Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Årøsund

Årøsund er en hyggelig feriedestination ved Lillebælt med dejlig natur og mange aktivitetsmuligheder.

Den sønderjyske havneby Årøsund ligger lige syd for udmundingen af Haderslev Fjord, 15 km fra Haderslev, og med udsigt til den lille, idylliske ø Årø. Byens midtpunkt er den hyggelige havn med havnemiljø, skibsværft, fiskerbåde og lystbåde. I Årøsund kan I bade, sejle, fiske, vandre og cykle. I kan købe dagligvarer i byen og besøge restauranten på det restaurerede og meget charmerende Årøsund Badehotel.

- Årøsund

En kort sejltur på 7 minutter fra Årøsund bringer jer til den lille, naturskønne ø Årø. Her kan I nyde landskabet, gå langs de afmærkede vandreruter og nyde øens hyggelige havn, oldtidsminderne, landsbymiljøet med bindingsværkshuse, stengærderne, hulvejene og de velholdte slægtsgårde.
Besøg domkirkebyen Haderslev med den charmerende bymidte, brostensbelagte gader og hyggelige gårdhaver. Her kan I gå på sightseeing, besøge museer og gallerier samt shoppe og spise (15 km).
Dyrehaven, Haderslev er et stort, smukt og kuperet naturområde med skov, åbne græssletter og enge. Her lever omkring 20 krondyr og 200 dådyr. Et stort antal stier fører jer rundt i området (15 km).