Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhus med pool

En ferie i et sommerhus med pool er den ultimative luksus. Vand er godt for både krop og sjæl og med en pool i sommerhuset, kan I have badeferie året rundt. Det er faktisk rigtig hyggeligt at boltre sig indendørs, mens regnen trommer på sommerhusets tag. Gør lidt ekstra ud af ferien og forkæl jer selv med et sommerhus med pool.

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Søndervig Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 22-1529, Søndervig
 
12 Sovepladser, 4 Soverum
 
Inklusiv slutrengøring
 

1 uge fra DKK 14793

Kategori
?
Nordvestjylland, Løkken Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 11-4179, Løkken
 
8 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 4429

Kategori
?
Nordvestjylland, Lønstrup Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 11-0466, Lønstrup
 
6 Sovepladser, 3 Soverum
 
Inklusiv slutrengøring
 

1 uge fra DKK 6535

Kategori
?
Nordvestjylland, Nørlev Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 10-8204, Nørlev
 
7 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 4868

Kategori
?
Nordvestjylland, Nørlev Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 10-8176, Nørlev
 
6 Sovepladser, 3 Soverum

 

1 uge fra DKK 5002

Kategori
?
Nordvestjylland, Grønhøj Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 12-0008, Grønhøj
 
10 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 6932

Kategori
?
Nordvestjylland, Saltum Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 13-0024, Saltum
 
10 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 6582

Kategori
?
Nordvestjylland, Lønstrup Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 11-0430, Lønstrup
 
8 Sovepladser, 4 Soverum
 
Inklusiv slutrengøring
 

1 uge fra DKK 9731

Kategori
?
Nordvestjylland, Lønstrup Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 11-0424, Lønstrup
 
8 Sovepladser, 4 Soverum
 
Inklusiv slutrengøring
 

1 uge fra DKK 7066

Kategori
?
Nordvestjylland, Saltum Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 13-0021, Saltum
 
8 Sovepladser, 4 Soverum
 
Inklusiv slutrengøring
 

1 uge fra DKK 7564

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Rømø, Kongsmark Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 29-2667, Rømø, Kongsmark
 
10 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 3742

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Houvig Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 22-0149, Houvig
 
10 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 5435

Kategori
?
Jyllands vestkyst, Klegod Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 22-2103, Klegod
 
9 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 5587

Kategori
?
Lolland, Falster og Møn, Marielyst Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 82-0673, Marielyst
 
12 Sovepladser, 4 Soverum

 

1 uge fra DKK 8768

Kategori
?
Nordøstjylland, Hou Afstand til attraktion: @{house.geo.distance_km} km

Sommerhus, 44-0528, Hou
 
10 Sovepladser, 4 Soverum
 
Inklusiv slutrengøring
 

1 uge fra DKK 10052

 

Familieferie i sommerhus med pool

Hvad end børnene er store eller små, så er et sommerhus med pool et sikkert hit. Her kan I let trække i badetøjet og slå jer løs i sommerhusets swimmingpool. Der er ingen bil, der skal pakkes, intet vejr, der skal arte sig og aftensmaden kan forberedes, mens ungerne leger i poolen.

Bevægelse i vand er sundt for alle, men det er især godt for børn, fordi de får trænet deres motoriske færdigheder, når de leger i poolen. En pool er desuden er godt samlingspunkt for familien, hvor I kan have kvalitetstid sammen, når I plasker og leger. I kan fx finde på sjove lege i poolen, hvor hele familien deltager. Se, hvem der kan komme flest gange ned i poolen og op igen på 30 sekunder. Legen ’Kongens springefterfølger’ skal nok sørge for mange grin. Her hopper én af jer i swimmingpoolen på en sjov måde og de andre skal efterligne springet. I kan også bruge poolen til boldstafet, hvor I flytter en bold fra den ene kant af poolen til den anden uden brug af hænder, og kun ved hjælp af hoved, fødder og albuer. I kan have masser af sjov og hygge i en pool - kun fantasien sætter grænser.

Er I flere familier, der lejer et sommerhus med swimmingpool sammen, kan børnene have utrolig meget glæde af hinanden i ferien. Børnene kan rigtig boltre sig i sommerhusets pool, og de større børn kan holde øje med de mindre børn. Et sommerhus med pool giver de voksne mulighed for at slappe af i poolområdet sammen med børnene, og det er trætte og glade børn, I kan putte i seng om aftenen. Der er ingen sure miner, hvis strandturen aflyses på grund af regn, for poolen redder dagen, og sørger for masser af svømmeture og vandplaskeri. Lejer I et sommerhus med swimmingpool, så har I jeres eget private badeland i hele ferien!

Familie hygger sig i swimmingpoolen

Et sommerhus med pool er luksus i ferien

Ferie er lig med afslapning, hygge og forkælelse. Forkæl jer selv med et sommerhus med pool, og gør ferien lidt ekstra luksuriøs. Uanset om I er en familie, et par eller en flok venner, der holder ferie i sommerhus, så vil I opleve glæden ved at have adgang til sin egen private pool. Det er skønt at kunne starte dagen med en svømmetur i poolen, omgivet af smuk natur lige uden for vinduerne og med udsigt til en afslappende feriedag. Daglige svømmeture i swimmingpool er god motion, og er med til at øge følelsen af velvære. Sommerhuse med pool har ofte også spa eller sauna, så hvis I lejer et luksussommerhus med swimmingpool, kan I komme på jeres helt egen lille wellness-ferie. Sommerhus med swimmingpool, spa og sauna giver jer mulighed for at komme helt ned i gear og holde en afstressende ferie sammen.

Barn med armluffer i swimmingpoolen

Billig ferie i sommerhus med pool

Alle kan få råd til at leje sommerhus med pool. Her kommer lidt tips til, hvordan I ikke sprænger feriebudgettet, når I lejer sommerhus med pool. Poolhuse ofte er store med mange soveværelser, og denne type af sommerhus kan dermed rumme mange mennesker. I har derfor muligheden for at holde ferie sammen med venner og familie i et sommerhus med pool og dele udgifterne. På den måde bliver ferien med wellness og luksus i form af pool, sauna og spa ikke dyrere end et almindeligt sommerhus uden pool.

Hvis I vil leje et billigt sommerhus med pool, så kan I vælge at booke sommerhuset Last Minute, dvs. med kort varsel. Lejeprisen på sommerhuse med pool bliver af og til sat ned, men disse sommerhus bliver også hurtigt udlejet. I skal derfor løbende holde øje med Last Minute-udbuddet af sommerhuse med pool, og slå til, når der er et billigt sommerhus, I kan lide. Vælger I Last Minute tilbuddet, skal I være parate til at tage i sommerhus inden for en eller to uger.

Det er altid dyrere at leje sommerhus om sommeren, så hvis I vil leje et sommerhus med pool billigt, skal I vælge at holde ferie i efteråret eller om vinteren. Det kan være rigtigt hyggeligt at leje et sommerhus med pool uden for sommersæsonen. Er der regn og rusk udenfor, eller måske endda sne, så er det ekstra skønt at kunne hoppe i den lune pool eller ligge og dase på en liggestol i det varme poolområde. Der er især brug for indehygge, luksus og wellness om vinteren, så det er en rigtig skønt at leje sommerhus med pool på denne årstid.

Dreng i sommerhusets pool

Sommerhus med pool – pleje af poolen

Når I lejer et sommerhus med pool, så er det en god idé at holde gulvet tørt og lægge termotæppet, som samtlige poolhuse er udstyret med, hen over poolen, når I ikke bruger den. På den måde reducerer I fordampningen, så affugteren ikke kommer på overarbejde. Det mindsker energiforbruget, og i sidste ende betyder det, at I sparer penge.


Alle vores sommerhuse med pool får et gratis kontrolbesøg om ugen af en servicemedarbejder, der er uddannet i teknik og vandkvalitet i swimmingpools hos Miljø- og Levnedsmiddelkontrollen. Her bliver swimmingpoolens PH- og klorværdi analyseret og kontrolleret. Servicemedarbejderen tjekker også temperaturen i poolen. Det er med til at holde vandkvaliteten helt i top.


Vidste I, at mængden af klor i poolen bliver doseret efter antallet af personer, der skal bruge swimmingpoolen? Det er derfor vigtigt, at I angiver det korrekte antal personer, når I lejer sommerhus med pool. Det hjælper vores servicemedarbejder til at dosere den helt rigtige mængde klor i poolen, så vandkvaliteten er i top, når I holder ferie i sommerhus med swimmingpool.