Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hegedal, Hobro

Bo i sommerhus lige ved Mariager Fjord, kun 4 km fra Hobro

Har I lyst til en uforstyrret ferie i et skønt naturområde ved Mariager Fjord, så anbefaler vi feriehusområdet Hegedal, som kun ligger 4 km fra Hobro. Her er I tæt på den skønne fjords indbydende vande, der blandt andet opfordrer til svømning og fisketure, og der er også nem tilgang til talrige spændende attraktioner, forlystelsesparker, zoologiske haver og museer i byer som Randers, Aalborg og Århus. Den nærmeste butik, hvor I kan købe ind til jeres lejede sommerhus, ligger to km væk, og I kan finde mange flere forretninger i Hobro eller på den anden side af fjorden i Mariager. Den 600 år gamle by Mariager ligger ca. 19 km derfra, og er kendt for sine smukke roser. Stranden ved Hegedal er gruset, men hvis I går derfra og henimod lystbådehavnen går den over i sandstrand. Ved Hegedal og tæt ved lystbådehavnen er der også badebroer. Nyd jeres ophold i privat sommerhus i Hegedal, så kan I nyde naturen og har samtidigt mulighed for at være på byferie. Galleri Lone Worsøe mod nordøst, Nysum Banen i nord, Boldrup Museum i nordvest, Klejtrup By- og Legepark, Verdenskortet ved Klejtrup Sø, Hvolris Jernalderlandsby i vestlig retning og Midtjysk Friluftsbad i Hammershøj i vest befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Hegedal.

Naturen omkring Hegedal ved Hobro

Hegedal ved Hobro er omgivet af Hobro Golfklubs bane i øst og Mariager Fjord i syd. I vestlig retning ligger Hørby Plantage og mod nord ligger Rold Skov med Rebild Bakkerne. Der er gode betingelser for golfere fordi Hobro Golfklubs bane ligger lige øst for ferieområdet. Det smukke landskab mellem Mariager Fjord, Randers Fjord, Limfjorden og Kattegat, med sine lange, børnevenlige strande skaber den perfekte ramme omkring jeres ophold i privat sommerhus i Hegedal. Området nord for Mariager Fjord består af klitter, kuperet hedelandskab og en del skove. Als Odde nogle få hundrede meter syd for Helberskov er et flot strandområde med en lille lystbådehavn og Café Odden. Hele Mariager Fjord er et fantastisk smukt naturområde. Mange steder omkring fjorden vil I finde oldtidshøje, som viser, at vores forfædre også var glade for området. Rosernes by Mariager har mange velbevarede huse med bindingsværk i de små brostenbelagte gader. Naturområdet Lille Vildmose er med sine over 7.600 hektar Danmarks største landfredning. Det er en 20 kvadratkilometer stor højmose med en rig flora og fauna. Den befinder sig ved Kattegat i nordøstlig retning. I skal opleve en smukke og grønne by Viborg, som ligger omgivet af Dollerup Bakker og et smukt sølandskab kun 40 minutters kørsel vest for Hobro. Willestrup Barokhave ved godset Willestrup er en smuk herregårdshave fra 1750 med fontæner, roser og mange smukke løgplanter.

Se vores udvalg af billige sommerhuse i Hegedal

I Hobro ligger de private sommerhuse i Hegedal mellem Hobro by og Hobro Golfklubs bane. Der er ca. 600 meter til den lille strand med badebro. Hvis I gerne vil opleve en rigtig badestrand, så skal I køre de ca. 45 km mod øst til feriebyen Øster Hurup. Et privat sommerhus i Hegedal er optimalt, når I gerne vil holde ferie i Hobro. I kan selv planlægge jeres ferie og bestemmer selv, hvordan I vil bruge jeres tid, mens naturen venter udenfor. Den hyggelige ferieby Hobro er meget familievenligt, og der er aktiviteter og oplevelser til hele familien, og ikke kun de små. I møder almindelige ferieboliger til en billig leje, som ligger omgivet af den idylliske natur og tæt ved stranden. Her i området omkring Mariager Fjord har I mulighed for at holde fleksibel ferie. Vælg et par overnatninger i feriehus, eller tag et ugeophold fra lørdag til lørdag. Nyd jeres ture langs fjorden og opholdet på stranden, uanset om I er et par eller en familie med børn. Vores sommerhuse er ejet af private, og ejerne har som regel indrettet deres sommerhuse med komfortable møbler, gode senge, køkkenudstyr og havemøbler. Mange har gennem de seneste år moderniseret deres feriehus og udstyret dem med fladskærms-tv, vaskemaskine og endda trådløst internet. I møder sommerhuse som ser indbydende ud, og fordi de fleste af dem her i området er renoverfet, er der også tænkt på, at få så lavt et energiforbrug som muligt. En ferie i det nordøstjyske er en spændende oplevelse over hele året, og hvis I er rejseklar og på udkig efter et billigt sommerhus, så skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com. Sommerhusudlejning.com er kendt for sine mange billige sommerhuse, og hos os finder I altid en god pris. Især udenfor højsæsonen er de private sommerhuse ekstra billig. Vælg derfor en 2-ugers Sparferie på et tidspunkt udenfor hovedsæsonen. Vi har naturligvis prisgaranti, hvilket gælder for alle vores sommerhuse uanset tidspunkt på året.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Hegedal på østkysten

I Hobro kan I gå på Gasmuseet, Museet for Danske Lystfartøjer, Hobro Museum og Vikingecenter Fyrkat. Gasmuseet ligger i et nedlagt gasværk, og viser udstillinger om den rolle, gassen har spillet siden 1853 og frem til nutiden. Her er også mange genstande, der blev benyttet i husstande med gas, såsom gaskogere, ovne, komfurer, varmtvandskogere og gastællere. Museet for Danske Lystfartøjer befinder sig i en gammel lagerbygning på Hobro Havn, og fortæller om den interessante udvikling inden for lystfartøjer som fritidsbeskæftigelse. Hobro Museum er et kulturhistorisk lokalmuseum og ligger i byens ældste hus fra 1821. På Vikingecenter Fyrkat ved Mariager Fjord findes der aktiviteter og seværdigheder, der fører jer tilbage i tiden og illustrerer livet på datidens største vikingeborg. De velholdte godser Ravnborg, Porsgården, Fredenslund samt Visborggård Slot er alle et besøg værd. Tag på udflugt til Lille Vildmosecentret i nordøstlig retning sammen med jeres børn og oplev en spændende dag med guidede ture gennem mosen. Lille Vildmosecentret kan også besøges af kørestolsbrugere, som kan komme op i udsigtstårnene Toftesø Tårnet, Tofte Tårnet samt over plankestierne i Portlandmosen med deres kørestol. Oplev også det nye Mariager Saltcenter som er det første oplevelsescenter i Danmark med temaet salt. Under Klosterkælderen i Mariager befinder sig en del kældervælvinger fra byens begyndelse i det 16. århundrede. Besøg Hadsund Egnssamling som giver jer et indtryk af hvordan lokalsamfundet mellem hav og fjord har udviklet sig siden reformationstidens begyndelse i 1536. Men også Auning Miniseum, Kongehøjen ved Voldstedlund, Cirkusmuseet ved Rold Skov, Spillemands- Jagt og Skovbrugsmuseet ved Skørping og Hobro Minizoo er et besøg værd. Velkommen til sommerhusudlejning i Hegedal på den jyske nordøstkyst.