Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Gråsten

Gråsten er med Gråsten slot kongefamiliens sommerresidens

I Sønderjylland har Danmark sin begyndelse. Det bevidner runestenen af vikingerkongen Harald Blåtand. Indbyggerne i Gråsten er meget stolte af deres by og Gråsten Slot, som er den danske kongefamilies sommerresidens. Byen Gråsten har for omkring 350 år siden udviklet sig omkring slottet. Den er i dag en meget malerisk lille by. Den afdøde dronningemor Dronning Ingrid har præget slottet og dets omgivelser. Det nuværende slot er fra 1759. Slotsparken som er blevet anlagt under ledelse af Dronning Ingrid i engelsk stil, er i dag tilgængeligt for offentligheden. Ud over slottet, er området også kendt sommerhusudlejning, hvor det ikke mindst er tyske turister, samt danskere, som smutter en tur over grænsen.

Naturen i Gråsten i Sønderjylland

Sandstrandene omkring Gråsten og området med private sommerhuse er børnevenlige. Stranden ved Sønderborg har det udtryksfulde navn Fluepapiret. Det sydøstlige Jylland er præget af skovområder, enge, græsningsarealer og maleriske bugter. I modsætning til det består det sydvestlige Jyllands kyst for det meste af marskområder. Her befinder sig også Danmarks største Nationalpark som omfatter hele marskområdet. Besøg vores solsystem på Natur- og Planetstien i Jels. Den kæmpestore legeplads Kolding Legepark kan I frit benytte. I har muligheden for at sejle med kano på mange danske åer som for eksempel Kongeåen, Vidåen und Gudenåen. Hærvejen er en flot vandrerute, der går fra Viborg i nord helt til Padborg i syd. Den blev i flere hundrede år brugt af pilgrimme. Hvert år bliver der afholdt Hærvejsløbet som tiltrækker deltagere fra hele Europa.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Mange feriegæster fra Tyskland nyder deres ferie i sommerhus ved Gråsten. En ferie i sommerhus ved Gråsten er perfekt til en badeferie med børnene, som kan nyde strandlivet og udflugterne til de mange seværdigheder. En del hundeejere holder ferie i privat sommerhus med deres bedste ven gennem sommerhusudlejning.com. Ved Gråsten er der sommerhuse for enhver smag og budget. Mange turister benytter sig af sommerhusudlejning og holder ferie i sommerhus, fordi man er uafhængig og bestemmer selv hvornår man vil stå op, hvornår man vil spise og hvor man vil gå eller køre hen. Her har i friheden til standture, boldspil, grillmad, solbadning og shoppingture i Gråsten eller Sønderborg. Det er endda mange billige sommerhuse i området, hvor bl.a. vores Last Minute sommerhusudlejning er populært.

Aktiviteter og attraktioner

Slaget i 1864 ved det historiske sted Dybbøl Banke har sidenhen præget Sønderjydernes liv. Jeres børn vil under jeres ophold i sommerhus ved Gråsten sikkert tit spørge: Hvor skal vi tage hen i dag? Gråsten og omgivelser har rigtig meget at byde på. Den 4-stjernede oplevelsespark Danfoss Universe ligger i toppen af øen Als. Her kan store og små børn afprøve naturvidenskabelige eksperimenter. Aqua Park i Aabenraa er også ved tørt vejr en temmelig våd oplevelse. I lysstøberiet Krusmølle i Aabenraa må I også gerne selv støbe jeres lys. Også Papirmuseets By i Gråsten er et besøg værd. De fleste familier med børn i alle aldersgrupper kender LEGOLAND. Oplev en park fyldt med action, interaktive forlystelser og aktiviteter, hvor alle kan være med. Spørgsmålet er så om man kan nå det hele på en dag. Se også Miniland som er hjertet af LEGOLAND. Bygninger og landskaber fra hele verden findes her i LEGO format. Oplev bygninger som Klampenborg Station, Amalienborg, Skagen, Dybbøl Mølle, Ribe og Møgeltønder. Her møder I også temaer fra Norge, Sverige, Tyskland, Holland og Skotland. Kennedy Space Center, Star Wars temaer og Frihedsstatuen fra New York mangler heller ikke i Legoland. Under jeres ophold i sommerhus ved Gråsten skal I opleve Ringridning i Sønderborg som bliver afholdt hvert år i juli. Det er en stor oplevelse for hele familien. Så er der aktiviteter i hele byen Sønderborg. Ringridning i Sønderborg har været en årlig begivenhed siden 1888. Oplev Tallships Fredericia sidst i maj med byfest, arrangementer for børn, markeder, kunstudstillinger og masser af musik. Besøg også den smukke Vibæk Mølle på Sydals som har en del arrangementer om sommeren. I starten af juni måned er der i Skærbæk noget så specielt som en Hyrdehundekonkurrence. Tag til Lintrup Safari Zoo Park og oplev et spændende rovfugleshow. I juni måned er der Ringridning i Augustenborg som er en spændende oplevelse for hele familien.