familien.

- Helletofte Strand

Det røde Tranekær Slot (6 km) er højt beliggende på en bakke og med udsigt over byens gamle bindingsværkshuse. I slotsparken finder I 'Ticon', hvor kunstnere udstiller spændende naturkunst. På souvenier-museet Souvenariet ved slottet kan I opleve nye og gamle souvenirs fra hele verden.
Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift. Ved Mølles findes også et museum for vindkraft og vindmøllens udvikling.
Tobaksladen ved Tranekær blev brugt til at tørre tobaksblade i under 2. verdenskrig. Laden er renoveret i oprindelig stil, og der er gratis adgang hertil.
8 km fra nord for Helletofte Strand kan I opleve det hyggelige havnemiljø i den maleriske havn i Dageløkke. Her summer det af aktivitet sommeren igennem.
Besøg evt. lysfabrikken Candle Art, som holder til i kunstneriske omgivelser i Dageløkke.