Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Sømarken

Sømarken har en fiskerihavn med charmerende gamle fiskerhuse og et røgeri

Ferieområdet Sømarken på østersøøen Bornholm har en lang og afvekslende sandstrand og et yndet sted for sommerhusudlejning. Det er ikke en så fin sandstrand som ved Dueodde men betingelserne er ideelle for hele familien. Området ved Østre Sømark består af en lille fiskerihavn med gamle fiskerhuse, et røgeri og en restaurant, hvorimod Vestre Sømark hovedsageligt består af en campingplads med kiosk og et område med private sommerhuse. Den nærmeste købmandsforretning befinder sig i landsbyen Pederskær hvor I kan forsyne jer med det mest nødvendige til jeres ophold i sommerhus.

Naturen i Sømarken på Bornholm

Sømarken er omgivet af skov og klitter. Vandet ved Sømarken bliver hurtigt dybt, hvilket er meget sjov, hvis man vil springe hovedkulds i vandet. Her er det godt at holde øje med børnene. Omgivelserne omkring jeres private sommerhus er naturreservat, og byder på mange gode muligheder for vandreture. Foruden afslapning og solbadning er Sømarken et godt udgangspunkt for udflugter i området. Ikke langt fra Sømarken ligger Vandmøllen Slusegård. Hvis I ikke er bange for højder, så kan I fra fyrretårnet Dueodde Fyr nyde udsigten over det meste af Bornholm. Ekkodalen er Bornholms længste kløft med hele 12 km længde og en helt speciellt natur. Her kan I se træer, som ikke findes andre steder i Danmark. Endda orchideer vokser i dette smukke naturområde. De stejle vægge i denne Canyon er nogle steder op til 20 meter høje.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Her ved Sømarken ligger de fleste sommerhuse i et område ved Vestre Sømarken. Mange sommerhuse ligger malerisk placeret i det smukke landskab bag klitterne. Som regel ligger vores sommerhuse i gåafstand til stranden. Også her på Bornholm kan I holde miniferie i sommerhus eller booke et ugevis ferieophold i sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. Mange af de private sommerhuse bliver udlejet til feriegæster fra det danske fastland og hele Nord- og Vesteuropa gennem sommerhusudlejning.com. Billige sommerhuse er ofte muligt at finde udenfor sæsonen, og I højsæsonen kan I Last Minute få billige sommerhuse. Endda luksus sommerhuse med spa og internet kan komme på tilbud, hvor I kan få en billig ferie i sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner

På en ferie i privat sommerhus på Bornholm kan I nyde de flotte klippekyster mod nord, en af Nordeuropas bedste sandstrande ved Dueodde mod syd, og det store skovområde Almindingen midt på øen. På Bornholms nordlige halvdel ligger borgruinen Hammershus fra det 13. Jahrhundert. I Bornholms Middelaldercenter kan I gå på en tidsrejse til middelalderen og møder måske en ædel ridder. Det er et oplevelsescenter, hvor hele familien kan deltage ved de mange aktiviteter. Her kan I også tage en ridderrustning på eller gå på runejagt. Joboland i Brændegaardshaven er samtidigt forlystelsespark og dyrepark. Også her er der masser af sjov til hele familien. På Bornholm er der mange aktivitetsmuligheder. Besøg de fire imponerende rundkirker på Bornholm. En af Bornholms største og ældste Rundkirker er Østerlars Rundkirke ved Gudhjem. Den er samtidigt Bornholms ældste bygning fra ca. 1150. Oprindelig var kirken unden tag som dog blev bygget i 1744. Her finder I også 3 runesten fra år 1050. Tag på en cykeltur hele øen rundt og kør ad fredelige nedlagte jernbanelinier og smukke landeveje. Nyd verdens første og eneste håndlavede lakrids ved Johan Bülow i Svaneke, fremstillet af de fineste råvarer og helt uden tilsætningsstoffer. Forsvarsmuseet Bornholm i Rønne rummer omfattende samlinger fra Bornholms militære historie med uniformer, våben, bygninger og arealer. Her er der også rester af Rønnes befæstning, herunder Kastelstårnet fra 1688. Bornholms Tekniske Samlinger i Allinge er et gårdmuseum fra bedstefars tid som viser alt fra legetøj, håndværksgrej, radioer og eludstyr til landbrugsredskaber og traktorer. De der har bensin i blodet skal tage en tur fra deres sommerhus i Sømarken til Bornholms Automobilmuseum i Aakirkeby som har flere end 75 køretøjer i sin samling. Der er oldtimere, motorcykler og en del gamle motorer. I museet er der også et værksted fra 1920. Det er ren nostalgi! Oplevelsescentret NaturBornholm i Aakirkeby har nu i 14 år budt på oplevelser og viden omkring den enestående bornholmske natur og geologi. Oplev Bornholm gennem dets planter, dyr og bjergarter og vær med til en del aktiviteter, når I vælger sommerhusudlejning i Danmark.