Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Kelstrup

Sommerhusudlejning i Kelstrup ved dejlige Diernæs Bugt

Området med private sommerhuse ved Kelstrup ligger lige ved Diernæs Bugt syd for Haderslev omgivet af skov og sandstrand. I landsbyen er der en købmandsforretning, hvor I kan købe det mest nødvendige til jeres sommerhus. Det tager ikke ret lang tid at køre fra Kelstrup til byen Haderslev, som har gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Der er en del supermarkeder, og på gågaden er der mange butikker og restauranter.

Naturen i Kelstrup

Sportsdykkere vil møde gode forhold i Diernæs Bugt ved Kelstrup, fordi øen Barsø var en vigtig u-bådshavn under 1. Verdenskrig. Ved Barsø er der stædigvæk 2 gamle bunkere og flere sunkne u-både, som har dannet grobund for en del vegetation på havbunden. I kan fra Loddenhøj sejle med færgen til Barsø. Kelstrup Strand er en sandstrand med små sten, som ligger i rolige omgivelser. Ikke langt fra Haderslev ligger Tunneldalen og Dyrehaven, som er et ca. 100 ha stort parkanlæg med flere hundrede rådyr. Skovområdet Pamhule Skovene ligger også tæt ved Haderslev, og sted for en perfekt udflugt, når I bor i privat sommerhus. Det er et 700 ha stort område med mange små søer og vandløb, og markerede vandrestier fører jer gennem et smukt Landskab. Naturområdet Kelstrup Plantage gemmer også på mange gravhøje fra sten- bronce- og jernalderen.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Mange feriegæster der bor i sommerhus ved Kelstrup benytter det som udgangspunkt for udflugter til de mange aktiviteter og seværdigheder i Sønderjylland. Også her er der sommerhuse for enhver smag og i alle prisklasser, og det er nemt at finde et billigt sommerhus til ferien. En del lystfiskere er begyndt at leje et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com, fordi betingelserne for lystfiskere er optimale her ved Diernæs Bugt. Sommerhusudlejning.com udlejer specielle lystfiskerhuse, som er indrettet med renseplads udenfor og kummerfryser. Nogle feriegæster med hund foretrækker at leje sommerhus udenfor højsæsonen. Så er der fred og ro i området og ejerens hund må løbe frit på stranden. Vi kan anbefale en miniferie, eller I kan finde billige sommerhuse med vores Last Minute sommerhusudlejning.

Aktiviteter og attraktioner

Lystfiskere har ved kysten omkring Kelstrup gode betingelser, fordi fiskene her gemmer sig mellem alger og sten på kystens sandbund. I kan også tage på havfiskeri fra Aaabenraa og Haderslev. I skal dog huske at købe et fiskekort på posthuset eller i turistbureauet. Sommerland Syd i Tinglev er et spændende udflugtsmål for hele familien. Jeres børn kan frit benytte legepladsene Høllevangskolens Legeplads i Toftlund og Haderslev Dam Legepladser. Et besøg i Papirmuseets By i Gråsten er gratis, og det gælder også Haderslev Dyrehave. Fra Esbjerg Havn bliver der arrangeret fiskekutterture til Vadehavet. Oplev sælerne i Vadehavet og den spændende natur mellem Ebbe og Flod. For dem der kan stå tidligt op, er der hele sommeren fiskeauktion for turister på Esbjerg Havn. I juli måned er der bagagerumsmarkeder i Vejle og Esbjerg. Hvem ved, I finder måske nogle sjældne lopper! I kan også opleve det årlige Vikingemarked med Vikingespil i Rødding ved Jelling Højene i begyndelsen af juli måned. På samme tid går Vikingerne på togt på Fårup Sø ved Vejle. Sønderborg Slot, Gråsten Slot, Gram Slot, Aabenraa Slot og slotsruinen Koldinghus midt i Kolding er nogle flotte udflugtsmål under jeres ophold i sommerhus ved Kelstrup. Den smukke ø Als er den største ø i Sønderjylland. Her byder temaparken Danfoss Universe i Nordborg på spændende aktiviteter for besøgende i alle aldre. I kan lege med naturens kræfter og prøve hele teknikken af. Gå på en oplevelsesrig vandring og følg Gendarmstien langs Flensborg Fjorden som flere steder byder på en fantastisk udsigt over fjorden mod Tyskland eller tag til Ringridning i Sønderborg, som skal opleves hvert år i juli. I kan også opleve Ringridning i Kegnæs på Sydals og i Broager. Det er en helt speciel oplevelse for hele familien. I begyndelsen af juli måned er der Jazz- og Bluesfestival i Fredericia, hvor I møder mange gode orkestre fra ind- og udlandet. Ingen ferie i sommerhus i Sønderjylland uden et besøg i Legoland i Billund eller Løveparken i Givskud.