Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Toftum Bjerge

Toftum Bjerge er et skønt naturområde med sommerhuse, beliggende ved Limfjorden

Det naturskønne og velbesøgte område med private sommerhuse ligger midt i det bakkede fjordlandskab og appelerer til både paraglide entusiaster, lystfiskere, golfspillere og naturelskere. Her er der fred, ro, gode strande og dejlig natur. Området med sommerhuse ligger lige bag de stejle klitter. Fra de markante og 50 m høje kystklinter ved Toftum Bjerge kan I få en enestående udsigt over Limfjorden mod Thyborøn, Thy, Thyholm og Oddesund. Det er også et populært sted for paraglidere. Der er flere spisesteder samt mulighed for indkøb af dagligvarer i nærområdet, så I kan forsyne jer med varer til jeres ophold i sommerhus. Kun 9 km fra Toftum Bjerge byder byen Struer på butikker med gode shoppingmuligheder, restauranter, seværdigheder og Limfjordens største lystbådehavn. Man skal ned ad en trappe for at komme ned til den gode sandstrand. Området er ikke så velegnet for kørestolsbrugere og familier med småbørn. Det kan godt anbefales at benytte Serup Strand som ligger på Thyholm, ca. 7 km længere nordpå. Toftum Bjerge har en god beliggenhed i forhold til naturoplevelser og seværdigheder i området, og derfor foretrækker mange gæster destinationen, når de har valgt sommerhusudlejning. Byen Lemvig, Venø, Frilandsmuseet Hjerl Hede ved Flyndersø, Ryde Put & Take, Bækmarksbro Put & Take, den store Klosterhede Plantage, Lemvig Golfbane og Struer Golfklub ligger alle ca. 30 – 40 minutters kørsel fra jeres sommerhus i Toftun Bjerge.

Naturen omkring Toftum Bjerge ved Limfjorden

Ferieområdet Toftum Bjerge er omgivet af Struer Golfklub og Venøsund i øst samt Oddesundbroen i nord. I vestlig retning ligger Å Mølle og mod syd befinder byen Struer sig og den østlige del af skovområdet Klosterhede Plantage. Cyklister har stor glæde af de forskellige cykelruter, der fører gennem det smukke Limfjordsland. Solruten er en kun 125 km lang cykelrute som fører jer rundt på den smukke Limfjordsø Mors. Limfjordsruten er en lidt mere krævende 600 km lang og markeret rute, som fører jer hele vejen omkring og igennem Limfjordslandet. Limfjorden er desuden et eldorado for lystfiskere, som kan gøre en god fangst fra Limfjordens breder, fra båden eller i en af områdets fiskesøer, som for eksempel Ryde Put & Take syd for Vinderup og Bækmarksbro Put & Take. Golfere kan glæde sig over Struer Golfklubs bane lige øst for sommerhusområdet. Klosterhede Plantage er et stort skov- og naturområde med markerede vandre- og cykelstier, som ligger få km syd for Toftum Bjerge. Den 50 km lange MTB-Route i Klosterhede Plantage, er kendetegnet med lila farve. Den er en udfordring for enhver Mountainbiker. Skovlegepladsen i Klosterhede Plantage er et velbesøgt udflugtsmål hos feriegæsterne sammen med deres børn.

Billige sommerhuse udlejes ved Toftum Bjerge

I Toftum Bjerge ligger vores sommerhuse i et 400 meter bredt område mellem sommerhusområdet Humlum og de stejle klitter ved stranden. Et sommerhus befinder sig her på små grønne sommerhusgrunde med buske og små træer, som er delvis omgivet af levende hegn. Her i den sydlige del af Limfjorden kan I leje et sommerhus til en Miniferie eller i flere uger (typisk lørdag til lørdag) gennem sommerhusudlejning.com. Et klassisk dansk sommerhus kan have forskellig byggestil, størrelse og finder i flere prisniveauer. Der er også private sommerhuse, som er velegnet til et ophold med hund. Hos sommerhusudlejning.com kan I hele året rundt leje et billigt sommerhus til hele familien. Alle private sommerhuse her i Limfjordslandet er blevet indrettet af ejeren med møbler, diverse dekorationer, køkkenudstyr og hårde hvidevarer. De fleste sommerhuse har fladskærms-tv, vaskemaskine og opvaskemaskine, men der er også sommerhuse med cykler, legeredskaber for børn og brændeovn, der giver hygge og varme på en kølig aften. Der er mange fordele ved at leje et privat sommerhus i Danmark, for I kan nemlig selv tilrettelægge jeres ferieophold, og detg er nemt at kommer rundt med bilen. Hvis I går efter et billigt sommerhus, kan vi anbefale en 14 dages Sparferie udenfor højsæsonen gennem sommerhusudlejning.com. Så kan I få gode rabatter, og har muligheden for at besøge alle de spændende aktiviter og seværdigheder i området. Hvis I kan afrejse med kort varsel, og ser på vores Last Minute Tilbud kan I være heldige og få et billigt sommerhus i luksus klassen. Når I lejer sommerhus, anbefaler vi også, at I tilkøber en slutrengøring, således I rigtigt kan holde ferie.

Aktiviteter og seværdigheder omkring Toftum Bjerge

Besøg byen Struer, som ud over at have Limfjordens største lystbådehavn, også kan byde på hyggeligt byliv samt flere gallerier og seværdigheder. Det kulturhistoriske museum Struer Museum er indrettet i byens ældste ejendom, Torngård, og her kan I bl.a. opleve en gammel bondestue, en flaskeskibs-udstilling, en oldtids-udstilling og en udstilling om radio- og fjernsynsproducenten B&O. På Kunst og Kulturcenter Gimsinghoved ved Struer kan I også se interessante og skiftende udstillinger. Byen Lemvig, som ligger 16 km vest for Toftum Bjerge, byder på mange kulturelle seværdigheder, bl.a. flere museer, samt gode indkøbs- og shoppingmuligheder og spisesteder. På Lemvig Havn, som primært er en fiskerihavn, afholdes der hver morgen offentlig fiskeauktion, som er en interessant oplevelse. Lemvig Museum er et spændende, lokalhistorisk og lidt gammeldags museum med bl.a. skulpturer og malerier. Når I bor i sommerhus i Toftum Bjerge, skal I tage på udflugt til Spøttrup Borgmuseum i Salling, hvor I kan gå på en tidsrejse ind i middelalderen. Borgen er Danmarks mest velbevarede middelalderborg. Her kan I om sommeren glæde jer over de mange aktiviteter og udstillinger. Børnene vil sikkert også glæde sig til en tur til Jesperhus Blomsterpark ved Nykøbing på ferieøen Mors, som er Nordeuropas storste blomsterpark. Her kan I både nyde de mange dyr i zoo, boltre jer i legeland eller plaske rundt i vandland. Velkommen i privat sommerhus for hele familien ved Limforden.