Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hjarbæk

Hjarbæk er et roligt og hyggeligt sommerhusområde med dejlig natur

Den gamle og stemningsfyldte landsby Hjarbæk ligger i naturskønne omgivelser ved Hjarbæk Fjord, som er en del af Limfjorden, ca. 12 km nordvest for Viborg i det sydvestlige Himmerland. Hjarbæk og har sin egen havn og marina. På havnen findes en hyggelig kro. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i byen. Hvis I kører en 15 minutters tur fra jeres sommerhus i Hjarbæk til domkirkebyen Viborg med de mange seværdigheder, har I også gode indkøbs- og shoppingmuligheder samt en del spisesteder og caféer. Nyd en shoppingtur på den smukke gågade midt i byen og tag på café ved torvet. Området med sommerhuse ligger nord og syd for den hyggelige havn. Der ligger en lille sandstrand ved Hjarbæk Camping og lidt længere nordpå ligger der gode badestrande ved Virksund og Ulbjerg Klint.

Naturen omkring Hjarbæk ved Limfjorden

Ferieområdet Hjarbæk er omgivet af Hjarbæk Fjord og et lille skovområde i nord og Bjørnhus Plantage, samt Dalgas og Liebes Plantagerne i vest. Mod syd ligger den lille by Løgstrup med Fegteborg Plantage. I østlig retning ligger Skals Å og Rødå. Når I bor i sommerhus i Hjarbæk har I den smukkeste natur lige i baghaven. Øst for jeres sommerhus i Hjarbæk er der mange smukke søer som for eksempel Tjele Langsø, Rødsø og Hærup Sø. Den flotte handelsby Viborg er omgivet af et fantastisk skønt naturområde som omfatter søerne Nørresø, Søndersø mod øst og den flotte Haldsø mod syd. Dollerup Bakker, som ligger syd for Viborg er en del af den Jyske Højderyg og er blevet dannet i den sidste istid. Kongenshus Mindepark, Mønsted Plantage og skovområdet Undallslund hører til de smukkeste skovområder i Jylland. Her ved Limfjorden kan I nyde en rolig og afslappende ferie i privat sommerhus omgivet af den maleriske natur som præger Limfjordslandet. Lystfiskere har gode muligheder at fange en flot fisk til aftensmaden fra Limfjordens bred eller i en af fiskesøerne i området. Golfere vil sikkert glæde sig over den flotte bane hos Viborg Golfklub øst for byen.

Privat sommerhus i Hjarbæk

Vores sommerhuse i Hjarbæk ligger i et 2-500 meter bredt bælte bag Limfjordens bred. I den sydlige del af området med sommerhuse er der en badebro til Limfjorden. Ved campingpladsen nord for Hjarbæk Havn, er der to små sandstrande som er børnevenlige. Fra de bagerste sommerhuse tager det ca. 10-15 minutter at gå den smukke tur til havnen. Overalt i Limfjordslandet er der områder med private sommerhuse. En del feriegæster fra ind- og udlandet nyder deres ophold i et dansk sommerhus, som kan lejes til en billig pris gennem sommerhusudlejning.com. Mange af de private sommerhuse ved Hjarbæk bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning.com. Et standard sommerhus ved Limfjorden er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og bad. Der er alt det i sommerhuset, som I har brug for til en god ferie. Vælg en 2-ugers Sparferie ved Limfjorden gennem sommerhusudlejning.com udenfor hovedsæsonen og opnå gode rabatter. I kan også nøjes med en Miniferie på 2-5 dage eller et ophold i privat sommerhus fra lørdag til lørdag. Mange feriegæster tager deres hund med på ferie i Limfjordslandet og lejer et egnet sommerhus hos sommerhusudlejning.com til en billig pris. Ofte er det et hus med lukket terrasse eller en lukket have, hvor hunden kan boltre sig. Når I holder ferie i sommerhus ved Limfjorden bestemmer I selv, hvordan I vil bruge jeres ferie, og så har I naturen lige foran døren.

Seværdigheder omkring Hjarbæk

Lynderupgård ved Hjarbæk Fjord er landets ældste og største herregård i bindingsværk. Det utraditionelle ved bindingsværket er, at det er grønt. Herregården er omgivet af en voldgrav. Herregården Taarupgaard mellem Knudby og Kvols er ligeledes et besøg værd. Ved herregården og fra de omkringliggende stier er der en flot udsigt over fjorden. Virksundhøjene ved Lovns Bredning er de flottest placerede gravhøje i området. Gravhøjene er fra den tidlige bronzealder. Nørresø og Søndersø som ligger øst for byens centrum i Viborg er et naturskønt område og giver gode muligheder for gåture og for fiskeri. Selvom det er frit at fiske fra de offentlige arealer ned til søerne, skal man huse at købe et statslig fiskekort på posthuset, som gælder 1 år. I området omkring Hjarbæk er der en del fiskesøer. Lundbro Put & Take ligger i et naturskønt område, tæt ved Skive by, Tusaagaard Put & Take ligger i den naturskønne Karup ådal, hvor der findes fire dejlige fiskesøer, mens Torp Lystfiskersø også ligger i ådalen nær Karup Å. Området er velegnet for kørestole. Hald Sø som er på 342 ha, ligger i et helt enestående smukt naturområde ca. 5 km syd for Viborg. Hald Sø ligger omgivet af Dollerup Bakker og i et område, som har været fredet siden 1947. Hvis I søger adspredelse om aftenen mens I bor i sommerhus i Hjarbæk, kan I tage til Bowl'n'Fun Viborg, som ligger i Viborg Stadion Center. Centret har 16 bowling baner, pool og billard.