Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Snogebæk

Snogebæk er et gammelt fiskerleje på den bornholmske sydøstkyst

Feriebyen Snogebæk ligger midt imellem de to ferieområder Balka og Dueodde ved den Bornholmske sydøstkyst. I den hyggelige og rolige landsby Snogebæk er der et livligt havne- og fiskermiljø. Der er også gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder i Snogebæk. Bl.a. findes der i området en del røgerier, hvor I kan dufte til eller smage på øens forskellige fiskespecialiteter. Er I på udkig efter billige sommerhuse på Bornholm, er Snogebæk og Dueodde Ferieby lige de rette destinationer. Området med private, billige sommerhuse ligger lige syd for landsbyen, i plantagerne ned mod havet. Snogebæk har en børnevenlig strand på grund af det lave og rolige vand her ved kysten. Der står boldspil, sandslottebyggeri, solbadning og volleyball på programmet.

Naturen i Snogebæk på Bornholm

Snogebæk er omgivet af feriebyen Balka og Nexø Lystskov i nord, landbrugsjord i vest, Østersøen i øst og de smukke strand- og plantageområder ved Dueodde i syd. Dueodde er sammen med Strandmarken og Sømarken et stort sandflugtsområde, der strækker sig hele vejen fra Boderne til Snogebæk. Hele området blev i 1800 tilplantet med fyrreskov og marehalm. Gå en tur i Rø Plantage ved Klemesker og nyd naturen i skoven, som blev plantet i årene 1866-1875 i Højlyngen. Det er en stenet og lyngklædt græsgang, der før i tiden dækkede store dele af øen Bolnholm. Plantagen er et afvekslingsrigt og bakket område. Tag på udflugt til Jons Kapel nord for Hasle, som er en fritstående klippe, der kaldes Jons Kirken. Den er sammen med andre klippehuler længere mod syd såkaldte tørre ovne, der opstod i en periode, da havets overflade lå meget højere end den gør i dag.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Snogebæk på Bornholm

Området med private sommerhuse ligger i et bredt bælte lige syd for Snogebæk by. Fra jeres sommerhus i Snogebæk er der højest 10 minutters gang til den dejlige badestrand. Et ferieophold i privat sommerhus ved Snogebæk giver jer friheden til at bestemme det hele selv. I kan sove ligeså længe I vil og bare nyde det danske omskiftelige vejr. Om det er et hyggeligt, billigt sommerhus eller et rummeligt og moderne luksus sommerhus med alle finesser, så finder I gennem sommerhusudlejning.com helt sikkert et sommerhus lige efter jeres smag ved Snogebæk. Det behøver slet ikke være dyrt at bo i sommerhus på Bornholm. Gennem sommerhusudlejning.com kan I leje et billigt privat sommerhus, der har alt det udstyr I har brug for til en vellykket ferie. Udover den gode beliggendehed har mange sommerhuse trådløst internet, hvilket mange af vores gæster sætter pris på. Dette gælder endda de mindre billige sommerhuse. Når I tager til Bornholm, skal I huske at få booket billet til færgen, som naturligvis er efterspurgt i højsæsonen.

Aktiviteter og attraktioner

Oplev de lokale kunstnere på deres arbejde i glaspusterierne, værkstederne og gallerierne. En gåtur i byens gamle gader fører forbi de smukke, stråtækte huse. I Nexø, få km nord for Snogebæk, finder I flere museer, som for eksempel Martin Andersen Nexøs barndomshjem eller Nexø fiskeri- og søfartsmuseum. I Nexø er der også mulighed for at nyde en dag i Bornholms Sommerfuglepark & Tropeland. JOBOLAND Brændesgårdshaven i Svaneke er et tidligere landbrug, som nu er en populær natur- og forlystelsespark med en enestående blomsterpragt og talrige attraktioner. NaturBornholm i Åkirkeby fortæller historien om Bornholms natur, lige fra udspringet i den glødende lava for 1,7 mia. år siden indtil i dag. Besøg under jeres ophold i sommerhus i Snogebæk den smukke ø Christiansø med Christian den V.'s gamle fæstning. Den står i dag, næsten som da den blev bygget i 1684, og byder på en spændende oplevelse for hele familien. Øen er gennem mange år blevet besøgt af mange kunstmalere. Besøg Nylars kirke som er fra 1165. Den har kalkmalerier fra 1250 samt moderne glasmosaik med opstandelsesmotiver. Se også det smukke runested i våbenhuset. Hammershus Slotsruin som ligger på Bornholms nordø blev sandsynligvis opført af kirkemagten i Danmark i samarbejde med Valdemar Sejr. Det skete i begyndelsen af 1200-tallet i forbindelse med de danske korstog. Moseløkken ved Allinge er et stenbruds-museum. Den giver jer et billede af den bornholmske stenindustri. Det er et levende museum ved et fungerende stenbrud. I kan selv prøve at hugge i granit her på stedet. Ingen ferie i sommerhus på Bornholm uden Bornholmerure. Vil I gerne se hvor de berømte Bornholmerure bliver fremstillet? Så aflæg værkstedet et besøg og se, hvordan et ægte bornholmerur bliver fremstillet. Værkstedet ligger mellem svømmehallen og bowlingcentret i Rønne. Bornholms Museum i Rønne er et af Danmarks ældste lokalhistoriske museer. Det blev grundlagt i 1893. Siden da har museet fået tre filialer, som alle fortæller om Bornholms lange kulturhistorie. Tag en tur til Ekkodalen ved Aakirkeby som er den længste sprækkedal på Bornholm. I kan følge den fra kysten nær Gudhjem helt til øens midte, som er på 12 km. Sprækkedalene er opstået for omkring 1 mia. år siden som revner i grundfjeldet. Lej et privat sommerhus i Snogebæk, og få en billig ferie i et af vores dejlige sommerhuse på Bornholm.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Snogebæk Sommerhus, Snogebæk

   Reg.nr.: 95-2011

   20 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Snogebæk Sommerhus, Snogebæk

   Reg.nr.: 95-2027

   100 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Snogebæk Sommerhus i by, Snogebæk

   Reg.nr.: 95-2014

   400 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Snogebæk Ferielejlighed på landet, Snogebæk

   Reg.nr.: 95-1101

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Snogebæk Ferielejlighed på landet, Snogebæk

   Reg.nr.: 95-1100

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

    

   Snogebæk Sommerhus, Snogebæk

   Reg.nr.: 95-2004

   400 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Snogebæk Sommerhus, Snogebæk

   Reg.nr.: 95-2020

   350 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Snogebæk Sommerhus, Snogebæk

   Reg.nr.: 95-2015

   400 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Snogebæk Ferielejlighed på landet, Snogebæk

   Reg.nr.: 95-1107

   250 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2