Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Loddenhøj

Lej sommerhus i Loddenhøj omgivet af skov, marker og strand

På den nordlige del af halvøen Løjt Land, 10 km nord for Aabenraa, ligger det familievenlige sommerhusområde Loddenhøj. Området er præget af private sommerhuse, og ligger meget naturskønt, omgivet af skov, kyst, idylliske hulveje og smukke gamle huse med stråtag. I Lillebælt, ud for Loddenhøj, ligger øen Barsø. Den hyggelige ø er præget af bakkede landskaber og smukke gamle slægtsgårde. I Løjt Kirkeby som ligger 4 km fra jeres sommerhus i Loddenhøj, kan I købe ind til jeres ophold. I handelsbyen Aabenraa er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder på byens lange gågade. Ved Loddenhøj har I en god og børnevenlig sandstrand med borde og bænke samt en del legeredskaber for børn. Badestranden er omgivet af dejlig natur, har rige aktivitetsmuligheder og en del seværdigheder for hele familien inden for rækkevidde.

Naturen i Loddenhøj på halvøen Løjtland

Løjtland er præget af smukke, restaurerede huse med stråtag, som er en seværdighed i sig selv. Den 100 hektar store park Dyrehaven med skov, græsarealer, enge, hjorte og kronvildt ligger tæt ved Haderslev. Loddenhøj med de mange sommerhuse er omgivet af havet og øen Barsø i øst og Gennerbugt med skovområdet Nørreskov i nord. Mod vest ligger Løjt Kirkeby og Lerskov Plantage. I sydlig retning ligger Jørgensgård Skov og handels- og havnebyen Aabenraa. Golfere har gode betingelser i Loddenhøj for kun 2 km nordvest for sommerhusumrådet ligger Aabenraa Golfklub. Også lystfiskere kan glæde sig til en ferie i sommerhus i Loddenhøj. Der er gode fiskestækninger ved kysterne og i de mange søer og fiskesøer er der mulighed for at fange en flot fisk til aftenmaden. Mange steder kan I gennem sommerhusudlejning.com leje specielle lystfiskerhuse som er indrettet med renseplads udenfor og kummerfryser.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Loddenhøj

Området med sommerhuse ved Loddenhøj ligger i en stor klynge bag stranden. Der er ca. 900 meter fra de sidste sommerhuse og hen til stranden. I Loddenhøj er der mange private sommerhuse i forskellige størrelser og prisklasser. Sommerhusene ligger på åbne lyse grunde med buske og omgivet af træer. Gennem sommerhusudlejning.com kan I leje et billigt sommerhus til hele familien, som er indrettet efter ejerens smag. Et sommerhus er oftest opført i træ, og mange er løbende blevet renoveret. Dette gælder også vores helt billige sommerhuse, som ofte passer til en familie. Det enkelte sommerhus rummer alt nødvendigt for at I kan have en dejlig ferie. Mange feriegæster er begyndt at tage deres hund med på ferie og gennem sommerhusudlejning.com kan I leje et sommerhus som er tilladt til et ophold med hund. Ofte er der en lukket terrasse eller en indhegnet grund ved det enkelte sommerhus. Det bedste ved en ferie i sommerhus er, at I har naturen lige foran døren og I kan tilrettelægge jeres ferie fleksibelt. Hvis I er rejseklar, kan I benytte jer af vores Last Minute sommerhusudlejning, hvor I har muligheden for at få et godt billigt sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner

Der er mange aktivitetsmuligheder og seværdigheder i Sønderjylland og hele sommeren igennem er der bagagerums- og loppemarkeder i de fleste større byer. Der er slotte, gamle møller, stendysser og gravhøjder fra den danske fortid, som tiltrækker mange turister. Det historiske sted Dybbøl Mølle som ligger 2 km vest for Sønderborg, er fra 1744, og var i 1864 skueplads for den sidste krig i Danmark. Historiecenter Dybbøl Banke byder på autentiske oplevelser, som fører jer på en tidsrejse tilbage i tiden, hvor I kan opleve stemningen under slaget ved Dybbøl i 1864. Der findes flere interessante slotte i området, som for eksempel Kunstmuseet Brundlund Slot, Gram Slot og Gottorp Slot som ligger lige over grænsen. Tag til havnefest i Hou i den 2. uge i juli. Det er en dejlig oplevelse for hele familien. Legoland i Billund, Løvenparken i Givskud og storbyen Esbjerg er nogle af de steder, I kan besøge under jeres ferie i sommerhus. Oplev Western Aften i Legoland med masser af cowboys i Legoklodser. I juli og august er der Vægterrundgangen i Vejle, som er en gammel tradition i de danske købstader. I kan også følge Ribes Vægter i juni, juli og august. Leg kaptajn for en dag fordi det meste af sommeren er der også mulighed for sejlture på den smukke Vejle Fjord. Oplev også Fredagsparaden i centrum af Haderslev. De fleste større byer i Sønderjylland indbyder til guidede byvandringer som for eksempel i Vejle, hvor I har mulighed for at lære byens historie, kultur og arkitektur at kende. I mange mindre byer i Sønderjylland er der dyrskuer og hestemarkeder som for eksempel i Hygum. Det er lige noget for de små børn. Vælg sommerhusudlejning i Loddenhøj i historiske Sønderjylland.