Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Vibæk Strand

Besøg skønne Vibæk Strand i Ebeltoft Vig på Djursland

Vil I holde ferie i sommerhus på Djursland, er Vibæk Strand et besøg værd. Det rolige og naturskønne ferieområde ved Vibæk Strand byder på god badestrand, fredelig natur, indkøbsmuligheder og korte afstande til Djurslands mange seværdigheder. Den korte afstand til den 700 år gamle købstad Ebeltoft giver jer mange butikker og spisesteder at vælge imellem samt et utal af interessante seværdigheder og aktivitetsmuligheder i umiddelbar nærhed. Det tager fra sommerhusområdet kun ca. 10 minutter at gå ind til centrum af Ebeltoft. Der er fra jeres sommerhus i Vibæk kun få hundrede meter til sandstranden med lave og rolige vandforhold. Når I går fra det lejede sommerhus ned til stranden, skal I dog først krydse landevejen, men der er mulighed for parkering lige ved stranden, og så er der kun 20 meter til vandet. Det er meget praktisk for kørestolsbrugere og forældre med småbørn. Sommerhusområdet i Vibæk har en god beliggenhed til de mange aktiviteter og seværdigheder i området. Nationalpark Mols Bjerge mod nord, Ree Park – Ebeltoft Safari, Kalø Slotsruin mod vest, Glasmuseet i Ebeltoft, Fregatten Jylland, Øer Strand, Skandinavisk Dyrepark Djursland og Tirstrup Lufthavn befinder sig alle kun ½ times kørsel fra jeres private sommerhus i Vibæk Strand.

Naturen omkring Vibæk Strand på Djursland

Området med private sommerhuse ved Vibæk Strand er omgivet af naturområdet Mols Bjerge med Lange Sø i nord og Ebeltoft Vig i vest. I østlig retning ligger Dråby Sø og syd for området befinder Sønder Plantage med MTB-Ruter sig. For Golfere er der en god bane hos Ebeltoft Golfklub, kun få hundre meter syd for jeres sommerhus i Vibæk. Desuden er der Lübker Golfresort ved Nimtofte mod nord. Stubbesø som ligger nord for Ebeltoft, er Djurslands største sø. Det er en meget smuk skovsø som også indbyder til vandreture. I den Danske vildmark, Skandinavisk Dyrepark Djursland, nord for Tirstrup, får I nogle flotte naturoplevelser. I kan blandt andet observere brune bjørne i den spændende bjørnepark med huler, bakker, træer og en 250 m lang gangbro. Nationalparken Mols Bjerge, som kun ligger få km nord for Vibæk Strand, dækker et område på omkring 150 km² landareal og 30 km² hav. Det smukke landskab varierer mellem de store bakkedrag, der er op til 137 meter høje, samt hedeområder, moser, skove, enge og skønne kystområder med fine badestrande. Mange kyster på Djursland er desuden præget af klinter af kridt. Langs kysterne på Djursland har lystfiskere meget gode betingelser. Her finder I nogle af de bedste fiskevande for kystfiskeri i Danmark. De bedste steder ligger på Djurslands Østkyst.

Sommerhusudlejning i Vibæk Strand

I Vibæk Strand finder I mange billige sommerhuse, og de befinder sig i et ca. 700 meter bredt område tæt ved landevejen og den 100 meter brede strandeng. I skal passe på når I krydser landevejen, men I kan også vælge at køre med bilen ned til parkeringspladsen ved stranden. De fleste sommerhus i Vibæk ligger på grønne sommerhusgrunde med små træer og buske. Mange af dem er omgivet af levende hegn. Vores sommerhuse ved Vibæk Strand er meget forskellige i byggestil og indretning. Der er hyggelige, billige sommerhuse til en familie, som I kan leje til en rimelig pris gennem sommerhusudlejning.com. Men der er også luksus sommerhuse med spa, sauna og pool. De fleste sommerhuse i Vibæk er indrettet efter ejerens smag og har alt det I har brug for til en vellykket ferie. Feriegæster fra ind- og udlandet som søger både fred og ro, og som gerne vil nyde den maleriske natur på Mols, uden at være alt for langt væk fra byerne, lejer et billigt sommerhus hos sommerhusudlejning.com. Her på Mols kan I leje et sommerhus fra 2 til 28 dage gennem sommerhusudlejning.com. Et ophold i sommerhus giver jer den fordel, at kan tilpasse jer til det omskiftelige vejr. Hvis I vælger en 2-ugers Sparferie hos sommerhusudlejning.com udenfor hovedsæsonen kan I opnå gode rabatter. Hvis I har mulighed for at kunne afrejse med kort varsel kan vi anbefale, at I ser på vores Last Minute Tilbud, hvor I kan finde et billigt sommerhus med spa og sauna.

Seværdigheder ved Vibæk Strand

Oplev aktiviteten og stemningen i den hyggelige turistby Ebeltoft. Med sine snævre brostensbelagte gader og skæve huse får den jer til at føle, at I er hensat til en anden tid. Her findes spændende forretninger, gode spisesteder og flere seværdigheder. På det gamle rådhus er der i dag et spændende lokalhistorisk museum. Mange vælge at blive viet på det gamle rådhus. På Glasmuseet kan I opleve forskellige udstillinger af både nationale og internationale glasdesignere. I Ree Park – Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Fregatten Jylland er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m². Oplev under jeres ophold i Vibæk Strand Vægtergangen i det gamle Ebeltoft som kendes langt tilbage i tiden fra alle de danske købstæder. Vægterne blev i Ebeltoft omtalt for første gang i slutningen af 1600-tallet. Den gamle idylliske landsby Elsegårde med eget gadekær ligger 7 km øst for Vibæk Strand. Fra Elsegårde Strand er der udsigt til øen Hjelm. Djurs Sommerland i Nimtofte mod nord, som de fleste børn sikkert kender, byder på mere end 60 sjove forlystelser og hyggelige aktiviteter for hele familien i både Vandland, Piratland, Sommerland, Lilleputland, Afrikaland, Mexicoland samt Cowboy- og Indianerland. Også slottet Gammel Estrup ved Auning med sit Herregårdsmuseum og Landbrugsmuseet er et besøg værd. I er også velkomne i Kattegatcentret med mange forskellige akvarier. Hvis I har bensin i blodet, så skal I tage en tur til Auning Kart Park, hvor I kan suse gennem landskabet på en tosædet gokart. Velkommen til oplevelser i sommerhus på Djursland.