Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Boderne

Rekreativ ferie i sommerhus i Boderne, kun få hundrede meter fra dejlig badestrand

Feriestedet Boderne ligger i den sydvestlige del af øen Bornholm, tæt ved Åkirkeby, og er bl.a. kendt for sommerhusudlejning. En ferie i privat sommerhus i Boderne byder på rekreative dage i landlige omgivelser, få hundrede meter fra den dejlige sandstrand. I kan således, umiddelbart efter at I er stået op, nyde et forfriskende bad i Østersøen og unde jer selv et stykke kage i den hyggelige strandcafé om eftermiddagen. Aakirkeby ligger kun få km nord for Boderne. Der har I gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Hvis I spiller golf, finder I en god golfbane blot 15 km fra jeres sommerhus. Nyd en gåtur til den maleriske lille havn i Boderne med de røde fiskerhuse.

Naturen omkring Boderne på Bornholm

Området Boderne med de mange sommerhuse er omgivet af plantager og klitlandskab i syd og øst, landbrugsjord i nord og Østersøen i vest. Tag jeres mountainbike med, når I holder ferie i privat sommerhus i Boderne og prøv Mountainbikeruten i Almindingen med start ved Rytterknægtens parkeringsplads. Almindingen med den 12 km lange Canyon Ekkodalen er et meget populært udflugtsmål. De stejle vægge i Ekkodalen er nogle steder helt op til 20 meter høje. Almindingen er et fantastisk flot område for spadsereture. I kan vælge at følge vandreturen ved Lindesbjerg. Når I kommer til Tårnet får I et flot overblik over dyrelivet i den ca. 10 ha store Svinemose samt de tilstødende græsarealer. Udkæret er en lavvandet sø, hvor I fra fugletårnet kan observere fuglelivet. Lystfiskere har både på havet, i de maleriske søer på nordøen og ved Hasle samt i fiskesøer og i øens vandløb mulighed for at gøre en god fangst. Besøg Jættestuen Lundestenen ved Aakirkeby. Den er Bornholms største og bedst bevarede jættestue, og stammer fra den yngre stenalder. For at finde Jættestuen skal I dreje af ved Hovedgårdsvejen mod Tornegård. Når I kommer til gården er der en parkeringsplads og et skilt, der viser hen til jættestuen.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Boderne på Bornholm

De private sommerhuse i Boderne ligger spredt i plantageområdet bag den fine sandstrand. En ferie i sommerhus er også i Boderne en meget populær ferieform, fordi man bestemmer faktisk det hele selv, og naturen er omdrejningspunktet. Ved den Bornholmske Sydvestkyst kan I holde miniferie i sommerhus eller booke et ugevis ferieophold i et privat sommerhus til billige priser gennem sommerhusudlejning.com. Alle sommerhuse er møbleret og i køkkenet er der det nødvendige køkkengrej samt service og bestik. Selvom de fleste sommerhuse er indrettet efter ejerens smag, så vil I finde alt det i husene som er nødvendigt til en vellykket ferie. Udenfor højsæsonen er der god plads på færgen, og her finder I også masser af billige sommerhuse i Boderne. Når nu skal den lange vej til Bornholm, kan vi byde på 14 dages ferie med rabat, hvor I kan få en billig ferie for hele familien. Feriegæster der gerne vil tage deres hund med på ferie, finder også ved Boderne et passende sommerhus gennem sommerhusudlejning.com med lukket terrasse eller indhegnet grund.

Aktiviteter og attraktioner

Bornholm er ideel for lystfiskere, fugleinteresserede og familier, der gerne vil bade i ferien og helst opleve området til fods eller på cykel. Den smukke klippeø har over 250 km cykelveje, hvoraf hovedparten er bilfri. Da Bornholm er en lille ø, kan de mange spændende seværdigheder nås på under 1 time. Det gælder smukke havnebyer, traditionelle røgerier, åbne kunsthåndværksteder, museer, underholdende oplevelsescentre, de fineste hvide strande og den fascinerende natur. Besøg Vikingegården Værfeldtsgård. Her bliver der produceret billedskærerarbejder, brugskunst og vikingehåndværk. De besøgende får en oplevelse af livet på Bornholm for 1000 år siden. Der er åbent for besøg hele året rundt. Besøg også Bornholms Rovfugleshow ved Rønne som har meget at byde på. Nyd på jeres besøg når de elegante fugle bliver fodret i luften. Stedet ligger midt i Bornholms enestående natur. I det maleriske området er der både vandløb, søer og klipper. Kun 8 km fra jeres sommerhus i Boderne finder I 'Karen Dam - Håndvævede Textiler', hvor I kan beundre og købe håndvævede tekstiler. I blomsterbyen Aakirkeby finder I de to seværdigheder Bornholms Automobilmuseum og oplevelsescentret NaturBornholm, hvor I kan lære mere om Bornholms natur fra en tid da den glødende lava brød ud for mere end en milliard år siden. I Nexø som ligger 18 km fra Boderne finder I de tre udflugtsmål 'Nexø Museum', den berømte forfatter Martin Andersen Nexøs barndomshjem (1869–1954) og 'Bornholms Sommerfuglepark & Tropeland'. Men også Rønne med bl.a. keramikmuseet 'Hjorths Fabrik' er et besøg værd. Bornholms Middelaldercenter er et oplevelsescenter, som har hovedtemaet kultur og natur i tiden 1300-1450. Bornholms Middelaldercenter viser boliger, en vandmølle, en smedje og en borgplads fra Middelalderen. Oplevelsescentret er på 15 ha, og ligger kun 500 meter fra Østerlars Rundkirke. En af de typiske røgerier på Bornholm er Hasle Røgeri, hvor fiskene stadigvæk bliver røget efter gammel tradition. Oplev Boderne og andre destinationer på Bornholm i et privat sommerhus fra sommerhusudlejning.com.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Boderne Sommerhus, Boderne

   Reg.nr.: 95-0351

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring