Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Vesterlund

Nyd den lille stille landsby Vesterlund i et privat sommerhus

Vesterlund er en stille og lille landsby midt i Jylland. Landsbyen og området med private sommerhuse er omgivet af plantager og skove, og de mange vanderestier fører jer forbi vandløb og søer som præger landskabet. De der søger et sommerhus midt i den smukke natur, hvor der er fred og ro, vil føle sig godt tilpas i Vesterlund. I ferieområdet er der en købmandsbutik, hvor I kan købe det mest nødvendige til jeres ophold i sommerhus. De større byer Brande og Give ligger kun ca. 12 km fra Vesterlund med et stort udvalg af specialforretninger og butikker. Golfer vil møde en del udfordringer med de mange bunkers og vandhuller i Give Golfklub som har en 18-huls bane og en 6-huls bane.

Naturen i Vesterlund i Jylland

Danmarks længste flod Gudenåen finder I tæt ved Vesterlund. Her står der kano sejlads på programmet. Mange steder langs Gudenåens bred er der steder med kanoudlejning. Fra jeres private sommerhus i Vesterlund er der ikke langt til Ballesbækgaard ved Rørbæksøens sydlige bred som er et besøgscentrum med en landbrugsudstilling. Her er der grillplads, borde og bænke til feriegæsterne. Der er også sørget for gode toiletforhold til handicappede. Markerede vandrestier samt handicapsti fører jer langs vandløbet Ballebæk gennem et malerisk kuperet landskab med lyng og egetræ bevoksne skråninger forbi Rørbæk Sø. Den over 1000 år gamle Oksevejen og Hærvejen går fra den tyske grænse forbi Vesterlund og helt op til Viborg. Tag på udflugt til den idylliske Skanderborg Sø og få en smuk naturoplevelse. Samtidigt er I tæt ved en handelsby med mange kulturoplevelser. Der har siden 1869 været turbådssejlads på søen.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

I Vesterlund ligger vores sommerhuse flot placeret i det kuperede landskab med skove og enge. Flere lystfiskere lejer et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com, fordi lystfiskere finder gode betingelser omkring Vesterlund. I søerne Rørbæksø, Kulsø og Nedersø kan I gøre en god fangst. Skjern Å er kendt for sin gode laksebestand hvoraf nogle eksemplarer kan nå op til 20 kg. Ved Gudenåens bred er der mange gode steder hvorfra I kan fiske. Desuden er der en del fiskesøer i området med ørreder og foreller. Sommerhusudlejning.com udlejer specielle lystfiskerhuse som er indrettet med renseplads udenfor og kummerfryser. Her i midten af Jylland kan I holde miniferie i sommerhus eller booke et ugevis ferieophold i sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. Leder I efter billige sommerhuse, kan vi anbefale vores Last Minute service, hvor I kortfristet kan finde et billigt sommerhus i Vesterlund.

Aktiviteter og attraktioner

Omkring Vesterlund er der en del aktiviteter, og jeres sommerhus danner en god base for udlugter i Midtjylland. Jeres børn vil glæde sig til en tur til Givskud Safari Zoo og Løveparken. Her kommer I tæt på Afrikas vilde dyr. Men husk at lukke vinduerne på bilen! Til jer der gerne vil se en badestrand er der kun 55 km til Kattegat og sandstranden i Juelsminde. Under jeres ophold i privat sommerhus ved Vesterlund skal I tage en tur til jyllands hovedstad Aarhus. Besøg ARoS Aarhus Kunstmuseum som er et enestående internationalt billedkunst- og oplevelseshus for børn og voksne. Gå en tur på toppen af AroS og oplev jeres Rainbow Panorama over byen. Kvindemuseet i Aarhus er et af de få kvindemuseer, der findes i verden. Den befinder sig i byens gamle rådhus i centrum af Aarhus. Her sættes der fokus på kvinders liv gennem historien. Besøg også forlystelsesparken Tivoli Friheden i Aarhus som ligger i den flotte Marselisborg Skov i gåafstand fra midtbyen. Her er der 40 forlystelser og mindst 4 rutsjebaner. Tag en tur til det gamle mejeri i Hedegaard ved Ejstrupholm som er rammen om et spændende kreamikværksted, hvor keramikerne Nina Lund og Jean-Francois fremstiller flotte brugsting og kunstværker i ler. Tag fra jeres sommerhus i Vesterlund en tur til Mønsted Kalkgruber ved Stoholm som er verdens største kalkmine. Her kan I gå under jorden og opleve en labyrint af minegange med huler så store som domkirker og små gange hvor en mand ikke engang kan gå oprejst. Lad jer køre gennem de oplyste minegange med et lille tog. Vælg sommerhusudlejning i Vesterlund og få oplevsler eller nyd den stille landsby.