Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Sæby

Hold ferie i sommerhus i den charmerende købstad Sæby ved Jyllands nordøstkyst

I Sæby kan I opleve et gammelt købstadsmiljø med ældre, velholdte huse, gågade, torve, brostensbelagte gader. Oplev den gamle vandmølle ved Sæby Å samt et hyggeligt havnemiljø med lystbådehavn, fiskehandlere, røgeri og spisesteder. De mange velbevarede gule og røde bindingsværkshuse i Sæby giver den besøgende en god indsigt i danskernes byliv i det 18. og 19. århundrede. Desuden har byen et glaspusteri, gode indkøbsmuligheder med både supermarkeder og specialbutikker samt flere spisesteder. I Sæby kan I forsyne jer med alt det I har brug for til jeres ophold i sommerhus. Området med private sommerhuse ligger nord for havnen i Sæby og strækker sig et langt stykke nordpå. Den dejlige, børnevenlige sandbadestrand med mange høfder kan følges langs en kilometerlang sti ved vandet. I udkanten af byen mod vest kan I besøge den historiske renæssance herregård Sæbygård, som også er hjemsted for Sæby Golfklub. Sæby tiltrækker hvert år mange kunstnere, turister og lokale besøgende på grund af sin charme, sit velbevarede miljø og sine smukke naturomgivelser. Byens vartegn, skulpturen 'Fruen fra Havet', kan opleves på Sæby Havn.

Naturen omkring feriebyen Sæby i Nordjylland

I forbindelse med Bangsbo Herregård som ligger ca. 10 km mod nord, ligger Bangsbo Botaniske Have, Bangsbo Dyrehave, Boolsens Stenhave samt Læge- og Krydderurtehaven. Feriebyen Sæby med sommerhusområdet er omgivet af Sæbygård Skov med Herregården Sæbygård og Skoven Tingbakke mod vest og nordvest, og i sydlig retning ligger Knæver Hede og Dyrheden Skov samt Professorens Plantage. I Sæbygård Skov er der markerede vandreruter, som fører jer gennen et smukt naturområde med kløfter og enge samt et rigt fugleliv. Ikke langt fra jeres sommerhus i Sæby, mellem Dronninglund med det flotte Dronninglund Slot og Østervrå ligger højderyggen Jyske Ås, som er et naturreservat med stejle bakker, uberørt bevoksning og rester af urskov. Det er natur pur midt i Nordjylland. I Dronninglund Storskov kan I opleve et uforklarligt vandløb, hvor jordens tiltrækningskraft er sat ud af spil, fordi vandløbet går op ad bakke. De der gerne vil se på slotte og flotte parkanlæg kan besøge en af de smukkeste renaissance bygninger i Danmark. Voergård Slot ligger i nærheden af Dybvad og har et flot parkanlæg med voldgrav.

Lej sommerhus i Sæby

De mange sommerhuse i Sæby ligger i en 500 meter bred stribe langs kattegatkysten med de smukke sandstrande. Et sommerhus som ligger lige bag kysten er her placeret på store åbne sommerhusgrunde med lidt buskads og levende hegn, mens et sommerhus der ligger lidt længere væk fra kysten, er placeret på små tilvoksede sommerhusgrunde med buske og træer, der giver læ mod vinden. Der er som regel ikke længere end 10 minutters gang til stranden. Mange turister fra ind- og udlandet elsker at tage deres hund med på ferie i sommerhus, og hos sommerhusudlejning.com kan I leje et privat sommerhus som er egnet til et ophold med hund. Ofte er der en lukket terrasse eller en indhegnet grund. Når I holder ferie i sommerhus har I desuden den fordel selv at kunne tilrettelægge jeres ferie meget fleksibelt. I Sæby kan I leje billige private sommerhuse for hele familien gennem sommerhusudlejning hele året rundt, og såvel ankomst, afrejse og varighed er valgfrit det meste af sæsonen. Er I på udkig efter et billigt sommerhus, kan I bestille en 2-ugers Sparferie udenfor hovedsæsonen eller få rabat på vores Last Minute sommerhuse i Sæby.

Seværdigheder omkring Sæby i Nordjylland

I og omkring ferieområdet Sæby er der meget at se på. Sæby Vandmølle stammer fra 1600-tallet og synet af vandmøllen i de idylliske kulisser er et smukt syn. Sæby Museum har til huse i en smuk, 1600-tals bindingsværksbygning og indeholder bl.a. en skolestue fra 1920erne, en klunkestue, et karlekammer, en landhandel og et violinværksted. Her kan I gå på tidsrejse til gamle tider. Renæssanceherregården Sæbygård er omgivet af brede voldgrave, og I kan bl.a. opleve Danmarks ældste bevarede trappetårn samt et interessant herregårdsmuseum. Sæby Jernkilde er kendt for sit helbredende og livgivende vand. Hvis I gerne vil spille golf kan i besøge Sæby Golfklub som ligger ved siden af Herregården Sæbygaard kun 1 km vest for Sæby. Se også Minibyen Sæby som viser et model 1:10 af Sæby som den så ud i 1900. Mange frivillige borgere er ved at genskabe deres smukke by i det arbejdende værksted. Når I bor i sommerhus i Sæby, skal I også besøge den lille og charmerende Herregård Bangsbo med Museum & Arkiv, som ligger syd for Frederikshavn og omfatter to af Vendsyssels ældste daterede bindingsværksbygninger. Tag hele familien med i sommerhus i den købstad Sæby.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Sæby Sommerhus, Sæby

   Reg.nr.: 41-3029

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Sæby Sommerhus, Sæby

   Reg.nr.: 41-3004

   250 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Sæby Sommerhus, Sæby

   Reg.nr.: 41-3007

   100 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Sæby Sommerhus, Sæby

   Reg.nr.: 41-3005

   50 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Sæby Sommerhus, Sæby

   Reg.nr.: 41-3035

   500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Sæby Sommerhus, Sæby

   Reg.nr.: 41-3036

   500 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2