Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Trend

I området omkring Trend er der gode muligheder for spændende udflugter

Trend er et populært område med sommerhuse ved Limfjorden, som ligger ved Løgstørvejen mellem Viborg og Løgstør. Strandene omkring Trend er meget afvekslingsrige, fra sandstrand til stened strand og græsarealer der når helt ned til vandet. Ud over bureauer indenfor sommerhusudlejning, er der I feriebyen en campingplads med cafeteria og en købmandsforretning, hvor I kan købe ind til jeres private sommerhus. Fra Trend tager det allerhøjest 30 minutter at køre til den flotte by Viborg med den imponerende domkirke. Her er der rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Til dem der gerne vil spise ud og spise, er Trend Kro et besøg værd. Den konstante vind her ved fjorden sørger for perfekte forhold til dem der gerne vil surfe, især dem der ikke er så øvede. Her ved stranden er der også gode toiletforhold.

Naturen i Trend ved Limfjorden

Området omkring Trend består for det meste af skove og marker. Bjørnsholm Plantage ligger kun få hundrede meter nord for området med private sommerhuse. Her finer I også Vitskøl Kloster, som bl. a. har en spændende urtehave. Syd for jeres sommerhus i Trend ligger Trend Skov. Oplev den smukke ø Mors, som er en naturperle midt i Limfjorden. Det maleriske morænelandskab med stejle kystområder på øens nordlige halvdel byder den besøgende en fantastisk udsigt over de blå vige og små øer. Den største klint på øen Mors er Hanklit som er 61 meter høj. Tag fra jeres private sommerhus i Trend en tur til Naturreservatet Røgegård, som ligger i et af Nordjyllands smukkeste områder mellem Limfjorden og Vesterhavet. Her er der et smukt område med skov, hede, søer og mose, som giver hjortene gode livsbetingelser. I Røgegård møder I kronvildt, sikavildt, dåvildt, vildsvin og mufflon. Tilmeld jer guidede rundture i parken, hvor I kommer helt tæt på vildtet. Nyd jeres medbragte mad i et område med borde, bænke og bålplads.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Området med private sommerhuse har en malerisk beliggenhed i den smukke natur ved fjorden. Fra nogle sommerhuse i området er der en flot udsigt over Limfjorden. For at komme fra området med sommerhuse ned til stranden, skal I krydse landevejen. Også her i Trend er der mange private sommerhuse som bliver udlejet gennem sommerhusudlejning.com. Et stort antal sommerhuse her i området er bygget af træ. Det fleste sommerhuse er standardhuse, som er opdelt i stue, køkken, bad og soveværelse samt børneværelse. Alle sommerhuse er møbleret, og har det nødvendige inventar til et afslappende ferieophold. Er man på ferieophold om foråret eller om efteråret, så giver husenes brændeovn en del ekstra varme og hygge. Trend er kendt for en del billige sommerhuse, og såvel udenfor som i højsæsonen, er det nemt at finde billige sommerhuse. Selv de få luksus sommerhuse kan I være heldige at leje billigt. Ikke mindst hvis I holder godt øje med vores Last Minute tilbud.

Aktiviteter og attraktioner

Ikke langt fra feriestedet er der en god og børnevenlig strand med rolige vandforhold, hvor I kan dase i solen, spille bold eller surfe i Limfjordens rolige bølger. Et ophold i privat sommerhus ved Trend egner sig godt som base for udflugter til de spændende aktiviteter og seværdigheder i området. Tag på eventyr i Højriis Slot og oplev en hel anden verden. Besøg også den lille ø Livø hvor sælerne hygger sig i solen. Ferieøen Mors har rigtig meget at byde på for en aktiv ferie i sommerhus. Her kan I vandre, cykle, sejle i båd, fiske eller spille golf. Lystfiskere møder gode betingelser i Trend Å, Bjørnsholm Å og selvfølgelig Limfjorden. Der er også fiskesøer med en god ørredbestand. Limfjorden er kendt for sin produktion af blåmuslinger og østers. I Limfjorden er det meget populært at fiske fra båden. Både kan I leje mange steder ved Limfjorden. Golfere har det ikke langt til den nærmeste golfbane. Jeres børn vil helt sikkert glæde sig til et besøg i forlystelsesparken Jesperhus som ligger ved Nykøbing Mors. Jesperhus har både forlystelsespark, blomsterpark og vandland. Her kan hele familien så rigtig boltre sig. Besøg det imponerende Kokkedal Slot ved Brovst når I har valgt sommerhusudlejning ved Trend. Aalborg Zoo er især for jeres børn et oplagt udflugtsmål. Den flotte by Viborg som ligger omgivet af Dollerup Bakker og et smukt sølandskab skal også opleves.