Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Østermarie

Østermarie ligger tæt ved nogle af de bedste strande på ferieøen Bornholm

Østermarie, er en lille by med mindre end 500 indbyggere, og befinder sig på den østlige del af ferieøen Bornholm. Østermarie befinder sig kun 10 km sydøst for Gudhjem, hvor vejene fra Rønne, Østerlars, Gudhjem og Svaneke krydser hinanden. På en ferie i sommerhus i Østerlars bor I centralt på øen Bornholm, og nogle af de bedste Strande på Bornholm, Balka Strand og Dueodde Strand, befinder sig i en radius af 20 km omkring Østermarie. En ferie i privat sommerhus i Østermarie er en skøn oplevelse for hele familien. I kan tilbringe mange timer på en af de herlige strande med sandslotte og boldspil eller tage på udflugt til nogle af Bornholms mange seværdigheder. I byens brugsforretning kan I købe ind til jeres ophold i sommerhus, og i byerne Svaneke og Aakirkeby, som ligger ca. 10 minutters kørsel fra Østermarie, er der gode indkøbsmuligheder. Af den første kirke i Østermarie, som er fra det 12. århundrede, er der kun apsis, kor, sydmuren og vestmuren af våbenhuset tilbage. Kirkeruinen er i dag fredet. Den nyere kirke i Østermarie befinder sig lige bag ved den gamle kirke.

Naturen omkring Østermarie på Bornholm

Det store skovområde Almindingen ligger vest og syd for feriestedet Østermarie. Mod nordvest ligger Østerlars Kirke og skovområde Rø Plantage, og i nordlig retning befinder sig øerne Christiansø, Græsholm, Frederiksø og Lilleø udfor Gudhjems kyst. Kombiner jeres udflugter fra Østermarie med en cykeltur, hvorved I også sammen med børnene kommer hurtig til måls. De ca. 250 km cykelstier på ferieøen Bornholm sørger for en delvis bilfri ferie. Også lystfiskere har gode betingelser ved Bornholms kyster og i søerne på Nordbornholm. Fra de fleste fiskerihavne er der gode muligheder for havfiskeri med fiskekuttere i Østersøen. Golfere som holder ferie i privat sommerhus i Østermarie, har kun 15 km til den nærmeste golfbane. Almindingen betyder ”til almén benyttelse”. Området kunne frit benyttes af beboerne som græsningsarealer for deres husdyr. Dette store naturområde forsvandt gennem tiderne. Almindingen med den 12 km lange Canyon Ekkodalen er i dag et meget populært udflugtsmål. Endda orkideer vokser i dette smukke naturområde. De stejle vægge i Ekkodalens er nogle steder op til 20 meter høje. Paradisbakkerne vest for Svaneke og tæt ved Østermarie er et meget kuperet klippelandskab med mange sprækkedale og en enestående naturskov. Mange af dalene er meget smalle og har næsten lodrette klippesider og en frodig vegetation.

Sommerhusudlejning ved Østermarie

Et sommerhus ved Østermarie ligger typisk i og omkring byen, og til Bølshavn mod øst er der kun 5 km. Også dér er der nogle private sommerhuse i smukke omgivelser. Den forrevne kyst ved Bølshavn og andre kystområder på Bornholm er noget helt enestående, og findes ikke nogen andre steder i Danmark. Hvis I gerne vil opleve en afslappende ferie i sommerhus på Bornholm kan I leje et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com i og omkring Østermarie. De fleste sommerhuse er indrettet efter ejerens smag med møbler, køkkenudstyr samt hårde hvidevarer og diverse dekorationer. Et typisk bornholmsk sommerhus har alt det I har brug for til et dejligt ferieophold. En hel del private sommerhuse i området omkring Østermarie er gennem årene blevet moderniseret, og fremstår i dag som energivenlige og har ofte en brændeovn, internet, fladskærms tv og cd-afspiller. På ferieøen Bornholm finder I sommerhuse i alle størrelser, prisklasser og forskellige beliggenheder. Når I bor i privat sommerhus på Østbornholm, har I den frihed selv at kunne tilrettelægge jeres ophold lige som det passer jer. Gennem sommerhusudlejning.com kan I også leje et privat sommerhus, som er egnet til en ferie med hund. Ofte er der en lukket terrasse eller en indhegnet have. Hvis I desuden vælger en 2-ugers Sparferie udenfor hovedsæsonen, kan I hos sommerhusudlejning.com opnå gode rabatter. Det er således nemt at finde et billigt sommerhus i Østermarie.

Seværdigheder ved Østermarie på Bornholm

Kun ca. 7 km fra jeres sommerhus i Østermarie ligger natur- og forlystelsesparken Joboland Brændesgårdshaven med spændende oplevelser som robåde, svævebane, klatrestativer, minigolf, bowling, træbiler, aber, geder samt et stort vandland. JOBOLAND Brændesgårdshaven i Svaneke er et tidligere landbrug, som nu er en populær natur- og forlystelsespark. I Østermarie befinder sig desuden Bornholms Modeljernbanemuseum. Bornholms vartegn er de hvidkalkede rundkirker, som er mere end 800 år gamle. De mest kendte af disse kirker, som også blev anvendt til forsvar og opbevaring af forråd, er Østerlars Rundkirke, som ligger 7 km fra Østermarie, desuden Olsker Rundkirke i Allinge, Nylars Rundkirke i Aakirkeby og Nyker Rundkirke ved Rønne. Bornholms Kunstmuseum, der ligger tæt ved de enestående klipper, Helligdomsklipperne, er ligeledes et besøg værd. Når I er på ferie i privat sommerhus i Østermarie, skal I besøge Bornholms Middelaldercenter, hvor I kan gå på en tidsrejse til middelalderen. Det er et spændende oplevelsescenter, hvor hele familien kan deltage ved de mange aktiviteter. Her kan I også tage en ægte ridderrustning på og desuden gå på runejagt. I ser mange steder på Bornholm de karakteristiske skorstene fra røgerierne. Røget fisk og især røget sild er en populær specialitet på Bornholm. Den 900 år gamle Aa Kirke med det markante tvillingetårn og oplevelsescentret NaturBornholm hører til hovedattraktionerne i Aakirkeby som ligger få km fra Østermarie. Aa Kirke var oprindelig øens domkirke under Lunds ærkebiskop. Den blev bygget i midten af 1100-tallet. Døbefonten med runer og relieffer er fra 1100. Kirken har en altertavle og en prædikestol fra 1600. Når I er på ferie i sommerhus ved Østermarie skal I tage på en sejltur fra Svaneke til Christiansø og besøge Christiansø Museum, som viser livet på Christiansø i fæstningstiden, både om hverdagslivet og forsvaret. Nyd ferien i sommerhus på Bornholm.