Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Lej et sommerhus i Danmark og nyd en herlig ferie - året rundt!

Når I beslutter jer for at holde ferie i et sommerhus i Danmark er der mange ting, der er noget nemmere. I behøver ikke veksle penge, I kan sproget og I kender kulturen. Der kan dog stadig være mange ting I skal tage stilling til. Skal jeres sommerhus ligge tæt ved vandet? Skal det sommerhus I vælger være med swimmingpool eller er det vigtigt med et sommerhus med vaskemaskine?


Vi har lavet denne side for at inspirere jer og for at guide jer, så I bedre kan vælge netop det sommerhus, der passer til jeres familie og jeres behov.Sommerhus i Danmark

Vi er helt sikre på, at I kan finde det rigtige sommerhus til jeres familie blandt vores over 5000 sommerhuse. Ved så stort et udvalg, kan I være sikre på, at vi lever op til de mange krav, I måtte have til jeres ferie i sommerhus. Om I ønsker et sommerhus tæt ved stranden, ude på heden eller måske hellere et sommerhus inde i skoven kan I finde det rette sommerhus hos os. Hos os finder I et sommerhus i enhver prisklasse og til enhver lejlighed og ferie.

Dannebrog vajer foran sommerhus

Billig ferie i sommerhus

Ønsker I en lidt billigere ferie, kan I med fordel udnytte nogle af vores tilbud. Der er penge at spare, hvis I i sidste øjeblik bestemmer jer for en ferie i sommerhus. Vi kalder det Last Minute tilbud, hvor I får rabat ved at booke et sommerhus med ankomst den kommende lørdag.

Vi har også Spar Ferie, hvor I får større rabat, jo flere dage i booker. Spar Ferie gælder fra 14 dage til 28 dage i samme sommerhus. Er I blot to personer, der rejser sammen, kan I nyde godt af vores 2-personers-rabat. Her kan I spare op til 25 %

Hyggeligt og velindrettet sommerhus

Sommerhus med det lille ekstra

Søger I et sommerhus med det lille ekstra, kan I vælge sommerhus med swimmingpool, sommerhus med spa eller et sommerhus med internet. Det kan være de små marginaler, der afgør, om jeres ferie bliver en succes eller ej, så er det vigtigt for jer, at der er internet, så I kan besvare mails, kan dette naturligvis lade sig gøre.

Søger I et sommerhus, der bare er noget ud over det sædvanlige? Så tag et kig på vores luksussommerhuse, hvor alt er i eksklusivt og i topklasse. Det sommerhus I finder her, er med fantastisk beliggenhed, lækre detaljer, luksuriøst interiør og faciliteter i topklasse. Et sådant sommerhus emmer af luksus og er faktisk så lækkert, at det kan være svært at forlade det igen. Det lille ekstra kan også "bare" være, at jeres sommerhus har internet, således at I kan være sikre på, at kunne holde kontakten med omverdenen, selvom I er på ferie.

En helt fantastisk udsigt kan også give det lille ekstra. Hvis I ønsker havudsigt eller anden vandudsigt fra jeres sommerhus, kan I finde jeres sommerhus med udsigt her. Der er da ikke noget skønnere end at stå op og så nyde morgenkaffen på terrassen med den mest fantastiske panoramaudsigt over Vesterhavet. Selvom bølgerne bruser, kan I være sikre på at finde ro, mens I hygger jer sammen med familien.

Vi har stor fokus på energivenlighed - og vi har derfor også fremhævet et sommerhus, hvis dette er energivenligt. Udover, at der er godt for miljøet, at der er tænkt over energivenlighed, kan det bestemt også mærkes på jeres pengepung ved afrejse. Et energivenligt sommerhus er nemlig markant billigere i forbrug end et traditionelt sommerhus.

Naturligvis er det lille ekstra i et sommerhus jo også hygge - og det synes vi faktisk, at vi har i ethvert sommerhus I måtte vælge.

Sommerhus med udsigt over vandet

Hunden med i sommerhus

Menneskets bedste ven vil også elske at komme med på ferie i et dejligt og hundevenligt sommerhus. Hos os kan I altid finde et dejligt sommerhus, hvor jeres hund ikke bare er tilladt, men faktisk er velkommen. I kan endvidere finde et sommerhus, der har en indhegnet grund og dermed gør det endnu nemmere, at have jeres hund med i sommerhus.

Vi formidler kontakten mellem det privatejede sommerhus og jer som feriegæster, så derfor kan I finde et sommerhus, hvor det ikke er tilladt at have husdyr med, mens mere end tre hunde er velkomne i andre. Når I tager jeres hund med på ferie i sommerhus vil den elske at få lov til at snuse rundt på grunden og inde i huset. Den vil også nyde at komme med på stranden og i skoven. Mange steder finder i hundeskove, hvor jeres hund må løbe frit - og hvor der også vil være andre hunde, den kan lege med. I Danmark er det tilladt at lade jeres hund løbe uden snor på stranden i vinterhalvåret fra 1. oktober til 31. marts, mens den skal være i snor i sommerhalvåret.

I kystbyerne er mange restauranter vant til hunde, er glade for dem og hilser dem velkomne i områderne med udendørs servering. Grundet hygiejneregler, er det ikke tilladt for restauranter og caféer, at lade hunden komme med ind. Efter en god og oplevelsesrig dag, vil jeres hund elske jer for, at I tænder op i brændeovnen i jeres sommerhus, så den rigtig kan ligge og gasse sig foran ilden.

Familie med hund foran sommerhus

Specielt for lystfiskere

Da vi ved, at fangstheldet nogle gange er meget mere med en lystfisker end andre gange, har vi taget vores forbehold. Vi har fremhævet en række sommerhuse, der egner sig specielt til, når fangstheldet er med jer - dem kalder vi lystfiskerhuse. I et sådant sommerhus vil altid finde en fiskerenseplads, men fryser på minimum 100 l., en spand med låg til fiskeaffald samt tørreplads til jeres tøj. Med indretningen på plads, kan I fuldt ud nyde jeres hobby og slappe af med at kaste snøren ud. Så er der bare tilbage, at krydse fingre for, at fryseren i jeres sommerhus bliver fyldt til bristepunktet! Husk, at I skal have et gyldigt fisketegn, hvis I ønsker at fiske i de danske farvande. I kan købe jeres fisketegn på www.fisketegn.dk, hvor I også finder informationer omkring fiskeri i Danmark.

Fluefisker i en å i den danske natur

Ferie i et privat sommerhus

Ethvert sommerhus I finder hos os er ejet af en privatperson. Vi formidler kontakten mellem ejeren af et privat sommerhus og jer som feriegæster. Samtidig sørger vi for høj kvalitet og høj standard af alle sommerhuse - og lejer I gennem os, lejer I med stor sikkerhed. Vi fungerer som portal for mange lokale udlejningsbureauer, der har årelang erfaring med sommerhusudlejning. Desuden er vi en del af Sol og Strand, og med dem i ryggen er I garanteret en sikker udlejning med den rette rejseforsikring og service, hvis der, mod forventning, skulle være noget galt med jeres sommerhus eller I bliver forhindret i at rejse.

Sommerhus i en frodig have

Sommerhus i Danmark om foråret - sommerhus med swimmingpool og spa

Om foråret kan vejret variere fra sne og frost over regn til dejligt solskin og så lunt vejr, at I kan sidde ude på terrassen og nyde solens stråler. Vælger I derfor at tage på ferie i sommerhus om foråret eller til påske, kan I med fordel vælge et hus, der har swimmingpool eller spa. På den måde er I helgarderet, hvis vejret nu ikke skulle blive helt så godt. Skovens blade begynder at springe ud, solen står højere på himlen og dens spæde stråler begynder at varme og vinterens blæst bliver til en roligere brise. Nu er det tid til at komme ud af jeres vinterhi og lukke foråret indenfor. Intet sted kan dette gøres bedre end ved en lille ferie i et dejligt sommerhus midt i den grønne natur. Vi tilbyder naturligvis miniferie, hvis I ikke har lyst eller mulighed til at holde en hel uges ferie. En miniferie er en rigtig god måde at komme lidt væk, få slappet af sammen og forkæle hinanden.

Swimmingpool i et dansk sommerhus

Sommerhus i Danmark om sommeren - sommerhus tæt på stranden

Sommeren i Danmark er skøn – og det siger jo stort set sig selv, at den skal opleves fra er sommerhus. I kan med fordel vælge et sommerhus med kort afstand til stranden, så I altid lige kan smutte ned og blive kølet af med en frisk dukkert. Det er også om sommeren, at sommerhusområderne og kystbyerne summer af liv og aktiviteter. Jeres sommerhus kan være den bedste base for udflugter ud i det danske sommerland og et dejligt sted, hvor I om aftenen kan trække jer tilbage og slappe af. Vi har sommerhuse med udendørs spa, hvor I kan sidde med et godt glas rødvin og nyde solnedgangen eller stjernerne, hvis I bliver oppe så længe.

Bred strand og klitter ved Vesterhavet

Sommerhus i Danmark om efteråret - sommerhus med brændeovn og sauna

Når skovens farver ændrer sig fra friske og grønne til mere gyldne og rødlige, er det ved at være efterår i Danmark. Efteråret kan I nyde i fulde drag, mens I holder ferie i sommerhus. På stranden kan I flyve med drager, I kan nyde solens spil i marehalmen mens I går tur og det er samtidig den bedste årstid, hvis I ønsker at finde rav. I skoven kan I nyde de smukke farver mens børnene får eller holder varmen på en af de mange sjove og spændende naturlegepladser I finder rundt omkring i Danmark. I kan også gå på svampejagt og efterfølgende tage hjem i jeres sommerhus og tænde op i brændeovnen, mens I tilbereder jeres fangst.

Hund foran brændeovnen i sommerhuset

Sommerhus i Danmark om vinteren - sommerhus med sauna

Om vinteren kan I nyde de mange lækre faciliteter i jeres sommerhus. Især sauna er rigtig skøn i de koldere måneder. Så kan I roligt gå en tur langs vandet og blive blæst rigtig godt igennem i kulden – det er jo bare at tage hjem i jeres sommerhus og smutte en tur i saunaen, så har I varmen igen i løbet af ingen tid. I kan også lege udenfor med at bygge en snemand eller tage en god og gedigen sneboldkamp, hvorefter I kan tænde op i brændeovnen og hygge jer med en god bog eller et brætspil. Så kan vejret ruske udenfor, mens I hygger indenfor i jeres sommerhus.

Familiehygge i saunaen