Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Østerild

Billige ferieboliger udlejes i det stille Østerild ved Limfjorden

Østerild er en hyggelig lille landsby med private sommerhuse, som ligger ca. 17 km øst for handelsbyen Thisted. Herfra er der kun et par km til Fuglereservatet Vejlerne, som hvert år besøges af mange ornitologer og andre fuglelskere. I bunden af Østerild Fjord er der en færgeforbindelse over Feggesund til Limfjordsøen Mors. Et ophold i privat sommerhus i Østerild er perfekt for dem, der vil se på fuglelivet her i Thy og andre, der vil opleve en afslappende ferie, omgivet af den skønneste natur. I Østerild er der en Sparekasse, en klatreklub, en rideklub, Østerild Kro hvor I kan spise god dansk mad, og en Spar Købmand som kan forsyne jer med alt det I behøver under jeres ophold. I behøver dog kun at køre 15 minutter for at komme til centrum af Thisted, hvor der er både indkøbs- og shoppingmuligheder. Der er ingen strand ved Østerild, men der er en lystbådehavn og en god badestrand med små bølger og et hav med sandbund i Amtoft, ca. 12 km sydøst for landsbyen. Placeringen af Østerild er rigtig god i forhold til de mange oplevelser og seværdigheder i Thy. Vikingeborgen Aggersborg i øst, Frøstrup Minilandsby i nordøst, Fun & Play Golf i Thisted, Vigsø Batteriet i nord, Thy Gokartcenter i vest, Ballerum Put & Take et par km i vestlig retning og Røgegård Naturreservat i nordøstlig retng, befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra Østerild.

Den skønne natur omkring Østerild ved Limfjorden

Østerild er omgivet af den store Østerild Klitplantage i østlig retning og Østerild Fjord i syd. Nord for landsbyen ligger Hjardemål Plantage og et stykke længere mod vest befinder Nationalpark Thy sig. I Han Herred Naturcenter i Fjerritslev kan I lære en hel del om plante- og dyrelivet på Thy og i området omkring Vejlerne. Det 6000 hektar store fuglereservat Vejlerne, som ligger et par km nordøst for Østerild, er et meget populært udflugtsmål hos feriegæster som bor i privat sommerhus her ved den nordlige Limfjord. Mange steder omkring Vejlerne er der fugleobservationstårne. Oplev den storslåede udsigt over det smukke landskab ved Limfjorden og i Thy fra den 37 m høje tidligere kornsilo i Doverodde. Nationalpark Thy som ligger i en bred stribe langs kysten mellem Agger i syd og Hanstholm i nord, er på hele 244 kvadratkilometer, og består af søer, vandløb, bøgeskov, klitplantager og fyrreskov, som I kan besøge til fods eller på jeres cykel. Oplev også det 47 meter høje fuglefjeld Bulbjerg, som ligger ved Jammerbugt, ca. 25 km nord for Østerild. Ved fuglefjeldet yngler rylerne, som er Danmarks eneste søfugl. Golfspillere har gode betingelser i Thy og kan benytte golfbanerne i Nystrup Plantage eller på Nordvestjysk Golfklub ved Thisted. Området omkring Thisted er rigt på kulturelle minder. Ved Højstrup ligger en vikingegravplads, som består af 37 små runde og aflange høje og omkring 70 rejste sten. Omkring højdedraget ved Hov kan I se spor efter flintminer. På Hov Dås er der en langhøj, og på Sennels Dås kan I opleve en langdysse. Ferieøen Mors har også en smuk og meget afvekslende natur. Øen er præget af mange små landsbysamfund med en hyggelig atmosfære, spændende molergrav, høje klinter og bløde bakker.

Sommerhusudlejning ved Østerild

De fleste private sommerhuse i området befinder sig på pæne, feriehusgrunde med en del træer og buske. Ofte er grundene indhegnet af buske eller træer. I kan møde ferieboliger i mange forskellige afskygninger, men her finder I nemt et billigt sommerhus. Alt i området ånder fred og ro. Naturelskere vil nyde deres ophold i privat sommerhus i Østerild, som kan lejes til billige priser gennem sommerhusudlejning.com. De fleste private sommerhuse her i Thy er indrettet efter den private ejers helt egen smag, hvilket har sin helt egen charme. Selv om I finder mange billige sommerhuse, er den generelle standard rigtig god. Et sommerhus her har alt det nødvendige og komfortable udstyr, således I kan få en fantastisk ferie. Lystfiskerne kan her ved Limfjorden leje et billigt lystfiskerhus med udendørs renseplads og kummefryser gennem sommerhusudlejning.com. Der er en særlig stemning, når I efter ankomsten begynder at pakke ud. Fra jeres feriebolig i Østerild tager det kun få minutter at gå ned til Østerild Fjord. Gå en lille tur i området for at lære stedet at kende. Her i Limfjordslandet kan I leje et privat sommerhus i en hel uge eller bare i et par dage. Der er også flere muligheder for at finde et sommerhus med rabat, så det behøver ikke være dyrt at holde ferie i sommerhus i Thy. Hos sommerhusudlejning.com finder I lige det rigtige sommerhus til jeres behov og pengepung. Hvis I derudover vælger en 2-ugers Sparferie udenfor højsæsonen kan I opnå 30 % i rabat. Rabat opnår I også, hvis I finder et Last Minute sommerhus, hvor der også kan være 30 % i rabat.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Østerild ved Limfjorden

Nyd udflugterne gennem det idylliske Limfjordsland og Thy, og se nogle af Jyllands mest spændende attraktioner. I Thisted, ca. 17 km mod vest, finder I butikker, restauranter, gallerier, keramikerværksteder, Thisted Kirke og Thisted Museum, som er indrettet i en gammel, privat villa. Den viser bl.a. en mindestue for forfatteren J. P. Jacobsen samt udstillinger om Thys bondekultur og Thisteds historie. Thy er rig på naturoplevelser, interessante museer og gallerier med spændende udstillinger af lokale kunsthåndværkere. Besøg for eksempel Peter´s Gårdbutik & Café Fisk på vej til Fjerritslev. Hvis I gerne vil have lidt action, så er der mulighed for klatreture på Klim Strand Campings klatrevæg og i Limfjordscentret i Hurup på Thy. Besøg også Svankjær Lille Savværk ved Bedsted Thy hvor der skæres papirklip ud i træ. Limfjordslandet er desuden et paradis for dem, der elsker at cykle. Der er flere spændende ruter, som fører jer gennem Thy og hele vejen rundt om Limfjorden. Turistbureauerne og sommerhusudlejning.com oplyser gerne om de forskllige muligheder. Tag en tur til Tømmerby Vikingegravplads som er fra ca. år 800 og som består af henimod hundrede gravhøje og et utal af bautasten. Oldtidskirkegården på Ydby Hede er Danmarks største samling af kæmpehøje. Fæstningsanlægget i Hanstholm Museumcenter var under den 2. Verdenkrig en del af Atlantikvolden og der er over 50 velbevarede bunkeranlæg I kan se på. Besøg naturskønne Thy og den rolige Limfjord, hvor I holder en velfortjent ferie i privat sommerhus.