Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rutsker Højlyng

Hold ferie i spektakulær natur på den smukke klippeø, som byder på oplevelser for hele familien.

Rutsker Højlyng er beliggende ved lille landsby Rutsker i det smukke, klipperige Nordbornholm, som er kendetegnet af fred, ro, frisk luft, spektakulær natur, rokkesten, gode vandrestier, flotte solnedgange og hyggelige fiskelejer. Her kan I nyde naturen, observere fugle, smage friskrøgede fisk, udforske klippegrotter og borgruiner, spille golf, fiske, bade eller tage på udflugt til nogle af Bornholms atmosfærefyldte byer og spændende attraktioner.
De nærmeste større byer med forretninger og spisesteder er Hasle (6 km) og Allinge (8 km).

- Rutsker Højlyng

Den store klippegrotte Jons Kapel ligger ved vandet, 3 km fra Rutsker Højlyng. En trappe fører gennem en kløft og ned til grotten.
På det højeste sted i området kan I besøge den flotte, hvide rundkirke St. Ols.
Ud for Rutsker kan I opleve de oprindelige, charmerende fiskelejer Helligpeder og Teglkås (begge 4 km).
Hasle Silderøgeri med de 4 skorstene er indrettet som museumsrøgeri, men fungerer stadig som traditionel røgeri. Oplev fiskene hænge på række i de gamle røgeovne, og prøv nogle af specialiteterne (6 km).
Hammershus er en imponerende gammel borg fra omkring 1250, der hæver sig på en stejl klippeknold på nordspidsen af Bornholm. Den smukt beliggende borgruin er Bornholms mest besøgte attraktion. Borgen blev forladt omkring år 1745 og forfaldt herefter. I dag er ruinerne et fredet mindesmærke og en seværdighed i særklasse (8 km).
Mange kunsthåndværkere har bopæl på øen, og flere steder er det muligt at besøge billedhuggere, glaspustere, keramikere og malere.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Rutsker Højlyng Sommerhus på landet, Rutsker Højlyng

   Reg.nr.: 95-5811

   3000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2