Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hvidbjerg

Hvidbjerg er et flot ferieområde som ligger i naturskønne omgivelser ved Vejle Fjord

Hvidbjerg ligger i sydenden af Vejle Fjord, kun 9 km nord for Fredericia og ca. 19 km syd for Vejle. Om sommeren er Hvidbjerg et godt besøgt område, dels på grund af den gode strand med østkystens største sandklit og dels på grund af de mange private sommerhuse i området. I Hvidbjerg har I gode mulgheder for at købe ind til jeres sommerhus. Det tager kun 10 minutter at køre til fredericia, hvor der er meget gode indkøbs- og shoppingmuligheder i indkøbscentre og på den flotte gågade i centrum. Hvidbjerg er en god base for udflugter til de mange seværdigheder i området, og derfor velegnet til sommerhusudlejning.

Naturen i Hvidbjerg

Tæt ved Vejle Fjord og Hvidbjerg strand ligger Gauerslund Skov. Strandskov og Munkebjerg Skov er også flotte naturområder nordvest for Hvidbjerg. Vest for skoven kan golfere prøve den naturskønne bane på Comwell Kellers Park Golfklub. Bag Brejning Strand er der et smukt sølandskab. Syd for området med private sommerhuse i Hvidbjerg ligger Spang Å og den smukke Rands Fjord. Slottet ligger i Vejlby i sydenden af fjorden. Oplev den smukke Kolding Å og lej en kano i Kolding. Lystfiskere har gode muligheder for at fange en god fisk i Vejle Fjord, i Spang Å eller i en af fiskesøerne i området som for eksempel Palsgård Fiskesø mellem Bøgeskov og Trelde øst for Hvidbjerg.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Fra flere af vores sommerhuse i området har I udsigt over Vejle Fjord, og i klart vejr er det endog muligt at se helt til øen Æbleø. I kan gennem sommerhusudlejning.com leje billige sommerhuse, som er indrettet med alt det I behøver til et ferieophold. Ofte er der også brændeovn i huset, som giver ekstra hygge, når det er lidt køligt om aften. Der findes sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. Et almindeligt privat sommerhus er inddelt i stue, køkken, soveværelse og badeværelse. I de større luksus sommerhuse er der ekstra værelser og alt moderne udstyr som internet og spillekonsol. I køkkenet er der potter, pander og service samt bestik. I behøver kun selv at tage toiletpapir, sæbe, opvaskemiddel, viskestykker, håndklæder og sengelinned med. I kan finde billige sommerhuse udenfor sæsonen, hvis I vælger 14 dage eller mere. Prøv også vores Last Minute, hvor I fidner billige private sommerhuse.

Aktiviteter og attraktioner

Besøg den hyggelige Brejning Lystbådehavn kun få km nordvest for Hvidbjerg og nyd nogle specialiteter på Restaurant Galionen. Også Kellers Minde som er en historisk samling, er et besøg værd. Den fredede Børkop Vandmølle ligger idyllisk i naturskønne omgivelser, og er bl.a. landskendt for den gourmetrestaurant, der er indrettet på stedet. Her bliver der tit afholdt sommerkoncerter. Vandmøllen er stadig i drift nogle timer om ugen, og der sælges friskmalet mel og gryn på stedet. Her findes også et lokalhistorisk museum, som omfatter landbrugsredskaber og håndværksredskaber fra en svunden tid. Nogle få hundrede meter fra vandmøllen befinder sig Solstenen, som er et historisk bevis på vore forfædres soldyrkelse. Tag om sommeren til Riverboat Jazz på Haderslev Fjord. Sidst i Maj er der byfest med Sommer Rock i Fredericia. Besøg også Koldinghus Slot i Kolding, hvor der er skiftende udstillinger hele året. Om sommeren bliver der i de fleste byer ved den Jyske Sydøstkyst om weekenden afholdt bagagerums- og loppemarkeder. Midt i juni er det Børnenes Loppemarked i Kolding City. Fra Vejle kan I tage på Hestevognsture i Sønderskoven. Det er en smuk tur på dejlig solskinsdag. Om sommeren er der hver fredag parade i Haderslev centrum. Oplev en sommer ved søen i Kolding nedenfor Koldinghus med byfest, musik og mad. Varde Sommerspil en en tilbagevendende teateroplevelse på friluftsscenen i Varde fra sidst i juni til midt i juli. I starten af juli er der Riddercamp og Riddermarked i Vejle, som er lige noget for de små riddere. Når I er på ferie i sommerhus i Hvidbjerg, har I gode muligheder for at opleve de mange sommeraktiviteter i området. Oplev for eksempel sommerferieaktiviteterne i juli på slottet i Kolding eller gå til sommerkoncert i Ribe Domkirke. Tag også til Ringridning i Sønderborg, som bliver afholdt hvert år i juli. Det er en kæmpeoplevelse for hele familien. Så er der masser af aktiviteter i hele byen Sønderborg. Ringridning i Sønderborg har været en årlig begivenhed siden 1888.