Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ebdrup

Den lille landsby Ebdrup er beliggende midt på det naturskønne Djursland ved Kolindsund.

Ebdrup er omgivet af dejlige, uforstyrrede og uspolerede naturområder. Det hyggelige område er ideelt for lystfiskere, naturelskere og andre, som ønsker at holde ferie i rolige naturomgivelser.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i de nærliggende byer Kolind (4 km) og Ryomgård (5 km).
Områdets centrale beliggenhed på Djursland bevirker, at der findes strande, smukke naturområder, større byer, aktiviteter og seværdigheder for hele familien inden for meget kort afstand.

- Ebdrup

I Skandinavisk Dyrepark får I ægte naturoplevelser. I kan for eksempel observere bjørnene i den fantastiske bjørnepark fr den 250 m lange gangbro (4 km).
I Ryomgård finder I Djurslands Jernbanemuseum, som huser Jyllands største udstilling om jernbanen. I kan opleve mere end 2000 effekter på museet (5 km).
Ved Ryomgård ligger også Djurslands Galleri og Kunstcenter, som løbende præsenterer flotte udstillinger med malerier, kunstplakater, litografier eller skulpturer.
Et af Djurslands historiske bygningsværker er Thorsager Kirke, Jyllands eneste rundkirke, fra omkring år 1200 (6 km).
Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig og gemmer på mange utrolige- og spændende historier (9 km).
Djurs Sommerland er en sjov og spændende oplevelse for hele familien. Når entreen er betalt kan alle aktiviteter frit benyttes (10 km).