Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Fanø, Rindby Strand

En ferie i sommerhus i Fanø Rindby er ren badeferie

Rindby Strand er det perfekte sted for sommerhusudlejning, og destinationen besøges hvert år af mange tilfredse turister, som lejer sommerhus hos sommerhusudlejning.com. Vesterhavsøen Fanø ligger placeret i vadehavet ca. 1,5 km fra havnebyen Esbjerg. Med sine 56 km2 er Fanø på størrelse med Rømø som ligger syd for øen. Man kan nå til ferieøen Fanø med en bilfærge fra Esbjerg Havn, som bruger 12 minutter for overfarten til den har lagt til i havnebyen Nordby. I Rindby er der gode indkøbsmuligheder til et ophold i sommerhus. Hvis man gerne vil gå på shoppingtur, så er storbyen Esbjerg lige det rigtige sted. Her er der i byens centrum alle slags butikker og specialforretninger. I Esbjerg Nord byder Esbjerg Storcenter på alt hvad hjertet begærer.

Naturen i Rindby på Fanø

Mellem Vesterhavet i vest og Vadehavet i øst sørger klitlandskaber, hedelandskab, skove, marsken, diger og strande for afveksling. Som det eneste sted i Danmark har man i det 19. århundrede opstillet 4 fuglekøjer på Fanø. De 2 af dem blev benyttet indtil 1931. Derefter blev alt opstillen af fuglekøjer forbudt. En fuglekøje er en stor fælde som består af en dam med fangkanaler. Fuglekøjerne på Fanø blev dengang brugt til at fange vildtænder til husholdningen og videresalg. I dag bliver fuglekøjerne brugt til at ringmærke fugle. Man kan i dag besøge Albue Fuglekøje (med entre) og Sønderho Fuglekøje (fri entre). I denne forbindelse kan man informere sig i aktivitetskalenderen for guidede vandreture. Når foråret begynder at gå over i sommeren så vrimler det på ferieøen Fanø med alle slags insekter. De smukke sommerfugle og fascinerende guldsmede er ikke til at overse. Tidlig på foråret kommer der et kæmpe fugletræk til Fanø. Så kommer der mange ornitologer til øen, både amatører og professionelle og bor ofte i privat sommerhus som base for deres fugleobservationer. 14 Dage efter at de sidste trækfugle fra foråret har forladt øen kommer efterårets første trækfugle allerede til fanø på deres gennemrejse. Det er i ordets bogstaveligste forstand at årstiderne giver hinanden hånden her på øen.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Sommerhusområdet Rindby er ret stort og ligger godt beskyttet mod vestenvinden bag klitterne ved Rindby Strand ved Fanøs vestkyst. En ferie i privat sommerhus på Fanø er en rigtig badeferie med alt hvad der hører til. Et privat sommerhus i Rindby danner også grundlag for en rolig og afslappende ferie i naturen og en basis for udflugter til de mange attraktioner på fastlandet. Her i Rindby er der sommerhuse for enhver smag og i alle prisklasser, og specielt udenfor højsæsonen er det muligt at finde et billigt sommerhus. Selv billige sommerhuse er på Fanø af høj kvalitet. Som et af de få steder i Danmark, tilbyder flere bureauer indenfor sommerhusudlejning et ekstra godt tilbud, hvis I er 2 personer. Få rabat på opholdet i sommerhus, hvilket gælder såvel billige sommerhuse som luksus sommerhuse. Fra jeres private sommerhus er der ofte ikke langt til stranden. I går en lille tur gennem klitterne og ved den hvide badestrand kan I bade i Vesterhavet, bygge sandslotte eller bare dase i solen. I kan også gå den korte vej til skoven Fanø Klitplantage og nyde på jeres spadseretur en kølig brise.

Aktiviteter og attraktioner

Ferieøen Fanø har rigtig meget at byde på. I Rindby kan i leje heste og nyde den smukke natur højt til hest. En fiskesø ved Rindby er for lystfiskere en oplagt mulighed for at fange en regnbueørred til aftensmaden. Hvis man interesserer sig for fugle så kan man på Fanø og især ved vadehavet observere sjældne fuglearter. Et besøg i Svømmestadion Danmark er en meget våd oplevelse for hele familien. Der bliver også tilbudt Wellness her på ferieøen. Man kan gå i Helsehuset Fanø i Nordby og lytte både til foredrag om alternative behandlinger og modtage selv behandlinger. Dolce Vita Spa og Wellness i Esbjerg tilbyder spa, wellness og professionel hudpleje. For lidt færre penge kan man også gå i oplevelsesbadet Fanø Badeland. I Esbjerg Idrætspark ligger Svømmestadion Danmark. Der er bl.a.et 10000m2 stort tropisk badeland med 10 forskellige bassiner. Under jeres ophold i sommerhus på Fanø skal I besøge havnebyen Esbjerg som hører til de 5 største byer i Danmark. Vestjyllands Ravmuseum, Esbjerg Kunstmuseum, Museumsskibet Horns Rev og Fiskeri- og Søfartsmuseet byder på spændende oplevelser. Sommerhusudlejning i Rindby Strand på Fanø er det perfekte udgangspunkt til ferie i sommerhus i Danmark.