Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Stammershalle

Stammershalle er et roligt og hyggeligt ferieområde i meget naturskønne omgivelser på Nordbornholm

Stammershalle er beliggende ved Bornholms nordøstkyst - lige ud for Christiansø og langs en af Bornholms smukkeste strækninger mellem Allinge og Gudhjem. Her kan I opleve et åbent klippeterræn langs vandet og flere kulturhistoriske minder, bl.a. tre karakteristiske bautasten og flere gravanlæg fra bronze- og jernalderen. De arkæologiske fund i området vidner om, at stedet har været beboet i 9000 år.
Stammershalle ligger ligeledes tæt ved de smukke naturområder Helligdomsklipperne og Døndalen med vandfaldet Døndalsfaldet.
Det er muligt at spise på det hyggelige Stammershalle Badehotel, som er beliggende direkte ud til vandet. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Tejn (3 km) samt butikker, spisesteder og seværdigheder i Allinge (6 km mod nord) og Gudhjem (8 km mod syd).
Stammershalle er et ideelt feriested for kultur- og naturelskere, og inden for kort afstand finder I charmerende fiskerbyer, røgerier, naturområder og attraktioner for hele familien.

- Stammershalle

Bornholms Kunstmuseum ligger ved Helligdomsklipperne. Her kan I se værker af kendte bornholmske malere samt temaudstillinger med kunst, design og kunsthåndværk (2 km).
Allinge byder bl.a. på en hyggelig havn med et røgeriet, hvor I kan smage de friskrøgede varer, samt gamle gader med købmandsgårde, butikker og restauranter (6 km).
Gudhjem er karakteriseret af sine små, hyggelige havne, stejle gader, maleriske bindingsværkshuse, røgerier, kunstnere, gallerier, arbejdende værksteder og den næsten sydlandske stemning (8 km)
Oluf Høst Museum i Gudhjem er et kunstmuseum, hvor malerens liv føres videre i hans eget hjem.
Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem er et historisk oplevelsescenter med mennesker, dyr, huse, vandmøller og befæstet voldsted. Her får I et indtryk af bondelivet i perioden 1350-1450.
Rundkirkerne er øens vartegn. De karakteristiske, hvidkalkede kirker er over 800 år gamle og 4 mest kendte er: Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker.