Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Lunderskov

Lunderskov byder på skøn, sønderjysk natur og korte afstande til byer og seværdigheder.

Lunderskov er en lille, hyggelig stationsby i Sønderjyllands grønne natur, 15 kilometer vest for Kolding centrum. Området byder på gode friluftsmuligheder for hele familien. I kan vandre i skove, bade i søer, fiske og spille golf, og vil I se noget andet, kan en kort køretur bringe jer til områdets mange byer og attraktioner. I kan købe dagligvarer i Lunderskov, og flere gange om året kan I også besøge et lokalt marked her. De nærliggende byer, Vejen og Kolding, byder på flere seværdigheder og gode indkøbsmuligheder.

- Lunderskov

Besøg Kolding med de hyggelige, gamle gader, grønne områder, gode forretninger, museer, kunstgallerier, teater, charmerende torve med restauranter og caféer, et rigt musikliv, Slotssøen og den mere end 700 år gamle kongeborg Koldinghus (15 km).
I den smukke Geografisk Have i Kolding kan I nyde synet og duften af en krydder- og lægeurtehave, en rosenhave og en dufthave. Den botaniske have indeholder desuden flere væksthuse, en dyrefold, to legepladser og områder, der er inspireret af andre verdensdele. I Vejen finder I Vejen Kunstmuseum, som byder på skiftende kunstudstillinger året igennem (15 km).