Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Bornholm er et af Danmarks mest populære feriemål i sommerhus.

Hold ferie i et privat sommerhus ved Østersøen og fordyb jer i et enestående hjørne af Danmark: Bornholm - med de attraktive ferieområder, klipper og lange, hvide strande. Besøg Dueodde i syd, hvor vi byder på mange billige sommerhuse.

Hold ferie i Dueodde ved en af Europas bedste strande.

Hold ferie i Dueodde ved en af Europas bedste strande.

Ferieområdet Dueodde ligger på sydspidsen af Bornholm og er kendetegnet af sin strand, som er en af de skønneste i Europa. Det usædvanligt fine, hvide sand gør Dueodde til en drømmedestination for hele familien. I får svært ved at tro, at I ikke befinder jer i Caribien, men på en af Danmarks dejligste øer.
Klitterne er beplantet for at undgå sandflugt, men der findes dog flere vandreklitter i området. Hold ferie i Dueodde og oplev selv dette ferieparadis.
Bornholm er rig på sommerhuse, så I kan udvælge et hus, som passer netop til jeres behov. Vi tilbyder også et bredt udvalg af sommerhuse til familier med hund og feriegæster i kørestol - så her er noget for alle. Ved de fleste sommerhuse er der balkon eller terrasse, og dermed kan I altid nyde de smukke omgivelser med klitter og fyrretræer. Ved hjælp af en 600 meter lang rampe er det også muligt for kørestolsbrugere og familier med barnevogn eller klapvogn at tage på udflugt til stranden.
Bornholm er det mest solrige sted i Danmark. Og derfor benytter mange feriegæster muligheden for at dyrke friluftsaktiviteter under åben himmel her. Golfspillere kan boltre sig på den nærliggende, 18-hullers golfbane. Cykelentusiaster kan benytte det vidt forgrenede net af cykelstier. Elsker I skov og strand, er ferieområdet Dueodde det helt rigtige for jer. Lystfiskere kan kaste snøren ud i såvel havet som i områdets vandløb og søer.
Tag på udflugt til Nexø. Her finder I en stemningsfuld havn og mange hyggelige caféer. Besøg sommerfugleparken og nyd den tropiske atmosfære med små vandfald og massevis af farverige sommerfugle. I kan beundre flere end 1000 forskellige sommerfugle mellem papegøjerne og de tropiske planter.

Lej et sommerhus i feriebyen Dueodde Ferieby og benyt jer af de fælles swimmingpools.

Lej et sommerhus i feriebyen Dueodde Ferieby og benyt jer af de fælles swimmingpools.

Hold ferie i Dueodde Ferieby. Feriebyen er særdeles attraktiv på grund af sin perfekte beliggenhed. På sydspidsen af Bornholm finder I et stort antal individuelle sommerhuse, som ligger direkte i klitterne, omgivet af fyrreskov og kun få minutters gang fra stranden. For mange familier er Dueodde Ferieby det bedste valg på grund af sommerhusenes beliggenhed, direkte i den smukke, bornholmske natur. Dueodde er også ideel for vandsportsentusiaster, som her finder noget nær perfekte forhold for windsurfing.
En af fordelene ved feriebyen er muligheden for at benytte den fælles pool. Der findes også en ekstra pool til børn. Derudover er der fri adgang til et fællesrum med bordtennisbord. Området byder også på en legeplads for mindre børn. I feriebyen kan I leje cykler til hele familien. Og med det veludbyggede net af cykelstier kan I trygt og sikkert tage ud og udforske øen på cykel.
Kør gennem Bornholms enestående landskaber og hold pauser undervejs for at lære omgivelserne bedre at kende. Besøg eksempelvis fyrtårnet Dueodde Fyr. Det hvide tårn blev bygget i 1962 og er 47 meter højt. Dermed er det et af Skandinaviens højeste fyrtårne. Gå op i tårnet og nyd den fabelagtige udsigt over Østersøen. Her og der kan I også se en af Bornholms karakteristiske, hvidkalkede rundkirker. De historiske bygninger er mere end 800 år gamle og har fungeret som meget mere end kirker. De er også blevet anvendt som forrådskammer og som forsvar. De fire mest kendte rundkirker er Østerlars - den største af de fire, samt Olsker - den højeste og mest elegante. Rundkirken i Nylars indeholder en række meget velholdte kalkmalerier. Og rundkirken i Nyker, som er den mindste af de fire, indeholder kalkmalerier fra flere epoker af kunsthistorien.

Aktive ferieoplevelser på Bornholm

Sømarken er det perfekte udgangspunkt for udflugter på Bornholm.

 Sømarken er det perfekte udgangspunkt for udflugter på Bornholm.

Sømarken er et populært ferieområde på den sydøstlige del af Bornholm. Her finder I et bredt udvalg af forskellige sommerhuse. Udsøg jer det helt rigtige hus og glæd jer til jeres sommerferie i denne enestående del af Danmark.
Den langstrakte sandstrand ved Sømarken består af groft sand. Vandet bliver hurtigt dybt, så derfor er denne strand mest velegnet til familier med større børn. I vandet ligger der mange store sten, som børnene springer fra med stor fornøjelse. Stranden deler sig i Østre Sømark og Vestre Sømark, og ved Østre Sømark finder I et lille fiskerleje med røgeri og restaurant.
Omkring Sømarken finder I øens bedste fiskesteder. Raghammer, Holster Odde, Stenodde og Sommerodde er nogle af de foretrukne udflugtsmål for lystfiskere. Hvis I er heldige, lykkes det måske at fange en havørred, som kan veje flere kilo. Men ørrederne er svære at fange, da de ofte sætter sig til modværge. Om I fanger en ørred eller ej, bliver alle, der kaster snøren ud, belønnet med en uforglemmelig lystfiskeroplevelse.
For at udforske øen nærmere, kan en cykeltur anbefales. Selv den øvede cyklist kan blive udfordret ved at tage den 110 kilometer lange cykelsti, som fører jer hele vejen rundt på Bornholm.
Forlystelsesparken Joboland ligger ved Svaneke, omkring 20 km fra Sømarken. Her kan I benytte en eventyrlegeplads med hoppeborg og besøge en mini-zoo med mange forskellige dyr, blandt andet æsler, marsvin, aber og påfugle. Mange familier søger også ind i vandlandet, der er et paradis for alle vandhunde. Prøv de mange forskellige vandrutchebaner og find jeres foretrukne. I børnebassinet er vandet altid varmt og alt er lavet af bløde, børnevenlige materialer. Her kan selv de mindste drive rundt i en af baderingene eller prøve en af de små rutchebaner.

Ferie i Sandkås – oplev Bornholm og tag på nye, spændende udflugter

Ferie i Sandkås – oplev Bornholm og tag på nye, spændende udflugter

Søger I et sommerhus på Bornholm? Prøv at holde jeres sommerferie i Sandkås. Området ligger i den nordlige del af Bornholm. Her finder I en række enestående sommerhuse i meget naturskønne omgivelser. Der kort afstand til stranden fra de fleste sommerhuse. Stranden er opdelt i flere afsnit, som hver især er afgrænset af smukke klippetanger. Klipperne forvandler stranden til et unikt og imponerende landskab.
Havet er ikke den eneste mulighed for afkøling her. Lige nord for Sandkås og sydvest for Hammershus ligger Opalsøen. Søen befinder sig i et tidligere stenbrud, og om sommeren benytter mange feriegæster muligheden for en afkølende dukkert her. Og her finder I også en spændende aktivitet: Danmarks længste tovbane på 293 meter. Først bliver de modige iført en klatresele, og dernæst bliver de fastgjort til banens to tove. Efter en kort instruktion kan man træde ud over klippekanten – og så går det stærkt. I kan opnå en topfart på 70 km/t og I lander på det kolde vand med fart på 40 km/t. Denne attraktion er en succes hos både børn og voksne. Her får I med garanti nogle andre oplevelser end på en almindelig stranddag.
Hvis I søger ideer til udflugter lidt ud over det sædvanlige, så kan I eventuelt også besøge hestevæddeløbsbanen Bornholms Brandpark i Åkirkeby. Spil på jeres favorit og lad jer rive med af stemningen. En oplevelse, I ikke må gå glip af.
Besøg også slotsruinen Hammershus. Borgen blev opført omkring år 1200 af kong Valdemar Sejr, og har i løbet af årene være anvendt til forskellige formål. I 500 år har den fungeret som fæstning, magasin, fængsel og administrationssæde for Bornholm. På grund af de forskellige anvendelser er borgen regelmæssigt blevet om- og tilbygget. Til sidst henlå borgen og forfaldt. I 1822 blev ruinen fredet og i 1885 begyndte en omfattende restaurering af stedet. På grund af restaureringen kan I i dag beundre resterne af det imponerende bygningsværk.

Andre udflugtsmål på Bornholm

  • Åkirkeby: Lige i nærheden af Åkirkeby finder I Ekkodalen. Med en længde på 12 km er Ekkodalen den største og længste sprækkedal på Bornholm. Udforsk de smukke naturomgivelser, hør jeres eget ekko genlyde fra klipperne og se, hvilke spor, som gletsjerne fra den sidste istid har efterladt i dalen.
  • Balka: Den lange, hvide strand og det lave vand gør Balka populær – især blandt familier med små børn. Da området kun ligger 3 km syd for Nexø, kan I via stranden nemt og bekvemt komme til en større by, som byder på butikker, restauranter og en hyggelig havn.
  • Hasle: Syd for havnen i den lille by Hasle røges sildene stadig efter de gamle metoder med fugtigt ellebrænde. Et af røgerierne fungerer i dag som museumsrøgeri, og her kan I se en udstilling om silderøgeriernes historie på Bornholm.
  • Sandvig: Tæt ved Bornholms nordspids ligger det lille lokalsamfund Sandvig. Direkte ved kysten, og kun en kort gåtur fra Sandvig, finder I ruinerne af Salomons Kapel fra 1300-tallet. Med Østersøen i baggrunden danner ruinerne en utrolig smuk og romantisk kulisse.