Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Genner Strand

I Genner Bugt ligger det familievenlige sommerhus område Genner Strand

Genner Strand ligger lige nord for halvøen Løjt Land, inderst i Genner Bugt, kun 10 km nord for Aabenraa og 17 km syd for Haderslev. Området er omgivet af rolig, sønderjysk natur med skov, marker og strand, og et populært sted for sommerhusudlejning. Lige ud for Genner Strand ligger den lille, naturskønne ø Kalvø, hvor I kan finde enkelte sommerhuse. En dæmning forbinder øen med fastlandet og en afmærket natursti fører jer de ca. 1,5 km øen rundt. I Genner, som ligger 3 km fra kysten har I mulighed for indkøb til jeres ophold i sommerhus, men der er gode indkøbsmuligheder i Løjt Kirkeby, 6 km syd for Genner Stand. I handels- og havnebyen Aabenraa er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder på byens lange gågade. Genner Strand ligger i forlængelsen af Sønderballe Strand, og her kan I nemt finde et godt sommerhus. Den lille ø Barsø ligger kun 1 km fra kysten i Diernæs Bugt. På øen var der under 1. Verdenskrig en vigtig u-bådsbase. Det er et rigtig godt sted for sportsdykkere.

Naturen omkring Genner Strand

Den lille ø Kalvø er på grund af den skønne natur, den hyggelige havn og det spændende lille museum, der fortæller om øens historie, et besøg værd. Løjtland er præget af smukke, restaurerede huse med stråtag, som er en seværdighed i sig selv. Syd for Haderslev ligger Haderslev Tunneldal, som inderholder Tunneldalen, Pamhule Skov og Haderslev Dyrehave. Haderslev Dyrehave er et 100 ha stort flot, kuperet område med skov, åbne græssletter og enge. Her lever ca. 100 dådyr. Den flotte Pamhuse Skov er en ca. 300 ha stor skov med et rigt dyreliv og mange bakker og skrænter. I Tunneldalen findes 4 afmærkede vandreruter samt et utal af stier, som giver mulighed for at opleve den enestående natur til fods eller på cykel. Overalt ved kystområdet omkring Genner Bugt er der børnevenlige strande, som bliver godt besøgt af familier på deres ferie i sommerhus. Det sydøstlige Jylland er præget af skovområder, enge, græsningsarealer og maleriske bugter. Golfere kan benytte Aabenraa Golfklubs bane sydøst for jeres sommerhus i Genner. For lystfiskere er der gode fiskevande ved den jyske sydøstkyst. De mange fiskesøer i område giver gode muligheder for at fange en ørred til aftensmaden.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Genner Strand

Vores sommerhuse ved Genner Strand er omgivet af Nørreskov og Aabenraa Golfklub i syd og øen Kalvø i øst. Mod nord ligger Hopsø og sommerhusområdet Sønderballe Strand. I vestlig retning ligger Genner By og Lerskov Plantage. De fleste feriegæster lejer et privat sommerhus ved kysten, der udlejes gennem sommerhusudlejning.com til en billig leje. Et ferieophold i sommerhus ved Genner Strand sammen med jeres børn eller hund er en afslappet ferie i naturen. Her har I friheden til gåture, boldspil, grillmad og solbadning. De fleste sommerhuse har brændeovn, som gør det særlig hyggeligt på en kølig aften. De fleste sommerhuse er indrettet efter ejerens personlige smag og er alle møbleret og udstyret med alt det der er nødvendigt til et dejligt ferieophold. En del hundeejere er begyndt at holde ferie i sommerhus med deres bedste ven gennem sommerhusudlejning.com som udlejer sommerhuse der er tilladt til et ophold med hunde. Ofte er der en lukket terrasse omkring det enkelte sommerhus. Leder I efter billige sommerhuse ved Genner Strand, er der bedst chance lige udenfor højsæsonen.

Aktiviteter og attraktioner

Om sommeren er der kanosejlads på Haderslev Dam og i juli og august, kan I også leje en kano til sejlads på Kolding Å. Hver sommer er der Vikingemarked i Jelling Højene, hvor I kan gøre en god handel. I temaparken Danfoss Universe i Nordborg på øen Als kan I prøve jeres kræfter med naturen og videnskabens verden. Når I kører mod vestkysten, kommer I til den gamle by Møgeltønder og slottet Schackenborg. Tønder som ligger få km derfra er den ældste handelsby i Danmark og kendt for sine Tønder Kniplinger. Den kongelige sommerresidens Gråsten Slot er også et besøg værd. Her har den afdøde Dronning Ingrid anlagt slotshaven i engelsk stil. Når I bor i sommerhus ved Genner skal I besøge Rømø, som er den største af Vadehavsøerne ved den Jyske Vestkyst. Her finder I både uberørt natur, fine og kilometerbrede sandstrande, smukke gamle huse og masser af aktivitetsmuligheder som drageflyvning, windsurfing, strandsejlads og kitesurfing. Rømø er forbundet med fastlandet via en 10 km lang dæmning. Hvis I tager til Tøndermarsken i det sydvestlige Jylland, vil I om foråret og om efteråret opleve et utrolig spændende og meget fascinerende fænomen, når titusindvis af stære danner deres formationer på himlen som kaldes Sort Sol. Lej et privat sommerhus til hele familien ved Genner Strand, og oplev den sønderjyske natur.