Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Sødring

Billige sommerhuse i Sødring på nordkysten af Randers Fjord

Sødring er en hyggelig lille landsby, som ligger på en bakke, og er omgivet af et smukt vadehavsområde med et rigt fugleliv. I byen findes 2 gallerier, en kirke, et gods samt flere billige sommerhuse. feriehusområdet 'Skallehusene' ligger helt ud til fjordens udmunding. Der er kun få km til spisesteder og butikker med dagligvarer til jeres ophold i sommerhus. Lige syd for byen kan en lille bilfærge bringe jer over fjorden til det hyggelige fiskerleje Udbyhøj. Der er en lille hyggelig sandstrand tæt ved havnen i Udbyhøj Nord og den nærmeste større sandstrand befinder sig ved Havhuse, ca. 25 km mod øst. Hvis I kører 7 km længere mod øst, kommer I til feriebyen Fjellerup Strand, som har en dejlig badestrand. I Randers og på Djursland finder I aktiviteter, spændende seværdigheder og gode udflugtsmål for hele familien. I Randers er der desuden gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Stendysserne ved Tustrup i sydøst, Djursland for Fuld Damp ved Allingåbro, Fjordcentret ved Voer i syd, Randers Legeland, Blichers Mindestue Malvinas Hus i vestlig retning, Kongehøjen ved Voldstedlund i vest og Havnø Mølle i nordvest befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra jeres lejede sommerhus i Sødring.

Naturen omkring Sødring på Djursland

Ferieområdet Sødring er omgivet af Sødringholm Skov i nord og Mellempolde i Randers Fjord i sydlig retning. Vest for Sødring ligger Demstrup Skov mens Treå Møllebugt ligger i sydøst. Ved Udbyhøj, lige på den anden side af fjorden, findes et historisk skanseanlæg fra Englandskrigen i begyndelsen af 1800-tallet. Anlægget er beliggende i et smukt landskab og der er gratis adgang. Mod sydøst kan I opleve Djurslands idylliske naturlandskab og se nogle af de mange flotte herregårde og slotte. Besøg den smukke herregård Gl. Estrup, som er omgivet af voldgrave og en smuk barokhave. Herregården er åben for besøgende og huser Jyllands Herregårdsmuseum samt Dansk Landbrugsmuseum. Hos Naturcenter Randers Fjord ved Voer Færgested, ca. 10 km fra Udbyhøj, får I en masse at vide om livet i og omkring Randers Fjord, hvor I desuden selv deltager i aktiviteterne. Dette milde landskab mellem Mariager Fjord, Randers Fjord og Kattegat, skaber den perfekte ramme omkring jeres feriehusophold i Sødring. Kongehøjen ved Voldstedlund, øst for Hobro, Den Italienske Have ved Vester Tørslev og Rebild Skoven med Rebild Bakkerne mod nordvest er også et besøg værd. Karlby Klint og Sangstrup Klint er nogle meget flotte kystklinter på Østdjursland. Her har man gjort nogle betydelige flintefund fra stenalderen. Nærmeste golfbane er Randers Golf Klubs bane vest for byen og Hobro Golf Klubs bane nord for Hobro. Der er desuden en god bane ved Mariager Golf. Lystfiskere har gode fiskemuligheder fra kysten eller fiskesøerne på Djursland. I Randers Fjord har I gode betingelser for sildefiskeri. I hele Fjorden går lystfiskerne også efter ferskvandsfisk. De bedste kyststeder ligger på Djurslands Østkyst ved Kattegat.

Udlejning af sommerhus omkring Sødring

De private ferieboliger ved Sødring ligger i et 200 bredt område lige ud til strandengene ved Randers Fjord. Fordi et sommerhus her ligger op til Sødringholm Skov, ligger mange sommerhuse på parceller omgivet af mange træer. Her ved Randers Fjord er der hverken gadelarm eller anden støj der forstyrrer jeres ferie, men kun duften af hav og skov, samt lyden af de små bølger ved kysten. Ved Randers Fjord og på Norddjurs kan I gennem sommerhusudlejning.com leje et moderne sommerhus til billige penge, som ligger tæt ved skove og strand. På denne måde er I altid tæt ved naturen. Et privat feriehus her i det østjyske er en perfekt base for udflugter til de mange seværdigheder i Jylland, hvor I selv kan tilrettelægge det hele. I møder billige sommerhuse som er forskellige i størrelse, men ejeren har som regel indrettet ferieboligen med møbler, dekorationer og relevant køkkenudstyr. Nogle private sommerhuse har også legeredskaber som sandkasse og gyngestativ, samt brændeovn. I det lejede sommerhus er der som regel også moderne udstyr som fladskærms-tv og flere har nu også trådløst internet. I vil opdage at der er alt det I jeres lejede sommerhus, som I behøver til en vellykket ferie, og i mange feriehuse, er det også tilladt at medbringe en eller flere hunde. Nogle sommerhuse som I kan leje gennem sommerhusudlejning.com er indrettet som lystfiskerferiehuse med renseplads udenfor og en kummefryser til fiskene. I kan leje et sommerhus til en Miniferie eller på ugebasis, men det behøver ikke være dyrt at bo i privat sommerhus sammen med hele familien. Hvis I vælger en 2-ugers Sparferie på et tidspunkt udenfor hovedsæsonen, kan I nemt finde et billigt sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Sødring på Djursland

Det smukke Sødringholm Gods fra 1240 ligger lige ved siden af Sødring Kirke fra 1250, som indeholder mange flotte kalkmalerier. Den lille by har desuden 2 spændende gallerier, som viser skiftende udstillinger. Ved Havndal, få km nord for Sødring, kan I bl.a. se Lyshøj Mølle fra 1894. Møllen kører stadig og alle 4 etager er åbne for besøgende. I samme område ligger også det smukke Overgård Gods, som er bygget i årene 1545-1547. Godset kan dog kun ses udefra. Se et stykke Dansk jernbanehistorie i den gamle remise på Djurslands Jernbanemuseum i Ryomgård. Her findes alt fra store lokomotiver til skinneknallerter. Vil I gerne have lidt fart over feltet, så skal I besøge Auning Kart Park og nyde en tur i en tosædet Gokart. I Mariager finder I Danmarks Saltcenter, som er Skandinaviens eneste turistattraktion med råstoffet salt som tema. I Randers Regnskov kan I opleve en biosfære som huser 3 kontinenter med mange dyrearter og tropiske planter. Hvis I er glade for dyr, så skal I også besøge Ree Park - Ebeltoft Safari, hvor I kan opleve hele 89 forskellige dyrearter tæt på. Djurs Sommerland som hører til de mest populære forlystelsesparker i Danmark, ligger ved Nimtofte, midt på Djursland. På Vikingecenter Fyrkat ved Mariager Fjord findes der aktiviteter og seværdigheder, der fører jer tilbage i tiden og illustrerer livet på datidens største vikingeborg. De af jer der interesserer sig for motorsport kan besøge racerbanen Ring Djursland ved Pederstrup hvor der fra april til oktober er gang i racerbilerne. Tag på ferie i et billigt sommerhus i Sødring sammen med hele familien og oplev smukke og spændende Djursland.