Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Skarrev

Ferie i privat sommerhus i Skarrev nord for Aabenraa Fjord

Skarrev ligger på sydkysten af halvøen Løjt Land i Sønderjylland, nogle få km fra den gamle købstad Aabenraa. Det familievenlige feriehusområde er omgivet af skøn og rolig natur, maleriske fjorde, kuperet landskab, frodige marker, skove, idylliske hulveje, smukke gamle huse med stråtag og en del fortidsminder. Skarrev er et ideelt feriested for de, de ønsker at nyde naturen eller benytte sig af de talrige aktivitetsmuligheder og seværdigheder, som dette område byder på. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres lejede sommerhus i butikker i området. I Aabenraa møder I et hyggeligt bymiljø med gode indkøbs- og shoppingmuligheder samt caféer og spisesteder. Skarrev har en smal sandstrand med groft sand, samt en badebro og en sandbanke. Strandens beliggenhed mod syd, kystens sandbund, de rolige vandforhold og den lave vandstand gør, at Skarrev er et børnevenligt ferieområde. Desuden er der ikke ret langt til de mange aktiviteter og seværdigheder i det sønderjyske. Sønderborg Slot i østlig retning, Historiecenter Dybbøl Banke, Papirmuseets By i Gråsten, Cathrinesminde Teglværk syd for Broager, Lystfiskersøen Frueskov i syd, Urnehoved Tingsted, Mjøls Lystfiskeri i Rødekro og Hærulfstenen i nord befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra området med private sommerhuse i Skarrev.

Naturen omkring Skarrev på den jyske østkyst

Ferieområdet Skarrev er omgivet af Aabenraa Fjord i syd og Jørgensgård Skov i vest. Nogle få km mod nord befinder Aabenraa Golfklubs bane sig mens Varnæshoved ligger øst for Skarrev. Der findes et stort antal fortidsminder i området omkring Skarrev. En af Danmarks bedst bevarede stendysser, Myrpold, er smukt beliggende tæt ved Skarrev og herfra er der en storslået udsigt over fjorden mod Als og Fyn. Da gravkammeret blev opdaget, fandt man gravgaver og 10 skeletter deri. Et par km mod nordøst ligger langdyssen Tvekløft. Løjt Land er præget af smukke, restaurerede huse med stråtag, som er en seværdighed i sig selv. Golfere har gode betingelser på Aabenraa Golfklubs flotte bane, samt på golfbanerne omkring byerne Kolding, Haderslev og Jels. Fra Skamlingsbanken ved Hejlsminde har I en fantastisk udsigt over Lillebælt og til øen Fyn fra det højeste punkt som er på 113 meter. Syd for Haderslev ligger Haderslev Tunneldal, som består af Tunneldalen, Pamhule Skov og Haderslev Dyrehave. Den 100 hektar store park 'Dyrehaven' med skov, græsarealer, maleriske enge, hjorte og kronvildt ligger tæt ved Haderslev. Der er gode fiskestækninger ved kysterne, og i de mange søer og fiskesøer har lystfiskere gode muligheder for at fange en flot fisk til aftensmaden. Hærvejen er en flot vandrerute, der går fra Viborg i nord helt ned til Padborg i syd. Den blev i flere hundrede år brugt af pilgrimme på vandring mod datidens religiøse centre rundt omkring i Europa som for eksempel Caminoen.

Find et billigt sommerhus i Skarrev i Jylland

Vores ferieboliger i Skarrev ligger i en stribe langs Skarrevvej ved strandenge og stranden med badebro. De fleste private sommerhuse befinder sig på sommerhusparceller som er indhegnet med levende hegn. Nyd turen gennem Løjt Landet på vej ud til jeres lejede sommerhus i Skarrev. Der er en særlig stemning når I ser feriehuset for første gang og begynder at pakke ud. Start med at gå en lille tur i området for at få en fornemmelse af ferieområdet, dets lyde og dufte. Som udgangspunkt er alle sommerhuse i Danmark fritidshuse, og er ejet af private. Derfor har hvert sommerhus sit helt eget præg såvel udvendigt som indvendigt. Vi står inde for kvaliteten, hvilket naturligvis ogsås gælder vores billige sommerhuse i Skarrev. Her finder I altid gode soveforhold, veludstyret køkken, samt de nødvendige toiletforhold. Mange af vores feriegæster er begyndt at tage deres hund med på ferie. Her i Sønderjylland kan I gennem sommerhusudlejning.com leje et billigt sommerhus, der er velegnet til en ferie med hund, og hvor haven er indhegnet eller terrassen er indrettet således at den kan lukkes. Her kan jeres hund boltre sig mens I måske sidder på terrassen og nyder solen. I kan her i det sønderjyske leje et privat sommerhus i et par dage eller i en uge. I kan finde et billigt sommerhus, ved at vælge en 2-ugers Sparferie gennem sommerhusudlejning.com udenfor højsæsonen, hvor I får de 3 af dagene gratis. Er vejrudsigten god, og kan I hurtigt pakke bilen, så hold øje med vores Last Minute Tilbud, hvor I finder et stort udvalg af billige sommerhuse. Der er ikke langt til andre destinationer i området, og det kan også være, at I finder Løjt interessant.

Aktiviteter og attraktioner tæt på Skarrev

Der findes flere interessante slotte i området, bl.a. Aabenraa Slot, Gram Slot og Gottorp slot (sidstnævnte ligger i Tyskland). Gå på en oplevelsesrig vandring og følg Gendarmstien langs Flensborg Fjorden som flere steder byder på en fantastisk udsigt over fjorden mod Tyskland eller oplev Ringridning i Kegnæs på Sydals og i Broager. Ringridning i Sønderborg skal opleves hvert år i juli. Ringridning i Sønderborg er en tradition som har eksisteret siden 1888. Det er en helt speciel oplevelse for hele familien. Tag også til Brørup Marked som er en tilbagevendende begivenhed med mange levende dyr og lopper. I temaparken Danfoss Universe i Nordborg på øen Als kan I prøve jeres kræfter med naturen og videnskabens verden. Oplev også Fredagsparaden i centrum af Haderlev. I mange mindre byer i Sønderjylland er der dyrskuer og hestemarkeder som for eksempel i Hygum. LEGOLAND® er vel nok den mest kendte forlystelsespark i Danmark. Oplev en park fyldt med action, show, interaktive forlystelser og aktiviteter, hvor den besøgende er en del af showet. Her i det sydøstjyske er der mange aktivitetsmuligheder som vandring, bådsture, vindsurfing, lystfiskeri, golfspil og cykling. Sønderborg Slot, Gråsten Slot, Aabenraa Slot og slotsruinen Koldinghus midt i Kolding er spændende steder, som I skal besøge under jeres ophold i sommerhus i Skarrev. Når I kører mod vestkysten kommer I til den gamle by Møgeltønder og slottet Schackenborg. I Tøndermarsken som befinder sig lige i nærheden vil I om foråret og om efteråret opleve et utrolig spændende og meget fascinerende fænomen, når titusindvis af stære danner deres formationer på himlen, kaldet ”Sort Sol”. Tag familien med på et ophold i privat sommerhus i Sønderjylland og oplev kultur og fredfyldt natur.