Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Sønderballe Hoved

Sønderballe Hoved ligger i den smukke Genner Bugt, direkte ved den sønderjyske østkyst.

Ferieområdet Sønderballe Hoved ligger i Genner Bugt og er omgivet af herlige naturområder, som indbyder til vandre- og cykelture. Ferieområdet ligger kun få hundrede meter fra en skøn badestrand og meget centralt i forhold til Sønderjyllands seværdigheder. Dagligvarer kan I købe i en omkreds af 5 km, og byerne Aabenraa og Haderslev ligger begge i en afstand af ca. 15 km. Her kan I købe ind, gå på café eller besøge et museum.

- Sønderballe Hoved

Der findes et stort antal af fortidsminder i området. En af Danmarks bedst bevarede gravhøje, Myrpold, er smukt beliggende overfor Skarrev (11 km), hvorfra der er en storslået udsigt over fjorden mod Als og Fyn. Da gravkammeret blev opdaget, fandt man gravgaver og 10 skeletter deri. Et par kilometer øst herfor ligger langdyssen Tvekløft. De stråtækte huse på halvøen Løjt Land er ligeledes et besøg værd.
Besøg Øen Barsø, hvor de gamle grusveje og gårde er blevet bevaret. Nyd også fra de mange bakker den smukke udsigt over marker, de mange gårde, Sønderballe Hoved og Løjt Land.