Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Svaneke

Den idylliske ferieby Svaneke er Danmarks mindste og østligste købstad

Feriebyen Svaneke ligger et par km nord for Aarsdale på østsiden af Bornholm, og her er private sommerhuse fra flere udbydere indenfor sommerhusudlejning på Bornholm. Svaneke er en harmonisk og smuk havneby med velbevarede bindingsværkshuse, gamle købmandsgårde, stengærder, frodige haver, røgerier, keramikværksteder, glaspusterier, gallerier, et bolsjekogeri samt mange butikker og hyggelige spisesteder. Det er en spændende ferieby med gode shoppingmuligheder. Der kan købes frisk fisk på havnen hver dag. Svaneke Købmandshandel har et bredt udvalg af Bornholmske fødevarer. Her kan I godt købe ind til jeres ophold i sommerhus. I Åkirkeby som ligger nogle km sydvest eller i Nexø syd for jeres sommerhus i Svaneke, er der gode indkøbsmuligheder. Der hersker en næsten sydlandsk stemning i byen. Stejle klippepartier hæver sig op fra havnen og højt over Svaneke står to vindmøller, bl.a. 'Stubmøllen' fra 1634, som er Danmarks ældste.

Naturen i Svaneke på Bornholm

Svaneke er omgivet af landbrugsjord i vest, Povlsker Plantage samt Paradisbakkerne i sydvest og havet i øst. Nord for Svaneke ligger Nordskoven som en bred stribe langs kysten. Kysten udfor Svaneke er klippekyst. De flotte sandstrande ligger mod syd. Bornholm er en enestående del af Danmark, for det er det eneste sted, sammen med Ertholmene, hvor I kan opleve granitklipper. Og så er det her på Bornholm, I kan se 4 af Danmarks 7 bevarede middelalderrundkirker. Kun 2 km udenfor Svaneke med udsigt til Østersøen og Christiansø, ligger den smukke besøgshave Fuglesang Haveparadis. Det er et 11.000 kvm stort engelsk/orientalsk inspireret haveanlæg, som blev anlagt på et nedlagt landbrug. Hvis I er til gamle oldtidslevn, så skal I se den lille jættestue ved Arnager, som er fra den yngre stenalder. I skal fra Søndre Landevej dreje mod Arnager ad Arnagervej. Fra P-plads kort før Arnager fører en sti hen til jættestuen. I Døndalen ved Søndre Strandvej i Rø møder I 700 meter oppe i dalen Danmarks største vandfald med en højde på 20 meter. Paradisbakkerne ved Svaneke på Bornholm er et meget kuperet klippelandskab med mange sprækkedale og en enestående naturskov. Mange af dalene er meget smalle og har næsten lodrette klippesider og en frodig vegetation.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Svaneke på Bornholm

Overalt på Bornholm er der områder med private sommerhuse, som tiltrækker feriegæsterne fra Tyskland, Norge, Sverige og Danmark. I området omkring Svaneke finder I sommerhuse i alle størrelser, prisklasser og forskellige beliggenheder. Her i Svaneke kan I fra de fleste sommerhuse nå til havnen til fods. I Svaneke er der klippekyst, men I Balka mod syd er der en meget flot badestrand. Mange af de private sommerhuse i svaneke bliver lejet ud til billige priser gennem sommerhusudlejning.com. De enkelte sommerhuse er som regel indrettet med ejerens private ting, men der er alt det i husene, som er nødvendigt for at I kan får en dejlig ferie. I behøver kun selv at sørge for sengelinned, håndklæder, opvaskemiddel, sæbe og toiletpapir. En del af de billige sommerhuse har også en brændeovn, som giver ekstra hygge. Selvom mange besøger Bornholm i højsæsonen, vælger flere og flere at besøge Svaneke udenfor sæsonen, hvor færge og sommerhus er billigere.

Aktiviteter og attraktioner

Besøg Svaneke Bolcher, som er beliggende i en 200 år gammel købmandsejendom på torvet, og oplev hvordan bolcherne bliver fremstillet. Tag med børnene til forlystelsesparken Joboland. Alle forlystelser i Joboland – Brændegårdshaven, som ligger 2 km vest for Svaneke, er gratis når entréen er betalt. Oplev hele 6000 kvm vandland med fem rutschebaner og en crazy river på 125m. I Joboland er der også en smuk sø med 25 robåde, nogle huler med joboer og nostalgisk legetøj. Prøv også de avancerede nautic-jet. JOBOLAND Brændesgårdshaven i Svaneke er et tidligere landbrug, som nu er en populær natur- og forlystelsespark. I Bornholms Sommerfuglepark og Tropeland ved Nexø, kun 9 km mod syd, kan I opleve blomster, planter, dejlige dufte, fugle og masser af farvestrålende sommerfugle, som flyver frit omkring i et stort tropisk glashus. Melstedgård, der ligger syd for Gudhjem, er et levende landbrugsmuseum med huse, marker og stalde. De karakteristiske, hvidkalkede rundkirker er Bornholms vartegn. Oplev de over 800 år gamle kirker, der har tjent som forsvar, opbevaring af forråd og som kirkehuse. De mest kendte af dem ligger i Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker. Besøg Pernille Bülow Glas i Svaneke. Oplev kunstnerens kreativitet og evnen til at bruge sine hænder. Pernille Bülow er i dag leder for 25 medarbejdere i virksomheden Pernille Bülow Glas. Besøg under jeres ophold i sommerhus i Svaneke Bornholms Middelaldercenter, hvor I kan gå på en tidsrejse til middelalderen, og møder måske en ægte ridder. Det er et oplevelsescenter, hvor hele familien kan deltage ved de mange aktiviteter. Her kan I også tage en ægte ridderrustning på eller gå på runejagt.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Svaneke Sommerhus, Svaneke

   Reg.nr.: 95-4015

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Svaneke Sommerhus, Svaneke

   Reg.nr.: 95-4016

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Svaneke Sommerhus i by, Svaneke

   Reg.nr.: 95-4020

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2