Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Thorsager

Thorsager er beliggende på Djursland, ca. 7 km nord for Kalø Vig.

Den lille by Thorsager er kendt for sin kirke, som er Jyllands eneste rundkirke.
Det fredelige feriehusområde ligger ca. 2 km nord for Thorsager by, i et naturskønt område med skov, søer og åer. Et ideelt ferieområde for de, der elsker naturen og dens dyreliv. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i byen. Thorsagers centrale beliggenhed betyder, at I befinder jer inden for kort afstand af dejlig badestrand, smukke naturområder, større byer og Djurslands mange seværdigheder.

- Thorsager

Jyllands eneste rundkirke, Thorsager Kirke, er et historiske bygningsværk fra omkring år 1200.
I Ryomgård finder I Djurslands Jernbanemuseum, som huser Jyllands største udstilling om jernbanen. I kan opleve mere end 2000 effekter på museet (6 km).
Ved Ryomgård ligger også Djurslands Galleri og Kunstcenter, som løbende præsenterer flotte udstillinger med malerier, kunstplakater, litografier eller skulpturer.
Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig og gemmer på mange utrolige- og spændende historier (7 km).
I Skandinavisk Dyrepark ved Kolind får I ægte naturoplevelser. F.eks. kan I fra den 250 m lange gangbro observere bjørnene i den fantastiske bjørnepark (9 km).
Djurs Sommerland i Nimtofte er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes (12 km).