Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Flovt

Flovt er beliggende tæt ved en børnevenlig badestrand på Jyllands østkyst og ca. 15 km fra Haderslev.

Når I holder ferie i nærheden af den gamle handelsby Haderslev, har I rige muligheder for at shoppe og gå på sightseeing. Ferieområdet ligger kun få hundrede meter fra den skønne Flovt Strand, og dagligvarer kan købes inden for en radius af 5 km. Der er gode muligheder for at opleve nogle dejlige feriedage ved Lillebælt, hvor I for eksempel kan spille golf, vandre, fiske eller et besøg på et inspirerende museum.

- Flovt

En 7-minutters færgetur bringer jer fra Årøsund (7 km) til den lille ø Årø, der har et rigt dyreliv samt et idyllisk landsbymiljø med stråtækte huse og små krogede stræder.
Besøg den gamle handelsby Haderslev. Her finder I en hyggelig gågade, mange grønne områder, en gammel bydel med nænsomt renoverede huse, flere interessante museer og samlinger samt en smuk domkirke (15 km).
Der findes et utal af fortidsminder her i området. En af Danmarks bedst bevarede gravhøje, Myrpold, er smukt beliggende overfor Skarrev på Løjt Land (31 km), hvorfra der er en storslået udsigt over fjorden mod Als og Fyn. Da gravkammeret blev opdaget, fandt man gravgaver og 10 skeletter deri. Et par kilometer øst herfor ligger langdyssen Tvekløft. De stråtækte huse på halvøen Løjt Land er ligeledes et besøg værd.