Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Nr. Lyngvig

Nr. Lyngvig ligger ved Fjordens rolige vande og byder på mange sommerhuse

Det lille ferieområde indenfor sommerhusudlejning Nr. Lyngvig ligger på Holmsland Klit kun få km nord for Hvide Sande. Bag de høje klitter ligger et område med private sommerhuse placeret i den maleriske natur. Ved den brede hvide sandstrand kan der være steder med mange sten på stranden. På stranden ved Nr. Lyngvig står der solbadning, boldspil, drageflyvning og sandslottebyggeri på programmet. Varetegnet af Nr. Lyngvig er det gamle fyrretårn, som kan besøges af feriegæster i bl.a. sommerhus. Oppefra har man en fantastisk udsigt over Vesterhavet mod vest og den lille fiskeri- og lystbådehavn ved Ringkøbing Fjordens rolige vande mod øst. Ved indgangen til fyrretårnet er der en lille udstilling. Restaurant Sandslottet er en meget smuk og iøjenfaldende bygning, hvor I spiser rigtig godt.

Naturen i Nr. Lyngvig på Holmsland Klit

Dele af Ringkøbing Fjord er naturreservat. Tag en vandre- eller cykeltur langs Vestkyststien eller en af de mange vandre- og cykelruter og oplev områdets flora og fauna. Nr. Lyngvig er præget af de høje klitter på vesterhavssiden og af de rolige vandforhold ved Ringkøbing Fjordens bred. Når man bor i privat sommerhus i Nr. Lyngvig, kan man vælge om man vil opholde sig ved Vesterhavet eller ved Fjorden. Hvis I elsker naturen og dyrelivet, så får I en særlig oplevelse, når I besøger fuglereservatet Tipperne, som ligger i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Her kan I observere fuglene fra særlige observeringstårne som befinder sig flere steder i området.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Mange familier med børn vælger sommerhusudlejning i Danmark, og at holde deres ferie i sommerhus ved Nr. Lyngvig på grund af nærheden til Ringkøbing fjord. Alligevel har I mulighed for at spadsere en tur fra jeres sommerhus i det åbne klitlandskab op til klitterne ved Vesterhavet. Fordelen ved at bo i privat sommerhus i Nr. Lyngvig er, at I bor midt i den smukke natur omgivet af det åbne klitlandskab, og her kan I bestemme det hele selv. Alle sommerhuse her i området er komplet indrettet og udstyret med alt det der er nødvendigt under et ferieophold ved Vestkysten. Nogle sommerhuse har også grill, brændeovn og legeredskaber som gyngestativ og sandkasse. Holmsland Klit er et stort område indenfor sommerhusudlejning, og her finder I alt fra små, billige sommerhuse til helt store luksus sommerhuse. I Nr. Lyngvig er der en god blanding, hvor det er nemt at finde et billigt sommerhus til ferien. Udvalgt er så stort, at I f.eks. nemt finde billige sommerhuse med vores Last Minute service. Dette gælder også vores luksus sommerhuse med swimmingpool.

Aktiviteter og attraktioner

Syd for Nr. Lyngvig er der gode betingelser for surfere, og dem der gerne vil stå på vandski. Her i Aqua Sports Zone Kabelpark ved Hvide Sande er der nemlig et stor surfområde og en kabeltrukken vandskibane. De der gerne vil opleve det barske Vesterhav kan sejle med en ægte skonnert til søs fra Hvide Sande. I kan også tage med hele familien og have en våd fornøjelse i Aqua Park i Søndervig. Oplev undervandsverden omkring Holmsland Klit i de 24 aquarier i Fiskeriets Hus. Her kan I gå om bord på en efterligning af en fiskekutter og opleve nedenunder, hvordan fiskene kommer fra havet og hele vejen til jeres tallerken. Hvis I gerne vil se hvordan en strandfoged har boet sammen med sin familie omkring 1900, så skal I besøge Abelines Gård. Gården fik i 1996 en europæisk fredningspris. Besøg også det hyggelige Nymindegab Museum. Det er et museum for hele familien. Nymindegab Museum favner bredt og indbyder jer alle til en god oplevelse. Museets samling består bl.a. af 200 malerier om egnens natur og mennesker. Oplev Dejbjerg Jernalder, som har en levende fortid, hvor moderne familier hver sommer indtager jernalderen og vælger at leve en uge som familierne gjorde for 2000 år siden. Det er en udfordring at leve bare en uge uden mobil, tv og andre hverdags bekvemmeligheder. Et liv som Viking, hvorfor ikke? Når I bor i sommerhus ved Nr. Lyngvig, skal I også besøge området ved Bork Havn, hvor der er rigtig meget at se på. I Vikingehavnen Bork kan I gå på en tidsrejse og gå hele 1000 år tilbage i tiden. Besøg museet med vikingerbådene i havnen samt Vikingegården og udstillingen. I er nok nødt til at tage med børnene i det 1000 m2 store Nordsø Badeland syd for Hvide Sande, som ligger ca. 6 km syd for Hvide Sande.