Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ebeltoft

Her i Ebeltoft er en uge i sommerhus næsten ikke nok

Sommerhusudlejning tilbydes af flere udbydere i Ebeltoft, hvilket givet et stort udvalg af billige og mere luksuriøse private sommerhuse i Ebeltoft og omegn. Ebeltoft er en meget spændende ferieby der ligger på halvøen Djursland på jyllands østkyst. Byen er centrum i Nationalpark Mols Bjerge som hører til de smukkeste landskaber i Danmark. Ebeltoft er en dejlig by til shopping. Der er alle de forretninger og butikker man kunne tænke sig. Gå på en tidsrejse gennem fortidens Ebeltoft ved at besøge den brostensbelagte Adelgade som fascinerer alle feriegæster ved synet af de mange velbevarede bindingværkshuse. Besøg nogle af de små hyggelige butikker og nyd en øl eller et glas vin på en af de mange caféer i denne smukke bydel. Byens restauranter byder på alt, lige fra det gode danske køkken, exotiske spisesteder til fine restauranter.

Naturen omkring Ebeltoft på Djursland

Området omkring Ebeltoft består af bakkelandskab, skovområder, moser, hedelandskaber og enge. Fra Mols Bjerge og helt hen til Ebeltoft ligger hundredevis af private sommerhuse i et bredt naturområde langs Ebeltoft Vig. Fra flere bakker ved kysten har man en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig og Mols med lyngklædte bakker. Åben hede, skov, søer, bakker og godt og vel 150 km strand er med til at forme landskabet på Djursland som er Danmarks næse. Naturen ligger lige foran jeres sommerhus ved Ebeltoft. Det afvekslingsrige natur indbyder jer til lange spadsereture og I vil altid finde en god plads til picnic. Ved markerede vandrestier når I til udsigtspunkterne Agri Bavnehøj og Trehøje på Mols.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Mange sommerhuse har en fantastisk beliggenhed på bakkerne ved kysten med en ubeskrivelig udsigt udover Ebeltoft Vig. I og omkring feriebyen Ebeltoft er der så meget at se på, at en uges ferie i sommerhus ikke er nok, hvis man gerne vil se det hele. Mange turister benytter sig af sommerhusudlejning og holder ferie i privat sommerhus, fordi man er uafhængig, og bestemmer selv, hvornår man vil stå op, hvornår man vil spise og hvor man vil gå eller køre hen. Afstanden mellem sommerhus og badestrand er som regel ikke lang, hvilket gør sommerhusudlejning til en perfekte ferieform. Udvalget af private sommerhuse er stort, og udenfor sæsonen, er det ofte muligt, at få en billig ferie i sommerhus. Udover billige sommerhuse, tilbyder bureauerne indenfor sommerhusudlejning også luksus sommerhuse af høj kvalitet. Kontakt sommerhusudlejning.com for at finde det helt rette sommerhus til jeres ferie i Ebeltoft.

Aktiviteter og attraktioner

Feriebyen Ebeltoft har meget at byde på. Jazz på Torvet er en fast institution i Ebeltoft. Hver lørdag fra kl. 12:00 er der om sommeren Jazz på Torvet i Ebeltoft. Har I lyst til at gå på safari og se en masse vilde dyr? Så skal i tage til Ree Park – Ebeltoft Safari som ligger kun få kilometer fra Ebeltoft. Hvilken søulk drømmer ikke om at stå på en ægte fregat. Fregatten Jylland er med sine 70 m og 2450 tons det største træskib i verden. Den deltog i 1864 i slaget ved Helgoland. Også Glasmuseum Ebeltoft hat internationalt format. Det kulturhistoriske Ebeltoft Museum der spredt over hele byen. Den siamesiske samling, Det Gamle Rådhus og Farvergården er dele af dette museum. I Ozeanarium Kattegatcentret kan i komme meget tæt på fiskene. Måske er du heldig og får lov til at fodre hajer i det store hajbassin. I kan også få lov til at dykke ned i en af aquarierne med fuldt dykkerudstyr. Det er for de fleste en oplevelse for livet. Fra Ebeltoft er der ca. 45 minutters kørsel til en regnskov. I Randers Regnskov kan i opleve en biosfære som huser 3 kontinenter med mange dyrearter og tropiske planter. Tarzan ville blive helt misundeligt! Er I til brændt gummi så vil I sikkert nyde en tur i en tosædet Gokart i Auning Kart Park som ligger midt på Djursland. Alle disse aktiviteter og seværdigheder kan nås på under en times kørsel fra jeres private sommerhus i Ebeltoft. Besøg Rosenholm Slot som blev bygget i 1559. Rosenholm Slot hører til de smukkeste og største herregårdsanlæg fra den danske renæssance. Slottet er i dag fuldt møbleret med hundredvis af møbler, gobeliner og malerier. Det giver den besøgende et fascinerende indtryk af adelens liv og levned gennem flere århundreder. På Rosenholm Slot bliver der i dag arrangeret spændende rundvisninger, konferencer og bryllupper. Sommerhusudlejning i Ebeltoft er den perfekte ferieform for den aktive familie, og vi anbefaler, at I tager 14 dage i sommerhus i Ebeltoft.