Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Aabenraa

Det tidligere fiskerleje Åbenrå er i dag en smukt beliggende og stemningsfuld købstad.

Åbenrå er beliggende i det naturskønne Sønderjylland, omgivet af vand og smuk bøgeskov. Når I holder ferie i den moderne og charmerende skibs- og søfartsby kan I opleve havnen, den hyggelige marina med tilhørende sandstrand, en af Danmarks længste gågader med torve og forretninger, en gammel bydel med toppede brosten og velbevarede huse samt kunstmuseet Brundlund Slot.
Åbenrå er et interessant feriemål på grund af de mange oldtidsminder og krigsmindesmærker, den gamle Hærvej, den skønne natur og de mange kulturelle og fornøjelige arrangementer og seværdigheder.

- Aabenraa

På Sønderjyllands Søfartsmuseum i Åbenrå kan I se nogle af de genstande, som Åbenrå-skibene bragte med hjem fra verden i 1700- og 1800-tallet.
Det smukke, hvide Brundlund Slot i Åbenrå er omgivet af skov, vand og haveanlæg. Slottet er i dag indrettet som kunstmuseum, der blandt andet rummer en stor C.W. Eckersberg-samling.
Tag en tur til halvøen Løjtland, som er præget af kuperet natur, idylliske hulveje og smukke, gamle huse med stråtag (7 km).
En af Danmarks bedst bevarede gravhøje, Myrpold, er smukt beliggende ved fjorden i nærheden af Avbæk. Gravkammeret indeholdte gravgaver og 10 skeletter da det blev fundet (8 km). Et par kilometer øst herfor ligger langdyssen Tvekløft.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Aabenraa Herregård, Aabenraa

   Reg.nr.: 63-1200

   4000 m til vandet

   Sovepladser: 23

   Soverum: 8

    

   Inklusiv slutrengøring