Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Fuglslev

Fuglslev ligger midt i den maleriske natur på Djursland

Fuglslev er et område med private sommerhuse der ligger bag Stubbe Sø kun ca. 12 km fra Ebeltoft. Området omkring Fuglslev er skovrigt og varieret og derfor et godt udgangspunkt for vandre- og cykelture, samt ideelt for sommerhusudlejning. Her kan man godt mærke at man er på landet. Den naturskønne Stubbe Sø ligger i gåafstand fra jeres sommerhus i Fuglslev. Der er flere maleriske små landsbyer med interessante gamle kirker i området. Rugaard Strand, det 50m høje bjerg Jernhatten og den gamle herregård Rugaard kan nemt nås med cyklen fra området med private sommerhuse. I Tirstrup er der en købmandsbutik som har åbent alle ugens syv dage. Fra Fuglslev tager det kun 15 minutter at køre til Ebeltoft, hvor der er meget gode indkøbsmuligheder. Storbyen Aarhus som er Danmarks næststørste by, byder på gode shoppingture. Glatved Strand som er lidt stenet og med en god sandbund er godt er godt besøgt af både lystfiskere og folk på vandretur. Fuglslev ligger kun få kilometer sydøst for Aarhus Lufthavn ved Tirstrup.

Naturen i Fugslev på Djursland

Fuglslev er et meget fredfyldt ferieområde midt i den maleriske natur på Djursland. Området er kendt for sommerhusudlejning, hvor mange sommerhuse er omgivet af søer og skove med nåle- og løvtræer. Det bakkede landskab Hyllested Bjerge er et smukt skovområde med markerede vandre- og cykelstier. Den idylliske skovsø Langsø fascinerer alle på deres spadseretur med sit klare vand og søroserne. Stubbesø er med sine næsten 400 ha den største sø på Djursland. Foruden det rige fugleliv kan i her også observere hvordan odderne bygger deres dæmninger.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Om sommeren er det mange turister der besøger Djursland for at leje et af de private sommerhuse som udlejes gennem sommerhusudlejning.com. Her kan man nyde en rolig og afslappende ferie i sommerhus omgivet af den smukke natur. Et billigt sommerhus ved Fuglslev er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og bad. I området udlejes også luksus sommerhuse, som er moderne indrettet og indeholder alle bekvemmeligheder som opvaskemaskine, Internet og Brændeovn. I kan ofte leje sommerhus billigt, hvis I vælger Last Minute sommerhuse, hvilket mange bureauer indenfor sommerhusudlejning tilbyder. Ikke langt fra jeres private sommerhus i Fuglslev ligger Rugård Strand som har groft sand og et kystområde med dybt vand. Denne strand kan ikke anbefales til familier med børn. I skal ikke køre langt, før I kommer til det 5 km lange og børnevenlige strandområde Boeslum Strand. Her er der toiletfaciliteter og gode parkeringsmuligheder med direkte adgang til stranden for kørestolsbruger og familier med barnevogne. Mange findet et billigt sommerhus udenfor sæsonen, hvor specielt vores 14 dages sparferie er meget populært. Her får I 30 % rabat på sommerhus, og jo længere I bliver, des flere gratis dage får I. Har I kun et par dage, og vil I slappe helt af i sommerhus på Djursland, tilbyder vi Miniferie, hvor rengøring er med i prisen. Det er populært på såvel hverdage som i weekenden.

Aktiviteter og Attraktioner

Hyllested Kirke byder bl.a. på interessante kalkmalerier. Hele området omkring Fuglslev egner sig fortrinligt til vandreture, jogging, cykelture og ridning. Ved Rugård Strand ligger et af de bedste fiskeområder for lystfiskere i Danmark. Her kan I fiske direkte fra stranden eller fra båden. Også sportsdykkere elsker dette sted. Det 50 meter høje bjerg Jernhatten er både udsigtpunkt og startpunkt for paraglidere. De der interesserer sig for motorsport kan besøge racerbanen Ring Djursland ved Pederstrup. Fra april til oktober kan I se racerbilerne i aktion. Medarbejderne fra sommerhusudlejning.com oplyser gerne om Ring Djurslands program for i år. Feriegæsterne der bor i privat sommerhus i Fuglslev har mange udflugtsmuligheder på Djursland. Naturcenter Syddjurs ligger midt i Naturreservatet Mols Bjerge og tilbyder guidede ture på mountainbikes og et besøg i sansehaven. Det tager kun 10 minutter at køre til feriebyen Ebeltoft hvor I kan besigtige verdens største træskib Fregatten Jylland. Men også Ebeltoft Glasmuseum og 7 andre glasværksteder er et besøg værd. Det Gamle Rådhus i Adelgade er meget populært hos nygifte fra ind- og udlandet. Ikke langt fra Fuglslev ligger Ree Park - Ebeltoft Safari som er en oplevelse for hele familien. Gl. Estrup Slot ligger smukt placeret på Norddjursland vest for Auning. Herregården er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Det er et levende museum med folk i dragter og et arbejdende køkken. Gl. Estrup huser også et landbrugsmuseum. Mange familier med børn benytter deres sommerhus i Fuglslev som udgangspunkt for udflugter til de mange aktiviteter og seværdigheder på Djursland. Børnene vil sikkert glæde sig til et besøg i forlystelsesparken Djurs Sommerland. Rutsjebanen i Djurs Sommerland hører til de bedste i verden. Lej sommerhus i Fuglslev og få ferieoplevelser for livet.