Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bratten

Bratten er et roligt og attraktivt feriested, som ligger lige ud til Kattegat

Bratten er et dejligt og hyggeligt ferieområde med sommerhusudlejning, omgivet af skov og en dejlig strand. Der er 9 km til Frederikshavn mod syd og 30 km til Skagen mod nord. I Bratten, som er et decideret sommerhusområde er der en sommerkøbmand, hvor I kan købe ind til jeres sommerhus. Ca. 1 km fra Bratten ligger den lille by Strandby med en fiskeri- og lystbådehavn, gode indkøbsmuligheder og en livlig atmosfære. Hvis I gerne vil gå på Shopping, er der gode muligheder for det på gågaden i havnebyen Frederikshavn. Hvis I hellere vil opleve en dejlig afslappende ferie i sommerhus i et roligt sommerhusområde, med boldspil, grillmad, strand ture og badning i Kattegat, så er Bratten lige det rigtige sted.

Naturen i Bratten i Nordjylland

Nord for Bratten ligger Ålbæk Klit Plantage og Kragskov Hede. Vest for Bratten ligger Tolne Skov og en del landbrugsjord. Syd for jeres private sommerhus i Bratten befinder sig Elling Kommune Plantage og den vandrige Lerbæk Skov, hvor Frederikshavn Golfklub har en meget smuk bane. Tag en strandtur til Frederikshavns bydel Nordstrand, hvor I kan nyde solen ved Danmarks eneste Palmestrand. Hvis I gerne vil oplevet et naturfænomen af de helt store, så skal I på vej til Skagen klatre op på vandreklitten Råbjerg Mile, som for hvert år flytter sig 15 meter i nordvestlig retning. På bagsiden efterlader den en stor stenørken. Men også Danmarks nordligste spids Grenen er en kæmpe oplevelse. Her møder det barske Vesterhav det noget roligere Kattegat. I kan tydeligt se, hvor bølgerne mødes. Mellem byerne Dronninglund og Østervrå ligger højderyggen Jyske Ås, som er et naturområde med stejle bakker, uberørt bevoksning og rester af en urskov, hvor I kan nyde dejlige gåture.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Det store område med private sommerhuse ved Bratten Strand ligger lige bag klitterne. Fra de bagerste sommerhuse er der højst 600 meter til den flotte sandstrand. De fleste sommerhuse her ved den nordvestjyske kyst ligger i plantager, hedeområder og i klitterne. Et privat sommerhus i Bratten danner grundlag for en rolig og afslappende ferie og en god base for udflugter til de mange attraktioner her i Vendsyssel. I Batten vil I møde privatejede sommerhuse i alle størrelser, udformninger og prisklasser. Her i Bratten kan I leje et billigt sommerhus til hele familien gennem sommerhusudlejning.com, som er indrettet med alt det I behøver til et ferieophold. Her er såvel ældre som helt nye sommerhuse, og mange er de senere år blevet renoveret. Udenfor højsæsonen er der ofte tilbud på sommerhuse i Bratten, og specielt hvis I vælger 14 dages ferie eller mere. De billige sommerhuse og den attraktive beliggendehed, gør Bratten til et populært feriested for mange nationaliteter.

Aktiviteter og attraktioner

Besøg de lokale gallerier og keramiske værksteder, hvor der er udstillinger med salg af keramik, glas, malerier og grafik. Strandby Kirke er noget utraditionel i sin form. Se den ovale kirke med et tag, der er formet som en sadel. Feriebyen Skagen er kendt for sine malere fra den Danske Guldalder. Under jeres ophold i sommerhus i Bratten, skal I også tage en tur ned langs kysten og færgen over Limfjorden for at besøge naturområdet Lille Vildmose syd for Egense. Lille Vildmose er en 20km2 stor højmose, som har et rigt plante- og dyreliv. Tag på besøg i Lille Vildmosecentret sammen med børnene og oplev en spændende dag. Lille Vildmosecentret kan også besøges af kørestolsbrugere, som kan komme op i udsigtstårnene Toftesø Tårnet, Tofte Tårnet og over plankestierne i Portlandmosen med deres kørestol. Fra jeres sommerhus i Bratten har I gode muligheder for at besøge de mange seværdigheder, der findes i Nordjylland. Besøg den idylliske landsby Voerså som ligger ca. 35 minutters kørsel fra Bratten mod syd. Her kan I ved broen leje robåde, kanoer og vandcykler. Nyd en hyggelig sejltur gennem den smukke nordjyske natur og kaffe med hjemmelavet kage ved landingsbroen. Tag en tur til Ørnereservatet som ligger i landsbyen Tuen ved Tversted kun 15 km nordvest for Bratten. Oplev når rovfuglene bliver fodret i luften. Besøg sammen med børnene Dyreparken Farm Fun ved Ålbæk som er en stor oplevelse for de små. Her er der mange husdyr, samt emuer, lamaer og et flot legeland. Oplev Bratten og hele Nordjylland i et sommerhus.