Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Pårup/Silkeborg

Pårup er beliggende i et kuperet og naturskønt terræn på den midtjyske hede, tæt ved Silkeborg. Et ideelt område for lystfiskere og naturelskere.

Midt i den storslåede og afvekslende natur, 15 km vest for Silkeborg og tæt ved Himmelbjerget, Gudenåen og Danmarks smukkeste naturområder, ligger Pårup. Ved Pårup er der særdeles gode fiskemuligheder i områdets søer. Der er muligheder for indkøb af dagligvarer samt et par spisesteder i byen; bl.a. Pårup Kro, der er en af Danmarks ældste kroer fra 1544. Et dejligt feriemål for de, der ønsker at være aktive i den smukke natur.

- Pårup/Silkeborg

Gå ikke glip af en tur til Himmelbjerget (147 m), hvorfra der er fantastisk udsigt over Julsø, Gudenåen og smukke skovarealer. Tag evt. turen fra Silkeborg til Himmelbjerget med Hjejlen hen over Julsø.
Udover Danmarks 3. højeste punkt og verdens ældste dampskib byder Silkeborg også på et utal af kulturelle seværdigheder, attraktioner, museer, gallerier, butikker, spisesteder og forlystelser for hele familien.
Silkeborg Museum er et kulturhistorisk museum med bl.a. en jernalderudstilling, en antik glassamling og Tollundmanden - et mosefund fra fortiden.
Silkeborg Kunstmuseum er skønt beliggende ned til Gudenåen og huser bl.a. Asger Jorns samlinger og en samling af keramiske værker.
Kunstcentret Silkeborg Bad ligger omgivet af skov og sø, og her går natur, kunst, skulpturer og flotte bygninger op i en smuk enhed.
AQUA Ferskvands Akvarium er Danmarks eneste og Nordeuropas største ferskvandsakvarium.