Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Nexø

Sommerhusudlejning i det hyggelige Nexø på Bornholms sydøstkyst

Nexø er en flot ferieby, som ligger på solskinsøen Bornholm. Byen og området med sommerhuse er beliggende på Østbornholm, lige ud til Østersøen, som sender frisk havluft ind over byen. Det er nemt at finde et godt sommerhus eller en dejlig ferielejlighed i eller omkring denne smukke ferieby. I Nexøs gamle bydel kan I stadig se de smukke, velbevarede bindingsværkshuse. På byens brostensbelagte torv kan I nyde provinskøbstadens ro til lyden af springvandets pjasken. Havnen summer af aktivitet, og her kan I opleve alverdens bådtyper, fiskeforretninger, røgerier, modebutikker, caféer, restauranter og en hyggelig stemning. I Nexø kan I også købe alt det, I har brug for til jeres ophold i sommerhus. På Nexøs gamle røgeri ryges der stadig sild på gammeldags maner. I kan nyde røgvarerne på stedet eller tage dem med hjem i jeres sommerhus. Nord for havnen ligger sandstranden som er med sten. I Nexø findes forfatteren Martin Andersen Nexøs barndomshjem, hvor der er indrettet en mindestue med fotos, personlige effekter o.lign.

Naturen omkring Nexø på Bornholm

Feriebyen Nexø er omgivet af Nexø Lystskov i syd og Østersøen i øst. Mod nord ligger den østbornholmske klippekyst og i vestlig retning ligger skovområdet Almindingen med Paradisbakkerne. Paradisbakkerne ved Svaneke på Bornholm ligger kun 5 km fra jeres sommerhus eller ferielejlighed i Nexø. Det er et meget kuperet klippelandskab med mange sprækkedale og en enestående naturskov. Ca. 2 km udenfor Svaneke og med udsigt til Østersøen ligger den smukke besøgshave Fuglesang Haveparadis. Det er et 11.000 kvm stort engelsk/orientalsk inspireret haveanlæg som blev anlagt på et nedlagt landsted. Ved Nexø Sydstrand har I adgang til et fugletårn og en parkeringsplads ved fuglereservatet fra landevejen mod Balka. Fra fugletårnet kan I overskue fuglereservatet som er et naturskønt område og desuden Bornholms bedste sted for at observere vadefugle. Bornholms største samling af bautasten er beliggende i Gryet, som er en lille skov. Ved Bodils kirke i Bodilskær ca. 3,5 km øst for Nexø, er der ved Bjergegårdsvej et skilt, der viser vejen.

Sommerhus og ferielejlighed i Nexø

I feriebyen Nexø kan I holde ferie i sommerhus eller ferielejlighed. På denne måde er der aldrig langt til den hyggelige havn eller restauranterne, caféerne og butikkerne i byens centrum. Private ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm er alle møbleret og indrettet efter ejerens smag med møbler, inventar, hårde hvidevarer og diverse pynt. Her har I alt det I har brug for til et vellykket ferieophold. Gennem de senere år er mange private sommerhuse og ferielejligheder blevet renoveret og fremstår i dag som energivenlige og med moderne inventar. I Nexø kan I holde en Miniferie eller et ugevis ophold i privat sommerhus eller ferielejlighed gennem sommerhusudlejning.com. Mange feriegæster fra ind- og udlandet vælger en ferie i sommerhus hos sommerhusudlejning.com på grund af de billige lejepriser. Når I bor i sommerhus i Nexø, har I den frihed selv at kunne tilrettelægge jeres ophold som det passer jer. Gennem sommerhusudlejning.com kan I også leje sommerhuse som er egnet til kørestolsbrugere. Mange hundeejere vælger en ferie i sommerhus med deres bedste ven og finder hos sommerhusudlejning.com et passende sommerhus til en billig lejepris, som er egnet til et ophold med hund. Hvis I vælger 14 dages ferie udenfor højsæsonen kan I hos sommerhusudlejning.com opnå gode rabatter. Som altid når I besøger Bornholm, er det vigtigt at tjekke færgeforbindelserne.

Seværdigheder omkring Nexø på Bornholm

Når I bor på et ferieophold i sommerhus i Nexø er der meget at se på. Nexø Museum er et egnsmuseum, som er indrettet i det gamle tinghus, et af byens ældste huse. Her kan I se gammelt værktøj, vragrester, et fiskerhus og forskellige andre rekvisitter, og i kælderen kan I se resterne af den gamle fangekælder. På grund af de mange kunsthåndværkere på øen Bornholm er det også muligt at opleve keramik- og granitværksteder i Nexø. Hos Bornholms Sommerfuglepark i Nexø kan I nyde synet af de smukke, tropiske sommerfugle, eksotiske planter og farvestrålende blomster. Besøg Galleri Paradis i Nexø som åbnede i 2005. Det er som at komme ind i havehuset med en masse smukke ting. Dette havehus er bare på 140 m2. Der fremstilles håndlavet farverigt stengods. Besøge også Kjaerstrup Chokolade, som giver kunderne en oplevelse, der vækker alle sanserne. Her bliver i bekendt med Kjaerstrups krav til kvalitet, ærlighed og enkelthed i dette lækre håndværk. Lise og Dirch Jans har mange års erfaring som keramikere. Om vinteren arbejder de to i deres værksted i Syd Australien og om sommeren hos Jans Keramik i Nexø området på Bornholm. Elisabeth Müller har en lille butik i Nexø, hvor I altid kan finde smukke gaver. Elisabeth Müller Smykker har et stort udvalg af smykker, som er fremstillet på eget værksted. Når I nu bor i sommerhus i Nexø skal I tage på en sejltur fra Svaneke til Christiansø og besøg Christiansø Museum, som viser livet på Christiansø i fæstningstiden, om hverdagen og forsvaret. Oplev charmerende Nexø på skønne Bornholm, og få en uforglemmelig ferie i sommerhus.