Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Fjellerup Strand

Fjellerup Strand er meget velegnet til en ferie med børn i sommerhus

Sommerhusudlejning i Fjellerup Strand er meget populært for såvel danskere, andre skandinaver, tyskere og hollændere. Det stille feriested Fjellerup Strand ligger ved Djurslands nordkyst. Fjellerup var oprindelig en udflytterbebyggelse. Stedet blev allerede i 1372 nævnt som Fyeldorp. Fjellerups indbyggertal er i dag ca. 400. Fjellerup er præget af store områder med private sommerhuse og mange turister som foretrækker sommerhusudlejning i Danmark. Sommerhusudlejning og dermed turismen giver et godt grundlag for dagligvarebutikkerne i området. Flere af butikkerne ligger i kort afstand til vores sommerhuse. Området ved Fjellerup Østergård rummer plads til rekreative aktiviteter, som passer godt med sommerhusudlejning som ferieform. Det lave vand her ved kysten egner sig perfekt til en ferie i sommerhus med børnene. Også her ved stranden vejer det Blå Flag som indikerer rent vand. Ved Fjellerup Strand er der gode parkeringsmuligheder, toiletfaciliteter, redningspost, nødtelefon og en badebro. Den børnevenlige sandstrand og de mange aktivitetsmuligheder og seværdigheder i området og på resten af Djursland gør Fjellerup til et meget populært feriested for hele familien.

Naturen i Fjellerup Strand på Djursland

Naturen ved Fjellerup Strand er foruden skove præget af bakkelandskab med lyngbevoksning og marker. Skove som Troldeskovene, Mejlgård-skovene og Løvenholm-skovene indbyder til spadser- og cykelture. Mange kyster på Djursland er præget af klinter af kridt. Tag på en smuk og afvekslende spadseretur i Bønnerup. En cykelsti fører jer fra havnen i Bønnerup langs stranden gennem landsbyen Gjerrild til Sostrup Slot og Nonneklostret forbi en økologisk skov og tilbage til Bønnerup.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Bag klitterne ved Fjellerup ligger de fleste sommerhuse spredt i det store natur- og skovområde. Der er flere udbydere indenfor sommerhusudlejning, og vores sommerhuse er alle unikke, da de er ejet af private, som har valgt at udleje deres sommerhus. De fleste feriegæster lejer et privat sommerhus ved kysten, der udlejes gennem sommerhusudlejning.com. Man møder små hyggelige, billige sommerhuse til 2 personer og luksus sommerhuse til 10 personer med spa, sauna og pool. Der er ferieboliger for enhver smag og budget. Et ferieophold i sommerhus ved Fjellerup sammen med børn eller hund er en afslappet ferie i naturen. Her er der frihed til standture, boldspil, grillmad og solbadning. En anden fordel ved et feriehusophold ved Fjellerup er at man ikke skal køre langt for at nå de fleste seværdigheder og aktiviteter på Djursland.

Aktiviteter og attraktioner på Djursland

Kører i 15 km mod syd kommer I til slottet Gl. Estrup med vandgrav. Slottet huser et herregårdsmuseum og et landbrugsmuseum. Arkæologiske udgravninger daterer slottet tilbage til det 14. århundrede. Djurs Sommerland som hører til de mest populære forlystelsesparker i Danmark, ligger kun 7 km fra Fjellerup Strand. En god afveksling byder den tropiske zoo og biosfære Randers Regnskov. Her møder i planter og dyr fra 3 kontinenter under et tag. Lystfiskere har gode fiskemuligheder fra kysten eller i Djurs Fiskesø. Golfere kan prøve Djurs Golf ved siden af Djurs Sommerland. En særlig attraktion er Fregatten Jylland i Ebeltoft som er verdens største træskib med sine 70m. Det er en spændende oplevelse for alle store og små søulke som kan besigtige alt på skibet der ligger ved kysten med fuld rigning. Under jeres ferieophold i sommerhus ved Fjellerup Strand skal I også besøge Ree Park – Ebeltoft Safari og se de mange spændende dyr på nært hold. Stenvad Mosebrugscenter er også et besøg værd. Karlby Klint og Sangstrup Klint er nogle meget flotte kystklinter på Østdjursland. Det nederste lag af det man kalder danskekalken er bryozokalken som når her helt op til overfladen. Her har man gjort nogle betydelige flintefund fra stenalderen. Der er ikke langt fra jeres sommerhus ved Fjellerup til Karlby Klint og Sangstrup Klint, hvor I har mulighed for at finde fossiler. I kan også besøge den charmerende by Grenå, hvor Kattegatcentret er et besøg værd. Her kan I se hajer og mange andre fisk lige i øjnene. Der er også et bassin hvor man kan røre ved en levende fisk og skulle I få lyst kan i også få lov til at dykke ned i et af akvarierne. Se et stykke Dansk jernbanehistorie i den gamle remise på Djurslands Jernbanemuseum i Ryomgård. Her findes alt fra store lokomotiver til skinneknallerter. Fjellerup Strand er perfekt til sommerhusudlejning og store oplevelser for hele familien.