Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Øsløs

Bo i sommerhus i Øsløs - Ferie midt i et fugleparadis ved Limfjorden

Hvis I er fugleelskere og vælger sommerhusudlejning, er Øsløs et af de mest velegnede feriemål i Danmark for jer. Øsløs er omgivet af den smukkeste natur i Limfjordsområdet og ligger næsten midt i fuglereservatet Vejlerne og ikke ret langt fra Danmarks eneste fuglefjeld Bulbjerg. Men Øsløs byder også på badeferie. De privatejede sommerhuse befinder sig i og omkring landsbyen, ligger kun få hundrede meter fra den grove sandstrand. Afgørelsen ligger hos jer, om I straks vil springe ud i Limfjordens lave milde vand eller bade 20 km længere mod nordvest i Vesterhavets skumsprøjtende bølger ved Klitmøller eller Klim Strand. I Øsløs er der også gode muligheder for lystfiskere og golfspillere. Lystfiskere har gode betingelser fra Limfjordens breder, Jammerbugtens sandstrande, de mange søer og vandløb, samt fiskesøerne i Thy. Der bliver også arrangeret fisketure med fiskekutter til det ”Gule Rev” fra Hanstholm og Vorupør. Dagligvarer til jeres ophold i sommerhus kan I købe lige i nærheden hos Bygholm Camping, og der er ret gode indkøbsmuligheder i de nærmeste større byer Fjerritslev, 17 km mod nord, samt shoppingmiligheder i Thisted, som ligger 26 km væk. Hvis I har lyst til at tage på udflugt, så ligger Øsløs indenfor ½ times kørsel fra Museumscenter Hanstholm, byen Fjerritslev, Fuglereservatet Vejlerne, Vigsø Batteriet, Bulbjerg Fuglefjeld, Klim Klitplantage, Naturområdet Fosdalen, Herregården Bratskov, Vikingeborgen Aggersborg og Røgegård Naturreservat.

Naturen omkring Øsløs

Landsbyen Øsløs er omgivet af Selbjerg Vejle i nord og Amtoft Vig i syd. I østlig retning befinder Naturcenter ved Vejlerne sig på dæmningen og mod vest ligger Årup Vejle. Man kan således godt sige, at Øsløs er omgivet af vand til alle sider. Det er et sandt eldorado for ornithologer og naturfotografer. Ved dæmningen øst for Øsløs har I Naturcentret og et observationstårn. Tag en tur til det smukke Fosdalen, øst for Fjerritslev. Fra det over 60 meter høje Lien, som ligger i den ene ende af naturområdet Fosdalen, har I en fantastisk udsigt over området. Her kan I tydeligt se, hvordan gletsjere fra den sidste istid har formet landskabet. Nationalpark Thy, som er Danmarks første Nationalpark, strækker sig fra fyret i Hanstholm i nord og helt ned til Agger Tange i syd. Nationalpark Thy er præget af store natur- og landskabsværdier. Oplev dette enestående naturområde på cykel eller til fods. Det 47 meter høje fuglefjeld Bulbjerg ligger kun få kilometer nord for Øsløs. Ved fuglefjeldet yngler rylerne, som er Danmarks eneste søfugl. Golfspillere har gode betingelser i Thy og kan benytte golfbanerne i Nystrup Plantage eller på Nordvestjysk Golfklub in Thisted.

Lej et privat sommerhus ved Limforden

I Øsløs bor I tæt ved den grove sandstrand ved Limfjordens bred og de mange søer, der omgiver landsbyen. Feriegæster som søger fred og ro, og som gerne vil nyde den maleriske natur, samt fuglelivet i Thy lejer et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com på ugebasis. I kan også leje et privat sommerhus i en weekend gennem sommerhusudlejning.com. De fleste private sommerhuse i Thy er indrettet efter ejerens personlige smag indenfor møbler, billeder og køkkenudstyr. Der er alt det I har brug for til en vellykket ferie. Efter moderniseringen af en del sommerhuse i området er disse blevet mere energivenlige og fremstår desuden mere indbydende. Private sommerhuse kan være forskellige i byggestil, størrelse, beliggenhed og prisleje. Et billigt sommerhus til en gunstig lejepris vil altid være inddelt i stue, køkken, bad og soveværelse og ofte også børneværelse. Lystfiskerne kan her ved Limfjorden leje et billigt lystfisker sommerhus med udendørs renseplads og kummefryser gennem sommerhusudlejning.com. Mange af vores feriegæster tager deres hund med på ferie i Limfjordslandet og lejer en egnet feriebolig hos sommerhusudlejning.com. Ofte er det et sommerhus med en lukket have eller en lukket terrasse, hvor hunden kan boltre sig. En ferie i privat sommerhus giver jer fleksibilitet selv at kunne bestemme og tilrettelægge jeres ferie, og i Danmark er det nemt at komme rundt med bilen.

Seværdigheder i nærheden af Øsløs

Nyd jeres udflugter gennem det idylliske Limfjordsland og se nogle af Jyllands mest spændende attraktioner. Thy er rig på naturoplevelser, interessante museer og gallerier med spændende udstillinger af lokale kunsthåndværkere. Lige i nærheden af jeres private sommerhus ligger forfatteren Johan Skjoldborgs barndomshjem. I hans museum er rummene forsøgt indrettet, som det er beskrevet i Skjoldborgs selvbiografi 'Min Mindebog'. Kun 10 km fra jeres sommerhus finder I Tømmerby Vikingegravplads. Gravpladsen er fra ca. år 800 og består af henimod hundrede gravhøje og et utal af bautasten. Hvis I er interesseret i kunst, er Øsløs det rigtige ferieområde for jer. Kirsten Kjærs Museum befinder sig ca. 12 km derfra, og er et privat kunstmuseum, som er indrettet i et gammelt, renoveret husmandssted. Her finder I en stor samling af malerier og tegninger af Kirsten Kjær (1893-1985), især portrætter. I den samme gade finder I keramikeren Claus Jørgensen, der arbejder med stentøj og porcelæn og fremstiller brugsgenstande og større elegante unika-arbejder. I Fjerritslev har I mulighed for at besøge Han Herred Naturcenter og lære mere om områdets plante- og dyreliv. Besøg også Han Herred Bolchekogeri & Lysstøberi og smag de sukkerfri bolcher. Det må være noget for børnene. Limfjordslandet er desuden et paradis for dem der elsker at cykle. Her er der fantastiske muligheder for at opleve en storslået, rigt varieret flora og fauna samt mange hyggelige mennesker undervejs. Der er flere spændende ruter, som fører jer gennem Thy. Turistbureauerne og sommerhusudlejning.com oplyser gerne om de forskllige muligheder.