Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Udbyhøj

Udbyhøj på Djursland ligger i naturskønne omgivelser ved Randers Fjord

Udbyhøj er et hyggeligt fiskerleje, som med landets mindste bilfærge forbinder Djursland med Nordjylland. Året rundt fragter den lille færge såvel lokale som turister over Randers Fjord på få minutter. Udbyhøj har både en fiskerihavn nord for og en lystbådehavn syd for fjorden. I byen er der mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres ophold i sommerhus, og der findes i området gode aktivitetsmuligheder. Bl.a. er egnen og kysten ved Udbyhøj populær blandt lystfiskere. Til handelsbyen Randers er der ca. 45 km. I Randers er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder, samt museer, caféer, restauranter og oplevelsescentret Randers Regnskov. Ved Udbyhøj Lystbådehavn er der en god lille sandstrand med rolige vande, hvor I kan boltre jer sammen med børnene. Et sommerhus er en god base for udflugter til de mange aktiviteter og seværdigheder på Djursland og nord for Randers. Stendysserne ved Tustrup, Stenvad Mosebrugscenter syd for Fjellerup, forlystelsesparken Djurs Sommerland ved Nimtofte, Auning Kart Park, Nielstrup Museum i syd, Galleri Lone Hedegård i Auning og Djursland for Fuld Damp i Auning befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra Udbyhøj.

Naturen omkring Udbyhøj på Djursland

Udbyhøj er omgivet af Sødringholm Skov i nord og Demstrup Skov i vest. Syd for feriestedet ligger Holbækgård Skov, mens Mellempolde og Kattegat befinder sig i østlig retning. Ved Udbyhøj findes et historisk skanseanlæg fra Englandskrigen i begyndelsen af 1800-tallet. Anlægget er beliggende i et smukt landskab og der er gratis adgang. Hos Naturcenter Randers Fjord ved Voer Færgested, ca. 10 km fra Udbyhøj, får I en masse at vide om livet i og omkring Randers Fjord, og deltager selv i aktiviteterne. Hamlets Grav ligger på vejen mod Randers, ca. 20 km fra Udbyhøj. Mod sydøst kan I opleve Djurslands idylliske naturlandskab og se nogle af de mange herregårde og slotte. Besøg f.eks. den smukke herregård Gl. Estrup, ca. 23 km fra Udbyhøj, som er omgivet af voldgrave og en smuk barokhave. Herregården er åben for besøgende og huser i dag Jyllands Herregårdsmuseum samt Dansk Landbrugsmuseum, som illustrerer kontrasten mellem adel- og landsbyliv gennem flere århundreder. Lystfiskere har gode fiskemuligheder fra kysten eller fiskesøerne på Djursland. I Randers Fjord ved Voer hvor Fjordcentret ligger, er der gode betingelser for sildefiskeri. I hele Fjorden går lystfiskerne desuden efter ferskvandsfisk, som for eksempel aborrer. De bedste kyststeder ligger på Djurslands Østkyst ved Kattegat. Lystfiskere kan også vælge at tage med M/S "SIGNE" fra Grenaa Havn på havfisketur og gøre en stor fangst. Gå en tur i Løvenholm Skovene som er de eneste urskove på Djursland. Her kan I observere det oprindelige kronvildt. Golfere kan prøve Lübker Golf Resort som ligger ved siden af Djurs Sommerland eller Norddjurs Golfklub ved Auning.

Sommerhusudlejning ved Udbyhøj

I Udbyhøj ligger de private sommerhuse i et 400 bredt område syd for Randers Fjord. En smal stribe sommerhuse ligger ud til en strandeng ved fjordens østside. Der er en god lille sandstrand ved Udbyhøj Nord. I ferieområdet ved Randers Fjord og det nordlige Djursland er der et stort udvalg af private sommerhuse i forskellige størrelser, indretninger, byggestil, placeringer og prisklasser, som er klar til udlejning gennem sommerhusudlejning.com. Kvaliteten af vores ferieboliger er ganske høj, og når I kommer til området for første gang møder I et indbydende sommerhus som sandsynligvis er energivenligt efter en modernisering. I møder desuden et sommerhus som af ejeren er indrettet med møbler, dekorationer gode sengeforhold, køkken så I selv kan lave mad samt gode badeforhold. I vil opdage at der er alt det I jeres lejede sommerhus, som I har brug for til en vellykket ferie. Rengøring af den lejede feriebolig kan I oftest selv gøre, men vi står også gerne til rådighed med en slutrengøring efter aftale. Et privat sommerhus i området omkring Randers Fjord danner et godt grundlag for en rolig og afslappende ferie midt i naturen samt et godt udgangspunkt for udflugter til de mange seværdigheder i den østlige del af Jylland. Det er nemt at finde et billigt sommerhus på Djursland, og vi kan anbefale en 2 eller 3-ugers Sparferie udenfor højsæsonen. Her kan I nemlig opnå en god rabat hos sommerhusudlejning.com, hvilket desuden giver råd til lidt ekstra. Den danske natur er til alle årstider meget tiltrækkende, og hvis I er rejseklar og på udkig efter et billigt sommerhus, så skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com, hvor der op til 40 % i rabat.

Attraktioner i nærheden af Udbyhøj på Djursland

Kører I mod syd kommer I til slottet Gl. Estrup med vandgrav. Slottet huser et herregårdsmuseum og et landbrugsmuseum. Arkæologiske udgravninger daterer slottet tilbage til det 14. århundrede. En særlig attraktion på Djursland er Fregatten Jylland i Ebeltoft, som er verdens største træskib med sine 70 m. Det er en spændende oplevelse for alle store og små søulke, som kan besigtige alt på skibet som ligger ved kysten med fuld rigning. Vægtergangen om aftenen i det gamle Ebeltoft som kendes langt tilbage i tiden fra alle de danske købstæder. En tur gennem den gamle bydel med bindingsværkshusene og det gamle rådhus er som at gå på en tidsrejse. Foruden gravhøje, borgruiner og slotte møder man mange gallerier og kunsthåndværksteder af kunstnere som har bosat sig i området omkring Mols Bjerge. Hvis I gerne vil besøge seværdigheder af kulturel art, så kan vi anbefale Skanserne ved Udbyhøj, som ligger tæt ved jeres lejede sommerhus. Det er et forsvarsanlæg fra det 19. århundrede. I den Danske vildmark, Skandinavisk Dyrepark, ved Kolind får I nogle ægte naturoplevelser. I kan blandt andet observere brunbjørnene i den unikke bjørnepark med huler, bakker, træer og vand langs en 250 m lang gangbro. Se et stykke Dansk jernbanehistorie i den gamle remise på Djurslands Jernbanemuseum i Ryomgård. Her findes alt fra store lokomotiver til skinneknallerter. Naturcenter Syddjurs ligger midt i Naturreservatet Mols Bjerge og tilbyder et besøg i sansehaven og guidede ture på mountainbikes. Bilen kan I parkere på Naturcentrets parkeringsplads. Fjordcentret ligger ved Randers Fjord nordvest for Ørsted. En dags ophold på Fjordcentret byder på mange naturoplevelser. Her kommer I tæt på naturen, tæt på krabberne og andre skaldyr. Vil I gerne have lidt fart over feltet så skal I besøge Auning Kart Park og nyde en tur i en tosædet Gokart. Tag på ferie i privat sommerhus ved Jyllands østkyst med de mange oplevelser.