Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Diernæs

Sommerhusudlejning ved Diernæs Bugt byder på børnevenlige strande

Ved Diernæs Bugt mellem Haderslev og Aabenraa ligger sommerhusområdet Diernæs i maleriske omgivelser. Den lille ø Barsø ligger kun 1 km fra kysten. På øen var der under 1. Verdenskrig en vigtig u-bådsbase. I Diernæs er der en købmandsbutik, hvor I kan købe det mest nødvendige ind til jeres ferie i privat sommerhus. Det kan godt svare sig at køre de 12 km ind til Haderslev, hvor der er rigtig gode indkøbsmuligheder med mange supermarkeder og en flot gågade med en del butikker, restauranter og caféer. Sønderborg er en større handelsby med mange gode indkøbsmulighder. Byens gågade og den nærliggende havnepromenade indbyder til shoppingture og caféebesøg.

Naturen i Diernæs i Sønderjylland

Overalt ved kystområdet omkring Diernæs er der børnevenlige strande, som bliver godt besøgt af familier på deres ferie i sommerhus. Det sydøstlige Jylland er præget af skovområder, enge, græsningsarealer og maleriske bugter. I modsætning til det består det sydvestlige Jyllands kyst for det meste af marskområder. I kan også tage på udflugt til Nationalparken Vadehavet ved Højer og Tønder, og opleve Sort Sol om foråret eller efteråret når trækfuglene samles her. Oplev også sælerne ved kysten og tidevandenes kommen og gåen. I Vadehavscentret ved Vester Vedsted får I et indtryk af disse fantastiske naturoplevelser. Hærvejen er en flot vandrerute, der går fra Viborg i nord helt til Padborg i syd. Den blev i flere hundrede år brugt af pilgrimme på vandring mod datidens religiøse centre rundt omkring i Europa som for eksempel Caminoen.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

En ferie i privat sommerhus ved Diernæs er et godt udgangspukt for udflugter til de mange seværdigheder og aktiviteter i Sønderjylland. Tag under jeres ophold i sommerhus ved Diernæs til Als, som er områdets største ø, der ligger ud til Lillebælt og Flensborg Fjord. Det er en dejlig grøn og frodig ø, hvor der er mange fine badestrande, gode vandre- og cykelruter og oplevelsesparken Danfoss Universe. Feriegæsterne har valget mellem sommerhuse i alle prisklasser og størrelser, og med Last Minute kan I nemt finde et billigt sommerhus. Ud over billige sommerhuse kan I også vælge et luksus sommerhus, og I kan også få et sommerhus med havudsigt. Mange af de private sommerhuse bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning.com, hvor mange finder billige sommerhuse udenfor sæsonen. Her er der ofte penge at spare.

Aktiviteter og attraktioner

Den 100 ha store Dyrehaven tæt ved Haderslev, med masser af rådyr er en fredens oase. Haderslev Museum er et arkæologisk museum med ustillinger og et frilandsmuseum. Gå på en spændende vandring og følg Gendarmstien langs Flensborg Fjorden som flere steder byder på en fantastisk udsigt over fjorden mod Tyskland. Tag til Brørup Marked som er en tilbagevendende begivenhed med mange levende dyr og lopper. Ribe Classic er et veteranbiltræf, hvor kan I se mange spændende bilmodeller. Oplev i juli måned friluftsarrangementet Varde Sommerspil. Ringridning i Sønderborg hvert år i juli skal opleves. Det er en helt speciel oplevelse for hele familien. Så er hele byen oppe på benene. Ringridning i Sønderborg har eksisteret siden 1888. Den flotte ø Als er den største ø i Sønderjylland, hvor temaparken Danfoss Universe i Nordborg byder på spændende aktiviteter for besøgende i alle aldre. Her kan I lege med naturens kræfter og prøve teknikken af. De helt modige kan rappelle fra det hvide Vandtårn på Volden i Fredericia. Vælg sommerhusudlejning og tag fra jeres private sommerhus på en tidsrejse til Rødding i juli måned og oplev Jels Vinkingespil som er en spændende oplevelse med rigtig mange Vikinger. Als er forbundet med fastlandet gennem to broer ved Sønderborg. Sønderborg Slot, Gråsten Slot, Aabenraa Slot og slotsruinen Koldinghus midt i Kolding skal I besøge under jeres ophold i sommerhus ved Diernæs. Om sommeren er der kanosejlads på Haderslev Dam, men i juli og august kan I også leje en kano til sejlads på Kolding Å. Lystfiskere kan tage på havfiskeri med båden Tenna II fra Fredericia. Hver uge er der torvedage i Tønder og Haderslev. I det meste af juli måned er der også Veterantogskørsel fra Vejle Banegård. Hver sommer er der Vikingemarked i Jelling Højene, hvor I kan gøre en god handel. Vælg sommerhusudlejning i Diernæs og vær tæt på det hele.