Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Ferie i privat sommerhus ved Danmarks østkyst - sommerhusudlejning på Djursland og Mols

Læs mere om Djursland og Mols. Find jeres private sommerhus i Ebeltoft, Følle Strand, Bønnerup Strand eller Fuglslev. Glæd jer til at opleve disse ferieområder. Drjusland og Mols byder på store oplevelser for hele familien, og vi har såvel luksus sommerhuse som billige sommerhuse i området. Finde I et billigt sommerhus, er der råd til flere oplevelser i områdets mange attraktioner.

Ebeltoft – en af Danmarks ældste og smukkeste byer

Ebeltoft – en af Danmarks ældste og smukkeste byer

Ebeltoft er en af de ældste byer i Danmark, og den dag i dag er byen stadig præget af bindingsværkshuse, skæve, gamle huse og gyder med toppede brosten. Her finder I også en hyggelig havn samt indkøbsmuligheder og restauranter.
Besøg Fregatten Jylland, verdens længste træskib, som har deltaget i slaget om Helgoland. Derudover byder Ebeltoft på Glasmuseet og et kulturhistorisk museum.
Ebeltoft er beliggende på halvøen Djursland i Kattegat, tæt ved nationalparken Mols Bjerge. Her kan I nyde den afvekslende natur med bakker, moser, skove, hede og enge langs de mange vandre- og cykelstier. Sommerhusene mellem Mols Bjerge og Ebeltoft ligger i naturomgivelser langs kysten i Ebeltoft Vig. Mange af disse sommerhuse er beliggende i kystens bakker, og har derfor en fantastisk udsigt over bugten. Kun få kilometer fra Ebeltoft, ved Egsmark og Boeslum, finder I brede sandstrande med lavt, roligt vand, hvilket gør strandene meget børnevenlige. Men forholdene er også ideelle for windsurfere her. Kysten er også attraktiv for lystfiskere, som derudover kan benytte flere Put & Take fiskesøer i området.
Området omkring Ebeltoft er så rig på udflugtsmuligheder, at en uges ferie knap rækker. Her finder I flere zoologiske haver med forskellige temaer. Et besøg i Djurs Sommerland er ofte feriens højdepunkt for både store og små. I Kattegatcentret kan I opleve en række forskellige fisk. Prøv for eksempel at se en frygtindgydende haj lige ind i øjnene.
Djursland er rig på slotte og historiske herregårde, og lige i nærheden af Ebeltoft ligger Kalø Slot og herregården Møllerup.
Smilets by og Jyllands hovedstad Aarhus ligger kun omkring 50 km fra Ebeltoft, og med sine talrige attraktioner er Aarhus også et populært udflugtsmål.

Følle Strand til familieferien

Følle Strand til familieferien

Følle Strand er et roligt ferieområde i den nordligste ende af Aarhus Bugten. Her kan I nyde godt af den dejlige sandstrand med lavt vand, som især er velegnet for børn og windsurfere. Der er gode indkøbsmuligheder i Rønde, som ligger fire km fra Følle Strand. Et sommerhus i Følle Strand er en gode base for udflugter til de mange attraktioner i området.
I kan opleve Danmarks alsidige natur langs vandre- og cykelstierne i nationalparken Mols Bjerge. Landskabet omkring sommerhusområdet er præget af kyst og skove. Det er muligt at leje cykler eller heste i området og nyde landskabet fra sadlen. Området byder også på fire golfbaner, flere Put & Take fiskesøer samt tennisbaner.
Kalø Slotsruin, som er idyllisk beliggende ved kysten, er et meget populært udflugtsmål nær Følle Strand. Børnene vil elske et besøg i Kattegatcentret, hvor de kan betragte hajerne i akvariet bag ruderne, eller i Djurs Sommerland, hvor alle forlystelser er gratis når entrébilletten er betalt.
Ebeltoft er en af Danmarks ældste byer, og en dejlig turistby. Her finder I et historisk bycentrum, et utal af indkøbsmuligheder, restauranter og museer; heriblandt den historiske Fregatten Jylland, som er verdens længste træskib.
I kan besøge flere tema-zoos i området, blandt andet Ree Park, Randers Regnskov og Skandinavisk Dyrepark, hvor I kan betragte bjørnene fra en hængebro.
En halv times kørsel bringer jer til centrum af Aarhus, Danmarks andenstørste by, som er en attraktion i sig selv. Her finder I blandt andet Den Gamle By, Tivoli Friheden og ARoS.

Bønnerup Strand – fiskerleje og ferieområde

Bønnerup Strand – fiskerleje og ferieområde

Bønnerup ligger ved Djurslands nordkyst, direkte ud til Kattegat. Bønnerup er et lille ferieområde med gamle fiskerhuse og en aktiv fiskeri- og lystbådehavn, hvor I kan købe friske fisk hver dag. I kan endda nyde dem på stedet, da der er bænke, borde og grill til rådighed for jer på havnen. Vil I hellere have noget andet end fisk, byder Bønnerup også på gode indkøbsmuligheder og flere restauranter. Bønnerup Strand er kendt som Djurslands bedste badestrand. Sandet indbyder til sjov og leg, og det lave vand samt de mange badebroer sikrer, at både store og små badegæster trygt kan bade her. Naturligvis har stranden også fået tildelt det blå flag.
Det er ideelt at udforske omgivelserne til fods, på cykel eller fra en kano. Her finder I talrige åer, skove, marker og gode strande. I kan leje cykler i Bønnerup. Lystfiskere har også gode muligheder for fangst her – ved kysten, langs åerne, i en af de mange Put & Take fiskesøer eller på havet, ombord på en fiskekutter, som sejler ud fra Ebeltoft. Derudover kan I benytte en tennis- og en petanquebane her.
Områdets vartegn er de mange slotte. Blandt andre er Sostrup Slot et besøg værd. Nær Bønnerup kan I også besøge de hyggelige byer Ebeltoft og Grenå, og lidt længere væk finder I storbyen Aarhus, som byder på mange attraktioner. Oplev Kattegatcentret samt Skandinavisk Dyrepark, hvor I kan se bjørnene i naturlige omgivelser. Djurs Sommerland er altid succes for både store og små legebørn. Djursland er rig på udflugtsmål og aktivitetsmuligheder, og et sommerhus er det perfekte udgangspunkt for en både aktiv og afslappende ferie.

Fuglslev i hjertet af Djursland

Fuglslev i hjertet af Djursland

Fuglslev ligger midt i Djurslands skønne natur. Sommerhusområdet er skønt beliggende i et bakket landskab, og omgivet af nåleskov. Nationalparken Mols Bjerge samt løvskovene rundt om Djurslands største sø, Stubbe Sø, indbyder til vandreture i de naturskønne omgivelser. Stubbe Sø ligger kun få km fra sommerhusområdet. Omgivelserne er også velegnet for cyklister, ryttere og løbere. Regionen har mange vartegn i form af slotte og slotsruiner, og disse steder er oplagte mål for en cykeltur. Den nærmeste badestrand er Ruggaard Strand, som har dybt vand og groft sand. Stranden, som også byder på gode fiskemuligheder, ligger cirka 7 km fra Fuglslev. Ønsker I at bade ved større og mere børnevenlige strande, kan Boeslum og Grenå anbefales.
Da Fuglslev ligger centralt på Djursland, er der mange udflugtsmuligheder inden for rækkevidde. Der er så meget at se og give sig til i denne region, at en uges ferie i sommerhus knap er nok. Turistbyerne Grenå og Ebeltoft ligger kun et kvarters kørsel fra Fuglslev, og her finder I indkøbsmuligheder, restauranter, svømmehaller, museer og mulighed for at tage med på en sejlads eller fisketur. Ebeltoft er ikke kun en aktiv, men også en meget smuk by. Som en af Danmarks ældste byer er Ebeltoft præget af bindingsværkshuse og gyder med toppede brosten. Et besøg på Fregatten Jylland, det længste historiske træskib i verden, er et must for søulke. Glasmuseet og det kulturhistoriske museum i Ebeltoft er også meget interessante. Har I lyst til at køre i rutchebane, ligger Djurs Sommerland også tæt ved. I bjørneparken Skandinavisk Dyrepark kan I beundre de imponerende dyr i deres naturlige omgivelser. Tæt ved Fuglslev finder I også Ree Park – Ebeltoft Safari. Her kan I se eksotiske dyr fra fem kontinenter. Fuglslev er et ideelt udgangspunkt for en afvekslende og oplevelsesrig ferie for hele familien.

Andre ferieområder ved Jyllands østkyst

  • Sommerhusområdet Grenå Strand ligger direkte ved Kattegat og den lange sandstrand. Samtidig er der kun kort vej til den femhundrede år gamle havne- og handelsby Grenå, som byder på talrige seværdigheder og aktivitetsmuligheder.
  • Helgenæs er en halvø med en enestående natur, lige syd for Mols Bjerge.
  • Den idylliske landsby Gjerrild, som indeholder et slot og en række gamle gårde, er omgivet af skov og strand.
  • Fjellerup Strand er en tidligere fiskerby. Her ligger sommerhusene i et skovområde bag klitterne.
  • St. Sjørup er et ideelt feriemål for alle, som holder af ro, natur og måske lystfiskeri.
  • Femmøller ligger direkte mellem kysten og nationalparken Mols Bjerge. Her finder I en god sandstrand og mange udflugtsmål.