Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Gerå

Lej privat feriebolig i Gerå på den nordjyske østkyst

Det lille ferieområde Gerå ved Kattegat i Nordøstjylland er omgivet af enge, marker og plantager. Gerå er et ideelt sted for fugleinteresserede, lystfiskere og alle, der ønsker at holde en afslappende ferie i stille og uforstyrrede omgivelser. Vandløbet Gerå snor sig i sit smukke naturlige leje gennem Melholt Plantage og forbi området med sommerhuse, for derefter at forenes med Kattegat. I området er der mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres ophold i sommerhus. Flere indkøbsmuligheder og spisesteder finder I i de nærliggende byer, som f.eks. Dronninglund, 10 km derfra, Sæby 27 km mod nord og Hals ca. 15 km i sydlig retning. Når I kommer til Aalborg, som ligger 39 km fra Gerå, så møder I foruden de gode shoppingmuligheder på flere gågader, også museer, en Zoo et havnebad og mange spændende restauranter og caféer. Gerå har ikke nogen egentlig strand, men der er rigtig gode badestrande i Asaa, 6 km mod nord og i Hou, ca. 10 km mod syd. Et privat sommerhus i Gerå har en god beliggenhed i forhold til naturoplevelser og seværdigheder i Nordjylland. Dronninglund Kunstcenter i nordvest, Voerså Kanoudlejning i nord, Voergård Slot i nordlig retning, Try Museum i vest, Ulsted Mølle i sydvest, Kinnerup Put & Take i vestlig retning og Hals Skanse befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra Gerå.

Naturen omkring Gerå i Nordjylland

Det lille og hyggelige feriområde Gerå er omgivet af den lille Å Gerå i nord og Melholt Plantage i vest. Øst for Gerå ligger Kattegat, mens Melholt Skov og Hou Skov befinder sig i syd. Kun få kilometer nord for Melholt ligger Aså-Gerå Vildreservat, som er et fulgereservat, der strækker sig fra Gerå ca. 3-4 km langs kysten og indtil Aså. I Dronninglund Storskov kan I opleve et ”uforklarligt vandløb”, hvor jordens tiltrækningskraft er sat ud af drift, fordi vandløbet går op ad bakke. Naturen omkring Gerå er præget af maleriske skovområder, bakkelandskaber samt hedelandskab og højmoser. Mellem Dronninglund med det flotte Dronninglund Slot og Østervrå ligger højderyggen Jyske Ås, som er et naturreservat med stejle bakker, uberørt bevoksning og rester af urskov. Tag også sammen med børnene en tur til Lille Vildmosecentret og opleve en spændende dag med en guidet tur gennem mosen, med svampeture og en tur med tørvetoget. Det er en spændende naturoplevelse som I sent vil glemme. Overalt i Nordjylland er der gode markerede vandre- og cykelstier, som fører jer gennem skovområder og plantager. Den idylliske landsby Voerså ligger syd for Sæby. Her kan I ved broen leje robåde, kanoer og vandcykler. De der gerne vil se på slotte og flotte parkanlæg, kan besøge en af de smukkeste renaissance bygninger i Danmark. Voergård Slot ligger i nærheden af Flauenskjold, og har et flot parkanlæg med voldgrav.

Lej et billigt sommerhus i Gerå på østkysten

De private sommerhuse i Gerå befinder sig i et ca. 400 meter bredt område tæt ved flade strandenge og åen Gerå´s udløb i Kattegat. Nogle feriehuse ligger på åbne grunde, mens de fleste feriehuse befinder sig på grønne sommerhus parceller, som er omgivet af træer. Mange feriegæster lejer et billigt sommerhus her i området gennem sommerhusudlejning.com, og bruger ferieboligen som base for udflugter til de mange seværdigheder i Nordjylland. Andre igen ønsker bare at opleve den smukke flora og fauna, går på fisketure, spille golf eller nyde en afslappende badeferie i sommerhus. Når I er på ferie i sommerhus har I den frihed selv at kunne tilrettelægge jeres ferie fleksibelt, og derfor har mange af vores ferieboliger også valgfri ankomst. Her ved Kattegat er der sommerhuse i forskellige størrelser og kvaliteter. I møder feriehuse som er indbydende, og så er de fleste endda billige sommerhuse, som alle har en kystnær beliggenhed. De private sommerhuse i ferieområdet Gerå er alle klar til indflytning, og selvom alle feriehuse er blevet indrettet efter ejerens egen smag, så er der alt det I har brug for. En del private feriehuse er indrettet med brændeovn, som giver lidt ekstra hygge på en kølig aften med et glas vin eller en drink og den knittrende ild i baggrunden. Er I rejseklar, så anbefaler vi at I undersøger tilbudende på vores hjemmeside under Last Minute, hvor I har mulighed for at finde et luksus sommerhus med sauna og spa, også om sommeren. Det behøver ikke være dyrt at bo i privat sommerhus i Nordøstjylland sammen med børnene. I kan planlægge en 2-ugers Sparferie i Gerå udenfor hovedsæsonen, og opnå gode rabatter hos sommerhusudlejning.com. Vil I have større udvalg af ferieboliger, kan vi anbefale Hou, som ligger få kilometer syd for Gerå eller Lyngså, som ligger nord for Gerå. Her finder I luksus sommerhuse, men her er det også nemt at finde et billigt sommerhus, som ligger tæt på kysten.

Aktiviteter og attraktioner i Nordjylland

Batteriet ved Hou's sydstrand er en velbevaret befæstning fra Englandskrigen i 1807-14. Se det smukke og velholdte Dronninglund Slot, som blev bygget tilbage i 1100-tallet, og gå en tur i den dejlige slotspark. I Dronninglund Kunstcenter kan I opleve både nationalt og internationalt kunst. Besøg den fredelige og idylliske by Voerså. Ved broen kan I leje robåde og vandcykler og sejle op ad åen og opleve den ægte danske natur. Fæstningen Hals Skanse ligger ved udmundingen af Limfjorden. Krudttårnet og tøjhuset er bevaret og sidstnævnte er indrettet som museum. Hals Museum viser en lokalhistorisk udstilling om havet, fjorden, landet, byen, Hals Skanse, krigen og besættelsen. Havnebyen Aalborg byder foruden på kunst og gamle patriciervillaer også på flere gågader med alle slags butikker og en del restauranter og caféer. Hvis I gerne vil opleve nattelivet i Aalborg, så er forlystelsesmilen „Jomfru Ane Gade“ lige det rigtige sted. Sæby Museum har til huse i en smuk, 1600-tals bindingsværksbygning og indeholder bl.a. en skolestue fra 1920erne, en klunkestue, et karlekammer, en landhandel og et violinværksted. Her kan I gå på tidsrejse til gamle tider. Voergård Slot ved Flauenskjold, vest for Voerså, er en af Danmarks smukkeste renæssancebygninger og med sin park, sine voldgrave, franske kunstskatte og fine samlinger af møbler og interiør bestemt et besøg værd. Bangsbo Hovedgård ved Frederikshavn som er fra 1364, byder på kulturelle og historiske oplevelser. Bygningerne rummer et museum og et lokalhistorisk arkiv, og de er omgivet af en stenhave og middelalderlige voldgrave. I Nordjylland er der hele 11 golfbaner og Hals Golf Klub ligger kun få km syd for Gerå. Tag på ferie i privat sommerhus med din familie og besøg de mange spændende seværdigheder i Nordjylland.