Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Dokkedal

Den hyggelige by Dokkedal ligger ved Jyllands milde østkyst

Sommerhusudlejning i Dokkedal er ikke så stort, som det er i andre af områdets destinationer. Men vi har nogle stykker, og de private sommerhuse omkring Dokkedal er beliggende i et skønt naturlandskab i Mulbjerge, der ånder fred og ro, helt ud til Kattegat. Der findes flere gode strande i nærheden af området. På den anden side af Mulbjerge går der en bro ca. 250 meter ud mod horisonten i Kattegat. Desuden har I mulighed for at spise på Mulbjerg Kro. Fra den lille fiskerby Egense i nord, 9 km fra Dokkedal, kan I hvert tiende minut tage med færgen til Hals, hvor I finder butikker, spisesteder, underholdning og aktiviteter for hele familien. Dokkedal ligger ca. 11 km nord for den populære ferie- og badeby Øster Hurup med dejlige strande, diverse aktivitets- og indkøbsmuligheder samt en del spisesteder. Med blot ca. 30 km til Aalborg, er der også gode muligheder for shopping på flere gågader, indkøb, museumsbesøg, sightseeing og underholdning. Når I bor i privat sommerhus i Dokkedal, er der ikke langt til de mange seværdigheder og aktiviteter i området. Lille Vildmose mod syd, Hals Skanse mod nord, Bælum Mølle, Café Neptun i Øster Hurup, Restaurant Li i Øjet syd for Dokkedal, Egense Kloster i nord, Mou Put & Take, Glaspuster Anne Flohr, Krastrup Søgård Gårdbutik og Als Hjemstavns Museum befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra vores ferieboliger i Dokkedal.

Naturen omkring Dokkedal

Dokkedal er omgivet af Lille Vildmose og Tofte Skov i syd, mens Portland Mosen og Høstemark Skov, der er en del af Lille Vildmose, ligger i vest. Øst for Dokkedal ligger Aalborg Bugt og i nord ligger udmundingen fra Limfjorden ved Egense. Her ved Limfjordens udmunding er der mange områder med et rigt fugleliv både i nord og i syd. Området omkring Bisnap og Hals er perfekt til vandre- og cykelture. Den børnevenlige hvide sandstrand strækker sig hele 7 km fra Hals og mod nord. I Egense har I gode muligheder for gåture i Egense Klosterskov, som ligger nord for jeres sommerhus. Høstermark Skov ligger syd for Egense. I Dokkedal løfter morænebakken Mulbjerge sig helt op til en højde af 40 meter. Fra toppen har I en fantastisk udsigt over Lille Vildmose og Aalborg Bugten. Besøg Lille Vildmosecentret sammen med børnene og oplev en enorm spændende dag. Her er guidede ture gennem mosen, med svampeture, en tur med tørvetoget eller et besøg hos vildsvinene. I kan også besøge stedet i kørestol, ligesom det er muligt at komme op i udsigtstårnet Toftesø Tårnet. Naturområdet Lille Vildmose er med sine over 7.600 hektar Danmarks største landfredning. Nord for Hals ligger skovområdene Hals Nørreskov, Melholt Plantage, Hou Skov og vådområdet Hals Mose.

Lej privat sommerhus i Dokkedal på østkysten

Et sommerhus i Dokkedal ligger tæt ved Mulbjerge, og på små grunde omgivet af levende hegn. Overalt ved den Jyske Nordøstkyst er der områder med billige sommerhuse. Mange af de private sommerhusene bliver udlejet til feriegæster fra hele Nord- og Vesteuropa gennem sommerhusudlejningen.com til rimelige priser. Vores ferieboliger i ferieområderne er alle klar til indflytning, og selvom alle private sommerhuse i området er blevet indrettet efter ejerens foreskrifter, så er der alt det I har brug for til en vellykket ferie. En del private feriehuse i området er indrettet med brændeovn, som gør det ekstra hyggeligt på en kølig aften med et glas vin eller en drink og den knittrende ild i baggrunden. Når I er på ferie i privat sommerhus her i Nordøstjylland, har I den frihed til selv at kunne tilrettelægge jeres ferie. Mange feriegæster lejer et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning som base for udflugter i Nordjylland med Himmerland og specielt Limfjordsegnen. Andre igen ønsker bare at opleve den smukke natur i området omkring Lille Vildmose. Det behøver ikke være dyrt at bo i privat sommerhus i Nordøstjylland sammen med børnene. I kan planlægge en 2-ugers Sparferie i Dokkedal udenfor hovedsæsonen, og opnå gode rabatter hos sommerhusudlejning.com. Hvis I allerede er rejseklar, så anbefaler vi at I undersøger tilbudende på vores hjemmeside under Last Minute, hvor I har mulighed for at finde et billigt sommerhus, hvor alle ønsker alligevel bliver opfyldt.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Dokkedal på nordøstkysten

Langs østkysten finder I mange gallerier og værksteder, der fremstiller forskellige former for kunst. Mange steder kan I også få lov at følge arbejdet. Fra Egense kan I tage den 5 min. korte tur med færgen over Limfjorden til Hals, som er en hyggelig ferieby med et livligt og hyggeligt havnemiljø. På torvet i Hals er der opstillet hvalkæber og ryghvirvler fra en Blåhval. Fæstningen Hals Skanse ligger ved udmundingen af Limfjorden. Krudttårnet og Tøjhuset er bevaret og sidstnævnte er indrettet som museum. Hals Museum viser en lokalhistorisk udstilling om hav, fjord, land, by, Hals Skanse, krig og besættelse. Hvis I er golfere så er der noget at vælge i mellem. I Nordjylland er der hele 11 golfbaner og Hals Golf Klub ligger nord for Limfjorden. Når I bor i sommerhus så tæt ved stor- og havnebyen Aalborg, er det et oplagt udflugtsmål. Her vil børnene glæde sig til et besøg i Aalborg Zoo. I Aalborg er der en del museer som for eksempel Marinemuseet. Der er også Musikkens Hus, Aalborghus Slot, Vandteknisk Museum, Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum, Nordjysk Spejdermuseum, Leos Legeland og Aalborg Kunstmuseum. Besøg også Øster Hurup Feriecenters vandland, hvor I kan nyde en svømmetur eller en gang wellness under jeres ferieophold. Rebild Bakker, syd for Aalborg, er et flot og stort skov- og bakkelandskab som blev dannet af istiden. Et spændende udflugtsmål er det velbevarede kanonbatteri ved sydstranden i Hou. Det er del af et festningsanlæg fra Englandskrigene (1807 – 1814). Dokkedal og omegn byder på billige sommerhuse og masser af atraktioner til mindst et par uger i sommerhus.