Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Balka

Balka ligger ved en af de fineste sandstrande i Europa

Ved en af de fineste sandstrande i Europa, lidt nord for den maleriske fiskerleje Snogebæk, ligger feriebyen Balka og et stort område med private sommerhuse. Balka Strand er en meget populær og børnevenlig strand med rolige vandforhold. Stranden har parkeringspladser, gode offentlige toiletforhold, minigolf og en kiosk. Ved kiosken finder I rampen for familier med barnevogne og kørestolsbrugere. Hele stranden bliver regelmæssigt renset for tang. Følg stranden mod Snogebæk og besøg butikkerne, røgeriet, glasblæseriet og en af restauranterne. Når I går i den modsatte retning kommer I til feriebyen Nexø. Her er der flere bureauer indenfor sommerhusudlejning samt hyggelige gader med spændende butikker, caféer og en del restauranter som serverer bornholmske specialiteter. Den store fiskerihavn i Nexø er et populært udflugtsmål.

Naturen i Balka på Bornholm

Lige bag kysten ved Balka ligger der gamle grave fra jernalderen som kaldes Balka Kraterrøser. Her finder I også Bornholms længste beskyttelsesvold, den 600 m lange Langskanse. Overalt på Bornholm er der vandre- og cykelstier som fører jer gennem øens enestående natur. Tag jeres mountainbike med når I holder ferie i privat sommerhus på Bornholm og benyt Mountainbikeruten i Almindingen med start ved Rytterknægtens parkeringsplads. Denne rute er ensrettet og markeret. Ca. ¾ del af banen foregår som single track i skovbunden og det resterende forløber ad gamle spor i bevoksningen. Safirsøen ved Hasle er det ideelle sted til en tur med familien og den ligger meget nemt tilgængeligt. Det er den perfekte sø til ferskvandsfiskeri. Fiskene er mindre end i Smaragdsøen, men der er til gengæld mange af dem. Stenbrudssøen Nexø på Bornholm har en naturlig bestand af karusser, suder, aborrer og ål. Der blev udsat sandart for mange år siden og fisken formerer sig godt.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Omgivet af et naturområde med fyrreskov ligger området med sommerhuse ved Balka flot placeret i den smukke natur på østersøøen Bornholm. Til dem der ønsker en afslappende ferie med gåture, solbadning eller fisketure er et ophold i sommerhus ved Balka lige det rigtige. Et sommerhus ved Balka danner grundlag for en rolig og afslappende ferie og en basis for udflugter til de mange attraktioner på ferieøen Bornholm. Også her er der private sommerhuse for enhver smag og i alle prisklasser. Udvalget af sommerhuse spænder fra helt billige sommerhuse og op til de større luksus sommerhuse. Mange turister benytter sig af sommerhusudlejning.com og holder ferie i sommerhus, fordi man er uafhængig og bestemmer selv hvornår man vil stå op, og hvor man vil gå eller køre hen. Afstanden mellem sommerhus og strand er som regel ikke lang. Højsæsonen på Bornholm er meget besøgt, men udenfor sæsonen er det let at finde billige sommerhuse i Balka.

Aktiviteter og attraktioner

Golfere har mulighed for at prøve hele 3 golfbaner på Bornholm. Hammershus Slotsruin, Paradisbakkerne, den lille ø Christiansø og Naturcenter Bornholm ved Åkirkeby hører til de største attraktioner på ferieøen Bornholm. Vil I gerne opleve hvordan de berømte Bornholmer sild bliver røget? Så skal I besøge Museumsrøgeriet Hasle Silderøgeri hvor sildene bliver røget på traditionel vis. Hvorfor er kirkerne på Bornholm runde? Besøg en af de 4 rundkirker i enten Nyker, Østerlars, Olsker eller Nylars og kom på sporet. Besøg Svaneke Bryghus hvor der serveres ægte Bornholmer Bryg som blev brygget på vand, malt, humle og gær. Bornholmer Bryg som serveres i restauranten er ufiltreret og upasteuriseret. Brygningen foregår i restauranten. Tag en tur med Hammerhavnens Bådfart i Allinge og besøg den stejle klippekyst ved Hammeren som skal ses fra havet. Det er en stor oplevelse at sejle med motorbåd langs klipperne under Hammershus ruiner og ind i den 70 m lange klippehule. Hos Dykkercenter Bornholm i Rønne har I mulighed for at opleve Bornholms smukke undersøiske verden. I kan prøve alt lige fra prøvedyk til professionelle dykkercertifikater.Når I er på ferie i sommerhus ved Balka, skal I tage en tur til Joboland Brændegårdshaven som har Danmarks smukkeste vandland hvor badevandet altid er 25 grader. I det 600m2 store anlæg er der hele fem sjove rutschebaner.