Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rude Strand

Rude Strand på østkysten er omgivet af varieret natur og dejlig badestrand

Rude Strand er et dejligt og roligt område med billige sommerhuse med en god strand, beliggende på den jyske østkyst, syd for Århus. Beliggenheden er helt perfekt til ophold i sommerhus, og mange sætter stor pris på, at være så tæt på havet. Der er kun ca. 3 km til Saksild, hvor I også kan finde et billigt sommerhus. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres ophold i sommerhus, samt et par spisesteder i området. Fra Rude Strand er der kun 7 km til den smukke provinsby Odder, hvor der er gode indkøbs- og shoppingmuligheder i centrum, et museum, hygge på torvet og kulturelle oplevelser. Området har en central beliggenhed i forhold til mange seværdigheder, større byer, som Aarhus og Horsens samt dejlige skove og naturområder. Norsminde Havn og Fløjstrup Skov i nord, Moesgård Vikingetræf, Aarhus Golfklub, Vilhelmsborg Slot, Madhimlens Madhus hos Fru Møllers Mølleri, Bjørnkær Voldsted, Hov Søsportcenter i syd, Sondrup Huset mod sydvest, Udsigtshøjene i Trustrup, Stensballe Skov med Hundeskov, Stensballegaard Golfclub og Middelalder Minigolf i Stensballe befinder sig kun ½ times kørsel fra jeres sommerhus ved Rude Strand. Rude Strand har en rigtig fin sandstrand som er børnevenlig. I skal dog lige være opmærksomme på, at der er en landevej som skal krydes først, medmindre I bor i et privat sommerhus lige indenfor de første 100 meter fra stranden.

Naturen omkring Rude Strand på østkysten

Området med sommerhuse ved Rude Strand er omgivet af Saksild Bugt med øerne Tunø og Samsø i øst samt Norsminde Fjord i nord. Vest for Rude Strand ligger landsbyen Rude og flere km mod syd ligger øen Endelave ved Horsens Fjord. Vest for Rude befinder det Midtjyske Søhøjland sig med bl.a. Skanderborgsø, Mossø og Himmelbjerget. Skanderborg Søerne som er meget smukt beliggende i det Midtjyske Søhøjland, er meget populære hos lystfiskere og byder på rige muligheder for en god fangst. Mange af vores feriegæster tager deres hund med på ferie i sommerhus. Besøg med jeres hund Boller Overskov, som er en 2,9 ha stor indhegnet hundeskov beliggende ved Nordrevej i Horsens. Der er P-plads ved en af lågerne. Ejer Bavnehøj som befinder syd for Skanderborg, er sammen med Møllehøj det højeste naturlige punkt i Danmark. Udsigten fra toppen er fantastisk, ikke mindst fra det 12,5 meter høje genforeningstårn som blev rejst i 1924. I Illerup Ådal ved Skanderborg lå der i jernalderen en meget dyb sø, som siden hen er groet til og omdannet til mose og eng. Herregården Moesgård som befinder sig 7 km syd for Aarhus, er idyllisk beliggende og omgivet af en dejlig skov, som fører helt ned til Århus Bugt. På vejen ned til Århus Bugt møder I levn fra oldtiden, en del får og skovens dyr. Og hvem ved, måske møder I en ægte Viking!

Sommerhusudlejning på den jyske østkyst

Et privat sommerhus ved Rude Strand befinder sig i et op til 600 meter bredt område bag stranden og de små klitter. Her ligger et sommerhus på små eller mellemstore sommerhusgrunde med få træer og buske, og er omgivet af levende hegn. Et privat sommerhus ved Rude Strand er ikke kun ren badeferie, men også en god basis for udflugter til Danmarks 2. største by Aarhus med masser af seværdigheder, shoppingmuligheder, aktiviteter og kulturelle oplevelser. I kan leje et privat sommerhus ved Rude Strand i f.eks. en weekend eller i en hel uge gennem sommerhusudlejning.com. Her ved den Jyske Østersøkyst møder I sommerhuse i alle størrelser og alt lige fra billige sommerhuse til større og dyrer sommerhuse. Et sommerhus er privatejet, og derfor har ejer ofte indrettet personligt. Det har sin charme, og samtidigt finder I gode sengeforhold og i køkkenet er der det nødvendige køkkengrej samt service og bestik. I kan også finde et billigt sommerhus med spa eller sauna. Sommerhusudlejning.com er kendt for sine mange billige sommerhuse, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Til jer der gerne vil tage jeres hund med på ferie i privat sommerhus, er der her ved Rude Strand gode muligheder for at finde et passende hus gennem sommerhusudlejning.com. Ofte er der en lukket terrasse eller en indhegnet grund. Vores feriegæster fra ind- og udlandet vælger en ferie i privat sommerhus, fordi man har den frihed selv at kunne tilrettelægge sin ferie. Mange danskere vælger også at finde et sommerhus Last Minute, hvor vi altid har et godt tilbud.

Seværdigheder i nærheden af Rude Strand

Ved Rude Strand findes en langhøj med flere stenkister fra den tidlige stenalder. Egnen byder generelt på mange historiske seværdigheder, bl.a. kirker og ruiner af kirker, monumenter, kloster, mindesten og ruiner fra vikingetiden. Den Økologiske Have ved Odder er Nordens største økologiske besøgshave. Dér kan I hente inspiration i den store have med temahaver og blomstermarker. Egnens historie kan I følge på Odder Egnsmuseum, hvor I bl.a. kan opleve den fredede Odder Vand- og Dampmølle, en bondestue fra 1700-tallet og flere spændende udstillinger. Moesgård Museum på herregården Moesgård rummer arkæologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Hvis I gerne vil være aktive, kan I besøge Odder Bowlincenter. Også Café Galleriet i Odder venter på jeres besøg. Området er i øvrigt rigt på diverse gallerier og keramiske værksteder. Hvis I gerne vil opleve en hel verden i LEGO så skal I køre en tur til LEGOLAND i Billund, som vel nok de fleste børn i verden kender. Løveparken i Givskud ligger lige i nærheden. Dér er det ligesom at være på safari i Afrika. Prøv Samsø Labyrinten på øen Samsø, som af Guinness World of Records blev godkendt som verdens største. Besøg Skanderup Kirke som er en af Danmarks ældste kirker, der blev opført omkring år 1050. Antikmuseet på Aarhus Universitet byder jer på en spændende kulturel rejse til Middelhavslandenes oldtid. Dér kan I nemlig opleve en ægyptisk mumie. Horsens Legeland er et indendørs legeland, som er et godt alternativ, hvis det skulle regne. Vælg at tage i sommerhus i Rude Strand, når I næste gang holder ferie i Danmark.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Rude Strand Sommerhus, Rude Strand

   Reg.nr.: 60-1044

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Rude Strand Sommerhus, Rude Strand

   Reg.nr.: 60-1040

   450 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Rude Strand Sommerhus, Rude Strand

   Reg.nr.: 60-1037

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 1